imam ti ja...sve osim call of duty i catan.
imam ti ja...sve osim call of duty i catan.
Koliko ih odprilike imas i koliko sve ukupno zauzimaju memorije
koliko znam na jednom su cd-u.....sve skupa oko 550 mb......
a igri ima oko 30-35-40
Kada kupim n-gage pa bi mi ti moga prodti igre, ako bi ti tija
imam ti ja 43 igrice, stanu na cijeli CD..Izvorno postao Car
samo javi..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
ma nema beda......
javiš mi se na pm.....
![]()
![]()
![]()
![]()
:bunny:
![]()
![]()
![]()
Izvorno postao Cykke
ako nisi ubacio libse onda jedino može bit da neradi sa tvojom verzijom fw-a
Ok Ali Ja Sam Procito Da Ta Fora Radi Samo Na 6630,6680...
GARi IZ ns-a
Jer ima možda neko link za Asphalt Urban GT 2???
Imaš ga na dotsis-u.Izvorno postao Max955
izaslo je nekih 5-6 novih igrica neznam da li mogu da vam postavim ovde dosta su velike neznam koje je ovde ogranicenje
molim vas , znam da vam je tlaka al ja sa mnovi i imam n-gage , molim vas hocete li objaviti linkove za download free igrica za n-gage! PLEEEEEASEEEEEEEE
Govori kej te volja za dotsis al vecine igra nema link za download (kao npr. asphalt 2 )..................![]()
Ne smijes uploadat na forum, ali uploadaj na megaupload ili rapidshare pa javi linkove
odi na dotsis, tam imas sve igre!
da sam sto je sve na arapskom i uopce ne mogu naci downloads..... imas koji drugi?
otišao si na krivi dotsis
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Ma evo bas gledao , skinu se neke igre al vecina se ne moze ! evo stvarno vas na koljenima molim mozete li mi koje poslati mailom ! ono bas bi volio zaigrati na buducem N-gageu Tony Hawk Pro Skater , Asphalt UrbanGT 1 ili 2 ili tak nekakve pa ako imate ove igre molim vas ako imate vremena da ih posaljete meni mailom! moj vam je mail : kreskica@net.hr ! pa eto ak uvatite vrimena ak mozete poslat> hvala vam unaprijed ! bit cu vam vjecno zahvalan!![]()
oho! i ja zahvaljujem škvadri na linkovima....kolko sam skontao svi ti linkovi ne raju dugo a?
mama ti sestra!
dotsis je uvijek dostupan.
Ima tko kakav cd sa igricama da kupim. Ali pod uvjetom da u njemu imaju igre: Asphalt Urban GT 1 i 2, Worms i FIFA 2005, a ostale razne
e ovak jučer sam se mjenjao s frendom za mobitele....on mi je dao n-gage cijeli tjedan smo igrali asphalt (hvala cisku na linku) i sve je bilo o.k. do jučer...uđem u igru i piše data corupted
profile reset i dobro krenem ja jučer sve ponovno i evo prije pet minuta idem igrati i opet...
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Bookmarks