Obrisao sam neke melodije na motoroli e550 pomoću P2K programa i više ne mogu u detalje zvona .Pokušao sam to ispraviti pomoću seem playera,ali nikako da mi P2K uploada semm na mobitel.Možete li mi reći što da radim?
Obrisao sam neke melodije na motoroli e550 pomoću P2K programa i više ne mogu u detalje zvona .Pokušao sam to ispraviti pomoću seem playera,ali nikako da mi P2K uploada semm na mobitel.Možete li mi reći što da radim?
Izvorno postao maher
Pomocu seem playera?? Najvjerovatnije si stavljao seem koji ima sve detalje na 0 i off..ima ti puno oko toga napisao na forumu koristi pst sa njime mozes ili zbrisi MyTone filove sa moba (nalaze se u audio).malo pretrazi forum naci ces sve..
Ak ne mozes uc u detalje vibrate&ring najverovatnije ces morat potrazit stariji p2k i ak imas beckup melodija vratit ih nazad...
Izvorno postao jdabic1
jdabic1 malo si pobrkao lončiće...nema veze p2k stariji s tim...on je za foldere bitan...
neko drugar, trebaš P2K, bilo koji, PST i to je to. seemplayer ne bude igrao igru ovdje. za početak poslučaj jdabica1, vrati backup audio fileova nazad. za dalje, samo pretraži forum upiši "detalji zvona", recimo
jest u pravu si druze pobrkao sam malo, al ipak je pravu informaciju dobio sto je najvaznije..vidio sam na jednoj stranici da ima fora da se skine odredjeni seem sa moba i prek seemplayera uredi i vrati nazad i sljaka...(al kao sto si rekao u tvom slucaju ne radi)Izvorno postao Inovator
Izvorno postao jdabic1
004a_0001 i 004c_0001, nekad čak i radi!
živio druže
A da probas sa 004d_001 sa Seem playerom sve bacis na Not Main Rings spremis i sa P2kManagerom upucas nazad u mob. Provjereno radi na V600Izvorno postao Inovator
Pogledaj:
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...seemplayer.htm
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Imao sam isti problem (+ da nisam mogao niti jedan alarm posataviti) i rješenje ti je da vratiš sve melodije koje si izbrisao (nadam se da si radio backup hehe), a nakon toga da s moba obrišeš file-ove MyToneDB.db i TempToneDB.db (to su fileovi u kojima motorola drži popis svih zvona koje koristi). Nakon toga resetiraš mob i sve bi trebalo biti OK (ona dva file-a motorola će automatski ponovo napraviti ali ovaj put će biti ispravni)
Mani je to radilo ..
Bookmarks