...pozdrav,
namjera mi je (sada redovito) predstaviti neke od app za Palm kako bi olakšao korisnicima istih izbor aplikacija koje bi im bile potrebne...
...pozdrav,
namjera mi je (sada redovito) predstaviti neke od app za Palm kako bi olakšao korisnicima istih izbor aplikacija koje bi im bile potrebne...
...ova aplikacija pomaže kod postavljanja novih aplikacija na Palm stoga što dozvoljava postaviti aplikaciju sa drugim korisničkim imenom (naime svaki Palm uređaj ima svoje ime za sinhronizaciju sa PC-em i to ime koristi za registraciju aplikacija - ponekad korisnici koji su imali više uređaja ili su promjenili ime ne mogu postaviti prije kupljene aplikacije pošto se imena ne podudaraju) za to služi ova aplikacija...
Multi user hack 3.04
...naravno isti je besplatan i koristi se na vlastitu odgovornost (čitaj ukoliko si nabavio tuđe korisničko ime i kod za prijavu autor ne snosi nikakvu odgovornost)...
Naravno postoji i verzija za Palm OS 5.x ali nigdje nisam mogao naći link za nju pa ako netkome treba ide putem PM-a...
Jel znas kakve multimedijalne aplikacije(za MP3,videe i slike raznih formata)?Ako da,pliz stavi link gdje mogu downloadat!Koristim Tungsten e.
whatever
PROKLETNIČE - nemaš ništa za PPC![]()
Eboga ... odoh kupiti Palm - LOL![]()
...ima toga čudo (za distribuciju nekih serijala na PM)...
Flejmka5 - odi na www.palmgear.com i prosurfaj - kad snimiš nešto što bi ti pomoglo - napiši što je to i truditi ću se da ti uštedim za krznenu bundu...
U pravilu imam cca 90% seriala i patch-eva za Palm pa...
Naravno što se tiče PPC tu slabije stojim cca 60%...![]()
dmi-hvala ima dobrih programcica na sajtu,jos cu malo pogledati na googlu
malo offtopic:Jel znas koliko dodje memory card i gdje ima za kupiti jeftinije (jer palm ima 28.8Mb sto nije dovoljno za programe i ostalo)?
whatever
...imaš cijenik na http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81 ako kupiš istu preporučujem korištenja Zlauncher-a (kakti nekakav preglednik s mogučnošću pokretanje programa sa kartice)...
i di su ta predstavljanja aplikacija?!
...totalno sam zaboravio na ovo - popraviti ću se...![]()
...po meni najbolji preglednik za Palm - izuzetno konfigurabilan te dobro podržan po broju skin-ova za isti.
U početku je potrebno pohvatati sve konce kod podešavanja a kasnije radi bez poteškoća...
![]()
Zlauncher 5.20
Trenutna cijena je 19.95 $ ali za sve postoji "ali"...
Treba naglasiti da umjesto osnovnog Palm preglednika dobivate tab-ove, file menager, mogućnost pokretanja aplikacija sa SD kartice, punu kontrolu nad svim parametrima pračenja (informacije o zauzeću memorije na palmu te na kartici, stanje baterije i ine stvarčice)...
Uglavnom probao sam sve slične (Silver screen, X launcher...) i nisu mu ni do koljena...![]()
i sada ocekujemo svaki dan barem rezenziju 2 aplikacijeIzvorno postao dmi
Bookmarks