Ja sam novi ovdje i nisam znao gdje da stavim topic,pa sam odlucio staviti ga tu jer sam zbog symbian foruma ovdje i dosao.Inace posjedujem Nokiu 3650 sa softwareom v2.54,srebrnom maskom i MMC karticom od 16mb.Nedavno sam ju kupio,htio sam uzeti 6600 ali nisam pri lovi i pao je izbor na 3650.Mobitel je super(ma kakav mobitel,sta ja pricam-to je pravi smartphone),uzivam u mnostvu aplikacija koje mi symbian pruza.Do sada sam imao puno mobitela,a zadnji mi je bio SE T630.Tek kad sam ga kupio vidio sam koji je to shit-kamera CIF u banani,nema zoom,nema nista i nema bas nikakvih aplikacija osim jave.Sve potrebno nasao sam u toj Nokiji i to za malo vise od 1000kn preko oglasnika.U planu mi je 128mmc ili mozda upgrade softwarea i 256mmc,card reader/writer ili cak bluetooth adapter za pc.Na tipkovnicu sam se jako brzo navikao i poruke idu kao lude.Nokiji dajem cistu desetku za ovaj mobitel i nadam se da cu biti u prilici skoro uzeti 6600.
Sretan svima Bozic i Nova godina i ZIVIO SYMBIAN!!!

Odgovori uz citat
)ja sam 6600 kupio za ravno 1000kn...a imao sam 3650...stvarno je dobar mob i još dan danas jedan od top modela!

Bookmarks