Naravno. Ono je stvarno zeznuo.
NAJBOLJI hrvatski borac Mirko Filipović otputovao je u Japan, gdje će se na Silvestrovo boriti s "Monsterom" - američkim stokilašem Kevinom Randlemanom, koji je Mirku nanio najteži poraz u karijeri.
Večernji list piše kako je Mirko na zagrebački aerodrom Pleso stigao odlično raspoložen, u društvu svog menadžera Zvonimira Lučića.
Kupujući novine kojima će kratiti vrijeme u dugom letu, Filipović je duhovito upitao svog menadžera: "Cuki, da uzmem "Doktor u kući"? Možda će mi zatrebati."
Borba Filipovića i Randlemana svojevrsni je revanš za travanjsku borbu, u kojoj je Randleman udarcem šakom srušio Filipovića na pod, slomio njegov gard i tzv. "hammer" udarcima ga brutalno izudarao po glavi, nakon čega je meč prekinut.
No, Mirko se dugo pripremao za borbu s Randlemanom, tvrdi da će ovaj put u ring ući s puno više koncentracije.
"U ringu moram biti razborit, moram paziti da ne ponovim pogrešku iz prve borbe. Dakle, moram držati ruke više, svjestan da Randleman, premda hrvač, može srušiti i udarcem." - kazao je Filipović novinarima prije odlaska u Japan.
Svlada li Mirko Randlemana na Silvestrovo u japanskoj Saitami, sljedeće bi godine mogao dobiti priliku za borbu za naslov prvaka Pridea, i to najvjerojatnije s pobjednikom borbe Fedor - Minotaur.
index.hr
Pa me zanimaju vasa ocekivanja od ove borbe i sta mislite oce li CC osvjetlati obraz nakon one katastrofe iz travnja?
Naravno. Ono je stvarno zeznuo.
E, hoce to biti na TV-u? Pa naravno da ce randlman pobjedit i ovaj put, samo se salim Mirko ce
.
Iskusno govoreci:
Ako mirko ne udje u mec nabrijan i lud, nece ga dobit 100%, Zasto? zato jer je ovaj randleman lud ko batina i tog nemozes zaustavit nikako drukcije nego da budes ludji od njega.
Nadalje, nedo bog da mirko pobjedi randlemana a fedor minotaura (btw. minotaur ce popusit iste, ako ne i gore batine nego prosli put), jer ako dojde mirko Vs fedor...ovaj ce ga doslovno ubit, jer ko lud da ludje osobe vidio nisam, a ni snage mu bogami ne fali...kao sto sam reko na pocetku, mirko jedino ima sanse dako bude ludji od obadvojce...
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
ja bas nisam toliko upucen, al bi htio da nas SDP-ovac Mirkec razbije Randlemana
Nažalost nisam gledao prošli meć na nemrem ništa reći...
budem ti ga ja dao, to je prestasno, razbio ga je ko pic*u, bas ga je satro. inace mislim da ce sada mirko dobiti, da ce fedor dobiti minotaura i da ce onda fedor dobiti i mirka.
Mirko MOŽE. Ima i znanja i iskustva i snage. Samo je uletio nepripremljeno, ko da se sa mnom tuče a ne sa nekim tko zna.
Bio je bahat, nepažliv, i popio je šoru.
Sad će bit pametniji. Mora.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Točno to. U prvi meč je išao ono kao šta mi ova pi*ka može, on nema pojma, ja sam faca i imam više iskustva. Siguran sam da ovaj put neće biti tako, pripremit će se, i ako Randleman ne dođe s nekim uber trikom, Mirko će ga razbit!Izvorno postao BlueDevil
Ja mislim da to nije istina jer se tu ne radi o takvom ludilu da je ondje neko zeljan nekog da ubije vec se samo radi o tome da je randlemen borac koji nema sta izgubit a Mirko je se opustio i dobijo po nosuIzvorno postao BranX
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
ludost u ringu ne znaci previse, na ulici da, ali ring je druga stvar
Izvorno postao booky_boy
Izvorno postao coma_zgb
Ako pogledate prve borbe filipovica u ultimate fightu, vidjet cete da ne ceka da protivnik prvi udari nego on krece prvi....kao sto nam je dobro poznato, napad je najbolja obrana...ako ti se stiso normalno da neces krenut prvi, nego ces stajat ko zadnja kurva i molit boga da te ovaj ne zbomba ko majmun (iz iskustva govorim). O toj "ludosti" pricam... za pristupit ultimate fightu sam po sebi moras bit lud....a jos k tome ic tuc budalu preko puta tebe, jos jedna doza ludosti...
mozda sad neki misle, pa bila je to taktika...je naravno, mozda je i bila, ali takva taktika mozda pali kod nekih neiskusnih boraca koji ce se razmahat ko majmuni, izgubit svu snagu i onda popit naivan udarac, ali bogami, malo je takvih u PRIDEU.
btw. poglejte eduarda silvu ili fedora...koji od njih dvoje ceka da ga protivnik prvi lupi??? niti jedan...majmuni se zalete i ubiju boga u ovom i onda ga nasamare kad ga izmore udarcima...
o toj dozi ludosti pricam...
to fali filipovicu...
a da nit ne pocinjem pricat o kretanju u ringu koje je daleko ispod ocajnog...
to su sve profesionalci koji se znaju obraniti ako je protivnik ''lud'', ako si od nekoga u ringu bolji a on je ludji, ti vrlo brzo njega stisas sa par udaraca i kada ih dobije nece mu pasti na pamet da ti vise ulece ko ludjak kada zna da ce mu uletiti neki direktic u facu
nema tv prijenosa nigdje. ako saznam dali mozda bude negdje na satelitu pa javim
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
1. po meni, a i mnogima, filipovic je bolji od rendlemana, a rendleman je ludji, pa ga opet filipovic nije smirio sa tih tvojih par udaraca.Izvorno postao coma_zgb
2. pitanje tebi: jesi li se ikad naso u ringu?
3. ako da, jesi li se ikad naso sa ludjakom u ringu ?
p.s. ludjaku nije bitno oce on dobit 1,2,159 udaraca...on ce ic dok ga il ne ubijes, il dok on tebe ne ubije, upravo zato je on LUD!!! (ubijes=relativan pojam)
ovo ti je moj odgovor na tvoj eventualni odgovor na 3 pitanje!
Evo Mirko pobjedio http://www.tportal.hr/sport/ostalo/p...1/0130006.html
bilo je ocekivano da ce ga pobijediti, jer je bolji. evo branx pise da je randelman opet pokuso odmah ga zrokati, i nije uspio.
1. nije se snasao, nije ga uspio niti jednom udariti, jer ga je ovaj matirao u prvih 5 sekundi.
2.treniram takav sport tako da jesam
3.neznam, jer ako sam bio bolji, vrlo brzo bi ga smirio. ako bi bio losiji, opet pokusas smiriti borbu da tebi pase.
ako neko udara ko ludjak oda to znaci da ne pazi previse, radi greske i vrlo brzo shvati da dobije kaznu za svaki svoj pokusaj udarca
bravo!Izvorno postao coma_zgb
![]()
zna neko kad i dali ce bit kakva snimka i gdje
Cro Cop pobijedio Randlemana
![]()
CRO COP se osvetio Randlemanu koji mu je u travnju ove godine nanio najteži poraz u karijeri. Iz današnjeg meča, koji nije trajao niti minutu, Cro Cop je izašao kao pobjednik.
Mirko je na Randlemanu primijenio tzv. guillotine choke, zahvat gušenja, nakon čega je Randleman počeo tapkati. Guillotine choke je tehnika koja se koristi u brazilskom jiu-jitsu, a Mirko je posljednjih nekoliko mjeseci trenirao s Fabriziom Werdumom, brazilskim majstorom jiu-jitsua.
Na vaganju uoči meča Mirko je težio 107 kilograma, a The Monster 100 kilograma. Mirko je 5 centimetara viši od Amerikanca.
Nakon borbe, Mirko se obratio Kevinu Randlemanu i okupljenima u japanskoj Saitami riječima: "Kevin, hvala ti što si se borio sa mnom danas. Želim se boriti s pobjednikom iz borbe Fedor vs. Minotaur. Ali ako se Mark Coleman želi boriti sa mnom, borit ću se s njim jer ga poštujem."
Ova dva borca već su se jednom borila, no 25. travnja je Kevin Randleman iznenadio sve i nakon samo minute i 57 sekundi svladao hrvatskog borca. Nakon tog poraza Mirko Filipović je nanizao četiri pobjede, te će kraj godine dočekati sa zadovoljstvom što je porazio čovjeka koji mu je nanio možda i najteži poraz u karijeri.
U finalnoj borbi novogodišnjeg turnira, Fedor Emelianenko jednoglasnom je odlukom sudaca nakon tri runde pobijedio brazilca Minotaura.
![]()
![]()
![]()
index.hr
there you go
http://IssLand.com/kojesta/Mirko-kevin.WMV
(3,54mb)
no comment...Izvorno postao BranX
Super Mirko se opet vratio
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
pa nije nikam ni otiso.... stvarno je odlican borac iako je iz hrvatske, kad smo navikli da hrvati uvjek gube, on uvjek dokaze suprotno
dodatak na navod...i rukometashi suprotno dokazujuIzvorno postao flOorKilla
![]()
Bookmarks