Da bi dobili sličicu otoka s palmama i popis programera treba broj 2000 upisati u imenik i pod ime staviti : History .Ovo radi na Siemensima od C35 do M(T) 50. Za C55 ne znam , zaboravil sam provjerit.
Da bi dobili sličicu otoka s palmama i popis programera treba broj 2000 upisati u imenik i pod ime staviti : History .Ovo radi na Siemensima od C35 do M(T) 50. Za C55 ne znam , zaboravil sam provjerit.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
evo probao na c55, no nazalost nista, ili ja nisam dobro sve pregledao...
promjeni broj u 2002 ,znam da isto radi na me45 al sa 2001,to je godina proizvodnje ocito!!!
Vjerojatno , meni je i na ME45 radilo sa 2000.Poslao: coma_zgb
promjeni broj u 2002 ,znam da isto radi na me45 al sa 2001,to je godina proizvodnje ocito!!!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
e ja sam sad probo vise mi s nicim ne radi,neznam zasto sve sam probo,jel mozda jer sam otvorio netmonitor,to mi je jedino obasnjenje
Ja imam otvoren NetMonitor i nemam problema s "Palmama".Koji model imaš?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
me45 v23,ak na to mislis?!?!?
Ja sam imal ME45 v.21 i imal sam tu sličicu.Je li to službena verzija ili si sam delal update? Možda je u tome štos?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
sluzbena od svercera,hehe,al radilo je na tom prije,fakat ne kuzim!!!!neznam dal nesto krivo radim,al tu fakat nema mudrosti,neznam,al ko jebe palme,mob je odlican!!!
Tu imaš pravo.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
A gdje bi se ta slička trebala pojaviti?Poslao: Sljaka
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
pa na ekranu,kao neki screensaver prek cijelog ekrana!!!
Ništa ja tu nevidim, ni more ni palme. Možda zbog sw17-ice. Imam netmonitor, kaj s njim
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
to bi trebalo raditi na svim verzijama i nebi trebalo imati veze sa netmonitorom!!!!
M35i - Jebote, radi!!! Al kratko traje. A čemu služi?
nicemu![]()
Meni na C55 ne radi!
jesi promjenio godinu i stavio History
Bookmarks