Kako konfigurirat e-mail klijent na noki-i 7650?
tako da mogu slat slike s mobitela na e-mail..(imam Simpu)..
Kako konfigurirat e-mail klijent na noki-i 7650?
tako da mogu slat slike s mobitela na e-mail..(imam Simpu)..
s-Tay t-Uned
e-mail klijent moraš konfigurirat samo za primanje mejla.za slanje šalješ na neki broj(a nemogu ga se sjetit!).jesi kad slao sms na mejl?šalješ ga na broj 100.sad ću ti saznat za mms jer nisu isti brojevi.pies-mms ti je slobodan do kraja mjeseca zato šalji što je više moguće.![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
evo saznao sam.kod broja primatelja ne pišeš broj moba nego uvališ i-mejl adresu i to je to!sve je isto kao kad šalješ običnu poruku(osim toga na kraju).daj pošalji jednu poruku na farmer_lj@mail.com
Zadnji uredio gIK : 12-01-2003 u 15:20
Konfugurira se isto kao i outlook express, svi podaci koje te traži mob za knfiguraciju se koriste i na PC-u, jedino pod connection odaberi GPRS jer je besplatan.
Kak to misliš? 7650 ima pravi e-mail klijent i ne moraju se koristiti one fore da kod operatera tražiš tu uslugu pa da onda kad šalješ e-mail moraš slati na neki broj i paziti na ograničenje od 160 znakova...kod broja primatelja ne pišeš broj moba nego uvališ i-mejl adresu i to je to!sve je isto kao kad šalješ običnu poruku(osim toga na kraju)
toga nema ovdje.nema samo 7650 pravi i-mejl klijent.u ovom slučaju za slanje mms-a na mejl nije potrebno konfigurirat klijent na mobu zato što se on koristi samo za primanje(možda je kod 7650 drugačije,to neznam).nek proba ovo kaj sam mu ja reko(brže je i sigurno radi),a onda nek proba konfigurirat mob i tako probat.
T 300 oma isto pravi e-mail klijent koji radi slično kao i kod 7650 , S 45i itd.Upišeš postavke kao i kod Outlook-Expressa za tip konekcije uzmeš GPRS...
Uostalom sve te stvari su objašnjene u uputama i ne znam gdje je problem, osim u neimanju uputa ili eventualnoj nepismenosti u kaj čisto sumnjam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks