ovo vrijeme ne vjerujem da ima veze sa stelanjem nego ti ima veze sa event light to iskljuci i sve ce bit ok..Izvorno postao sector
jel mi moze neko poslat funlightpat ili kako se vec zove jer sam ga greskom obrisao
kako mogu postelat vrime kad se gasi vanjski display jer mi sad ot kad sam stavio flex za v620 vanjski display gori kad dobijem poruku sve dok ne otklopim telefon
unaprid hvala
ovo vrijeme ne vjerujem da ima veze sa stelanjem nego ti ima veze sa event light to iskljuci i sve ce bit ok..Izvorno postao sector
ugasio sam event light i ekran se ugasio par sekundi nakon primanja poruke i kad sam pomislio to je to ekran se opet upalio par sekundi nakon sto se ugasio....
zanimljivo zar ne?
ima ko kakvu ideju...
evo sam bas provjerio, ekran ne ostaje upaljen nakom propustenog poziva, samo nakon sms-a
To je do funlight.pat filea, rekao bih. Evo ti onaj originalni od v620 flexa, probaj s njim vidjeti jel' se šta mijenja...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
stavio sam ovaj file sta mi je falio ali nazalost nema promjene, kad primim sms svjetlo se nakon par sekundi ugasi i ugaseno je otprilike sekundu ili dvije i onda se opet upali
pokusacu flexat ponovo da vidim oce li to pomoc pa se javim
eto samo da javim da nakon flexanja sve radi normalno. Prvi put mi je javilo 880 gresaka, drugi put samo 18. MOzda ipak nesto ima u tome. thx svima na pomoci
kolko si dao para za v620??Izvorno postao sector
Nije on kupio v620 vec je stavio sw od v620 na v525!
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bookmarks