= Citat = Izvorno postao booky_boy
Ja mislim da to nije istina jer se tu ne radi o takvom ludilu da je ondje neko zeljan nekog da ubije vec se samo radi o tome da je randlemen borac koji nema sta izgubit a Mirko je se opustio i dobijo po nosu
= Citat = Izvorno postao coma_zgb
ludost u ringu ne znaci previse, na ulici da, ali ring je druga stvar

Ako pogledate prve borbe filipovica u ultimate fightu, vidjet cete da ne ceka da protivnik prvi udari nego on krece prvi....kao sto nam je dobro poznato, napad je najbolja obrana...ako ti se stiso normalno da neces krenut prvi, nego ces stajat ko zadnja kurva i molit boga da te ovaj ne zbomba ko majmun (iz iskustva govorim). O toj "ludosti" pricam... za pristupit ultimate fightu sam po sebi moras bit lud....a jos k tome ic tuc budalu preko puta tebe, jos jedna doza ludosti...
mozda sad neki misle, pa bila je to taktika...je naravno, mozda je i bila, ali takva taktika mozda pali kod nekih neiskusnih boraca koji ce se razmahat ko majmuni, izgubit svu snagu i onda popit naivan udarac, ali bogami, malo je takvih u PRIDEU.

btw. poglejte eduarda silvu ili fedora...koji od njih dvoje ceka da ga protivnik prvi lupi??? niti jedan...majmuni se zalete i ubiju boga u ovom i onda ga nasamare kad ga izmore udarcima...
o toj dozi ludosti pricam...
to fali filipovicu...
a da nit ne pocinjem pricat o kretanju u ringu koje je daleko ispod ocajnog...