Evo konačno sam uspio naštimati MPT da mi radi sa V525.Ali kada hoću prikljućiti drugu motorolu E550 neće je prepoznat.Prvi puta kad sam naštimao MPT uspio sam u obadvije motorole ubacivati i slike i igrice.Zašto neće,u ćemu griješim?????
pozdrav
Evo konačno sam uspio naštimati MPT da mi radi sa V525.Ali kada hoću prikljućiti drugu motorolu E550 neće je prepoznat.Prvi puta kad sam naštimao MPT uspio sam u obadvije motorole ubacivati i slike i igrice.Zašto neće,u ćemu griješim?????
pozdrav
Izvorno postao t.n.t.
postoji mogućnost da imaš stariju verziju MPTa!? naime starije ne podržavaju E550
a probaj jos kad otvoris mpt i kad dobijes sliku od v525 otic na opcije i new phone i promijenit tip telefona..to je jedino sto mi pada na pamet..(premda sumljam da ce pomoc)Izvorno postao t.n.t.
Skinuo sam update do 3.11.Tamo sam našao motorolu E 550,ali ipak mi je neće prepoznati.Dali netko sluti gdje je fora????
pozdrav
kad ti prikaze sliku moba jel na ekranu imas kakvu slikicu(mob koji na sebi ima crvenu kruznicu prekrizenu)..da nije mozda da ti nema uopce kontakt sa mobom...kad stavis mis na to javlja nest tipa phone not conected...Izvorno postao t.n.t.
ak je to onda uzmi neki metalni predmet i malo izgrebi po kontaktima na mobu..(ja bi ugasio mob u svakom slucaju )
Baš to javlja da nema nikakvu konekciju sa mobitelom.Sada punim bateriju,ali večeras ću to probati pa ti javim...kad ti prikaze sliku moba jel na ekranu imas kakvu slikicu(mob koji na sebi ima crvenu kruznicu prekrizenu)..da nije mozda da ti nema uopce kontakt sa mobom...kad stavis mis na to javlja nest tipa phone not conected...
pozdrav
Bookmarks