Meni isto ima problema sa SMTP serverima, tako da saljem preko normalnog e-mail managera, a primam preko ProfiMaila.
Upravo sam instalirao gore navedeni program i uspeo sam da napravim svoj accoun za svoj mail na .ptt.net!!!Medjutim program mi samo omogucava primanje e-maila,a kada hocu da posaljem npr. nekome na .yahoo.com javlja mi neki error i neki broj uz njega!???
Koristi li neko od vas ovu aplikaciju??? I kako da postavim parametre da mi otvara mailove sa adrese na YAHOO???"?
Meni isto ima problema sa SMTP serverima, tako da saljem preko normalnog e-mail managera, a primam preko ProfiMaila.
Mail server type: POP3
Incoming mail server: pop.gmail.com
Outgoing mail server: I have my mobile operator's outgoing mail server, don't know yours
Username: write yours here
Password: write yours here
Include in update: checked
Advanced settings:
The only setting which you need for Gmail, is
Use SSL for POP3: checked
Evo,ovo sam ja nasao za Gmail... ali meni treba za Yahoo,koji je njihov incoming server?
Cykke,jesi li ti podesio na yahoo ili na neki .ht?
Kada hocu da saljem e-mail,javi mi:
ERROR
550 5.7.1
<mail na koji saljem>
relaying denied
Da li treba sta selektovati u Advanced settings???
Probao sam korisiti onaj od HT-a koji mi inace normalno radi u default e-mail manageru...
Kako da dodjem do incoming servera za Yahoo Mail?
Za GMail je lako,ima stranica GMail for yuor mobile...
Yahoo ne da POP/SMTP za free acc-ove.
Ali imas Yahoo for mobile.
Ček malo, odkad Yahoo ima POP pristup mailu???
Od kada postoji... Ali ne za free acc-ove
Vec dugo koristim wap Yahoo (ako na to mislis),ali on otvara samo text!!!Izvorno postao Cykke
Pa i bolje... HTML kosta dosta prometa
OK je sve to sto ti pises,ali ja se mnogo nerviram kad posedujem aplikaciju koja ne radi
(samo mi ne reci da kupim program)![]()
Uspeo sam da provalim kako se salje e-mail!!! U odlazni server upisujes server svog mobilnog operatera (npr. smtp.061.vip.com (e,ovo sada sam lupio))Izvorno postao Cykke
![]()
Jako dobro, ali nazalost nas operater VIP (za HT neznam) ne podrzava SMTP
Barem je tako bilo
Za Yahoo:
incoming pop3 server: pop.mail.yahoo.com (port 110)
outgoing smtp server: smtp.mail.yahoo.com (port 25)
Account/Login Name: your Yahoo! ID
Ja se jos uvek mucim,cas napravim da moze slati,a cas da moze primati,al "UBICE GA BILLY"
Spanski Yahoo dozvoljava besplatno skidanje maila sa POP3 klijentom...samo sto morate napravit isti account sa xxxx@yahoo.es
Plastikaner,ako ovo bude radilo nabavicu ti MotoGP 6600
A kako sam se samo bio ponadao,ali nista!!!Plastikaner,jel samo u ProfiMailu moram izmeniti account u .es ili i na racunaru moram napraviti novu e-mail adresu???
Bookmarks