I na kojem to MMS mobitelu MMS izgleda najbolje? Fotografija npr. Kako izgleda na 7210, a kako na s55? Na SET300 izgleda neprepoznatljivo.
Pokušal ja naivac poslat MMS poruku samom sebi na drugi broj da vidim kako to radi računajući da ako nemam MMS mobitel mogu poruku vidjeti negdje na netu.Ali , ne , HT mobile nema tu mogućnost.A SE T300 zaključan na HT mobile.Kako je ovo mjesec besplatnog MMS-a predlažen da to iskoristimo i razmijenimo čim više MMS poruka.Kako ne bi došlo do zloupotrebe brojeva možemo ih razmijeniti privatnim porukama.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I na kojem to MMS mobitelu MMS izgleda najbolje? Fotografija npr. Kako izgleda na 7210, a kako na s55? Na SET300 izgleda neprepoznatljivo.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
ja mislim da zasad najbloje izgleda na 7650Poslao: viki2win
I na kojem to MMS mobitelu MMS izgleda najbolje?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Razlučivost slike na T300 jako ovisi o namještenom kontrastu.Kad se pogodi odgovarajući kontrast slike su dobro vidljive.Problem je jedino sa slikama gdje se nalazi više nijansi iste boje koje T300 ne može prikazati.Poslao: viki2win
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Sve se na kraju svodi na novce tj. više love bolje...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ali meni se 7650 nikako ne sviđa pa makar bio on i dobar. Šteta što samsungov dvojac s100 i t100 nemaju MMS podršku jer stvarno imaju odlične ekrane.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
nacuh da se ovi prvi mobiteli s mms-om dosta cesto kvare, jel to istina??? iskustva?
Pošto su prvi možda malo više vode rat sa softom u njima ali sve je relativno...
Zasad nisam čuo ni za jedan defektni...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jel tko uspio poslati MMS na T-mobile, USA???
Nemam kome :-X
Bookmarks