Nema nazad. A zašto bi nazad - jedini razlog bi bila garancija, a to se ne da napravit tako. Osim toga, sa 9.55R nema povratka. Promijeni bootloader, i nema natrag....
Prijatelj ima jedan problem. Nadgradio mob v525&v600 sad bi on vratio nazad na v525, ide li to sa Flash: 0B.09.55R. Ako ima drugi flash ide li i sa kojim drugim flashovima. I kojima, hvala na odgovorima!!!![]()
Nema nazad. A zašto bi nazad - jedini razlog bi bila garancija, a to se ne da napravit tako. Osim toga, sa 9.55R nema povratka. Promijeni bootloader, i nema natrag....
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kao sto je rekao BlueDevil povratka nema osim ako uspije nac originalni od vipovog vodafonea monster pac,a njega imaju samo oni striceki u glavnom servisu.Ja ga probavam nabavit al zasad nista.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apropos, daj tim stričekima ponudi neku pinku... 100, 200 eura, skupit ćemo među forumašima. Evo, ja ću riskirat svoj mob da probamo vratit originalni soft, i ako radi tip dobija pare na ruku i nitko nikad neće znati. Reći ćemo da smo ga nabavili iz Tadžikistana. Ima nas bar 10ak na forumu koji bi to voljeli, pa skupit ćemo po 10-20 eura po grlu za to...
Ili reci meni tko je kontakt, pa da ga ja probam nagovorit na grijeh
Izvorno postao BlueDevil
nije to neki grijeh...
samo zanima me da li jemoguće da nigdje u mobu ne ostaje zapisano kad je instaliran soft, ja mislim da nije tako, već da jasno postoji podatak gdje piše kad je instaliran, kao na Windowsima. mislim da je to njima referentno pri uvažavanju garancije.
Ne kad je instaliran, nego onaj slatki mali datum na papiriću koji se zove "Garancija". Gledaju samo to - mob kupljem 32.13.2001. i garancija mu ističe 32.13.2002.
OK, može biti da pogledaju i datum instalacije, baš radi ovakvih manevara... No, taj datum negdje postoji, u nekom od seemova je to sve zapisano: čak se s nekim programom dalo mijenjat te neke stvari. Ali se ne sjećam - morat ću doma potražit dobro...
Bookmarks