Nemam puno iskustva, dapače.
Ali dosad sam sve pržio uvijek, samo i isključivo sa Nerom. I nikad problema.
Koji je program najbolji za przenje zasticenih DVD-a?
P.S.
Naravno, svrha - backup
Nemam puno iskustva, dapače.
Ali dosad sam sve pržio uvijek, samo i isključivo sa Nerom. I nikad problema.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Kad pokusam sa Nerom, javi mi da je DVD zasticen i izađe!
prvo sa DVD Decrypterom 'skini' dvd na hard (on skine zastitu ako je ima) i onda przi nerom sa harda
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Hvala killa, pokusat cu tako!
Možeš i oako bez dvd decryptera ima program zove se dvd shrink.
meni naj od svih do sada s njim možeš što hićeš pa čak i skinut zaštitu i ujedno snimit bez prethodnog stavljanja na hard!
Ušteda vremena!
Tapir rules!
pa isti drek je dal ga stavlja u temp ili negdje na hard...
Prvo ga "zripam" sa DVD Shrinkom, pa si ga zapečem na DVD bez problema. S ripanjem sam imao par puta problema samo zato kaj je disk bio prilično uništen.
imas 2click dvd ripper,napravis divx,odlican je,ja radio sebi i kvaliteta je zakon!
dobro on je rjesio svoj problem pa mozemo lagani oftopic, meni treba neki dobar program divx>dvd i onda jos, ako je divx film bez ubacenih titlova, kako u taj novostvoreni dvd ubacit titlove ili ih nasnimit...
ajd killa pliz otvori novu temu, da se po naslovu zna o čem se radi, pa ak nekog zanima da točno zna da je to u toj temi...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hey floorkila imas jedan progrm za dvd beckup zove se 1click dvd ripper tamo ako je dvd original onda mozes birati od ponudjenih prijevoda,i 1clic.... ti ih sve sam ubaci.
E a kako se sa Nerom prze DVD ???Izvorno postao BlueDevil
Ako moze tutorial?Posalji mi na PM ili
mozes i ovde!!!
clone dvd mislim kopira i cd i zaštitu![]()
Seriously?
Izvorno postao Compov
ili any dvd
slackware user
DVD Fab Expres 2.9.8.6
samo klikneš start i to je to,nije ni shrink loš
može pomoć,ffdshow mi se više ne otvara kad s WIn AVI 7.7 radim DVD( za titlove naravno) a do prije par dana bilo je sve OK
koji je program dobar za lijepljenje titlova(osim directsub)?
Mi6 Black
Za divix->DVD koristim ConvertXtoDvd, ima podršku za srt titlove, ako titlovi nisu u srt formatu, subtitle workshop riješava stvar.
Može se lijepo napravit meni, ubacit slikica i tu i tam koja sitnica.
Jedino što mi ne dozvoljava konvertiranje divix filma sa više od 25fps, jer on konvertira film u dvd 25fps, to je jedina mana koju sam otkrio.
za zasticene dvd ove program ripIt4me u kombinaciji sa dvd decripterom oba su povezana i zajedno rade nema te zastite koju ne skidaju,poslije obican dvd shrink ili amazon shrinker sprze dvd
Bookmarks