Prestala mi raditi vibra na mob-u... kaj mogu probati napravit?
Probao sam s kodom *#8999*8378# H/W test i vibra ono pise mjenja se on/off kak se pali i gasi, al mob ne vibrira...
Hvala unaprijed...
Prestala mi raditi vibra na mob-u... kaj mogu probati napravit?
Probao sam s kodom *#8999*8378# H/W test i vibra ono pise mjenja se on/off kak se pali i gasi, al mob ne vibrira...
Hvala unaprijed...
Da moža motor nije otišao k vragu?
NEmam pojma... jos prosli tjedan je radila... i onda sam taj mob ostavil doma povodom nove godine i toga svega, sad neki dan napunim ga i ne radi vibra... nece i nece vibrirat... a bil sam s nekim kodovima petljal, pa sam pomislil da sam ju nekak iskljucil...
kolko znam, nije mi nigdje pal nit sam tresnul di s njim... mislil sam otvorit i pogledat (prosla je garancija) al neznam kak tocno to otvorit a da nekaj ne zeznem...
any ideas?![]()
A da ga i otvoriš, misliš da ćeš znati što bi trebalo napraviti? Bolje na servis s njim, pa vidjet koliko bi popravak koštao, a ako je popravak preskup - ili ne imat vibru ili nabavit novi.
Ma slagal sam par siemensa.. al ni jedan nije bil tak skupi, pa mi je ipak malo bed otvarat... + kaj je ovaj preklopni a takve nikad nisam otvaral, pa neznam na kaj treba pazit... a mozda se neznam samo zahglavil motoric, mozda nema kontakt motoric...
kuzis... a za takve stvari ne nosim u servis da mi uzme kojih 200 il vise kn..![]()
prvo sam probam slozit ak mogu...
sad trazim bas na netu dal ima negdi u slicicama kak se otvara taj mob...![]()
meni na e700 isto odjednom crkla vibra ali samo dok je mob otvoren(preklop otvoren) - probaj stavit na vibru zatvorit preklop i nazvat se - ako je to onda je stvar u flat kabelu, samo vjerovatno bi ti onda i kamera prije crknula
kamera radi... sa zatvorenim preklopom ne radi vibra isto...![]()
Ok, servisiral sam
Otvoril sam ga i onaj kabel kaj ide u preklop tam di je na cip spojeni je malo bil dignuti, pa sam samo stisnul do kraja da dobro sjedne na iglice(valjda)
i sve radi...![]()
![]()
samo to bi moglo biti kratkog vijeka...u svakom slučaju ti preklopi i njihovi kontakti su katastrofaIzvorno postao Lefty
vjerovatno bi ti za tu glupost u servisu oteli neke gadne pare!Izvorno postao Lefty
Zadnji uredio disco : 31-01-2005 u 18:20
Bookmarks