naravno da idemo, ja idem pješke ak treba![]()
Dakle, ćete ić navijat za našu Janicu sada kada je tako blizu? Ja najvjerojatnije idem s par frendova, jer sumnjam da ću uskoro opet doć u priliku, a plus to, neću morat doć na nastavu!A ni cijena ulaznice nije previše, general turist daje za 100 kn sa uračunatim transportom do skijališta i još nekim koncertom i štajaznam... Al sigurno će bit super, još pogotovo što je noćni slalom...!!
naravno da idemo, ja idem pješke ak treba![]()
naravno da se ide! Čoporativno!!!
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
yebiga ja izgleda neću moći jer ću tada biti na skijanju...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Naravno da idem...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Jadni mali, kako te žalim!Izvorno postao whiteboy
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
daj ti se niš ne javljaj...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
neidem....
gle sad, Jana odustala. Samo nek mi to napravi na Sljemenu.
Ma valjda neće... izgleda da ovaj vikend neš nije bilo u redu, i veleslalom nije išla baš dobro, a sad i ovo...
Ali zato je u spustu bila dobra.
kak nece, kada se zroka niz planinu onolka ima da probije zvucni zid![]()
...pa zna se, ne idem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
onak usput...
/da bas ce bit super kad se na cijlu palninu svali tolika populacijska kolicina veca nego sto je medvednica bila posjecena u zadnjih 100 godina...pitam se di ce se samo parkirat svi ti ljudi koji dolaze svojim autima....
hoce li sljeme izdrzati toliki kapacitet?
a ko ce poslije to odrzavat s obzirom da park prirode medvednica ima svega(pazi sad!) DVA zastitara - tj. sumara! toliko o parama i gradskom proracunu.../
ovo me vec zainteresiraloIzvorno postao Bassman
Bio sam u cetvrtak na sljemenu ljepo to sve zgleda al nekak jos nije uredeno do kraja.
Koda mirišem onaj balkanski mentalitet "lako ćemo"
A čuj, znaš da smo mi balkanci uvjek takvi... Sad se samo možemo nadat da će sve proć bez većih incidenata...
@coma -- to je ionako predzadnji dan škole, i kad ga već mogu izbjeć, zašto ne?!![]()
ovo sljeme ce bit ko i u sloveniji kad su dosli nasi...
baklja, petardi, bombi i kalasnjikova falit nece, u to sam 100% siguran![]()
A da ce bit bagre, bit ce!!!
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ulaz je na mihaljevcu, odlazak je busom!
http://www.zlatnimedvjed.hr/ evo, više ovdje.
Bit će oko 1000 policajaca angažirano, promet će u gradu biti malo promijenjen, a s autom nebuš mogao gore, samo organiziranim busevima...Izvorno postao sun_wen94
Ja se nadam da ću ići.![]()
Mi se sad opet, za promjenu (), nemožemo svi dogovorit, pa neznam dal ću ić... ipak je 200 kn dosta para... mislim, meni nije žao dat tu lovu za gledat slalom, samo kad bi se uspjeli dogovorit...
![]()
Bookmarks