pa ovaj... ako šalješ kompletnu pjesmu... naravno da ju neće svirat. isječeš dio koji ti treba...
da bude nekih 64kbps i nekih 24kHz
Da skratim, imam problem sa prebacivanjem mp3 zvukova na motorolu v550. Nemogu je spojit sa mobile
tools preko BT-a (ne nalazi mi mobitel). pokusao sam desnik klik na mp3-cu i "send to" na mobitel i
uredno je posalje ali mobitel kaze da je datoteka nepoznata i... nista. Slike uredno salje.
Ima li kakav trik? Jel mozda kvaka u mp3-ama, bitrate i slicno?
Hvala
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa ovaj... ako šalješ kompletnu pjesmu... naravno da ju neće svirat. isječeš dio koji ti treba...
da bude nekih 64kbps i nekih 24kHz
mislim da bi ti trebalo svirat bez obzira na velicinu..negdje sam citao da treba bit do 64 al iz iskustva sa mp3-om na mobu mogu rec da je meni radilo do 128 ili cak do 192kbs..Izvorno postao mglg
al nepotrebno ti je trpat cjelu pjesmu kad ti mob zvoni negdje oko 45 s...
Izvorno postao jdabic1
kaže 64-80 kbit/s...preporuča se mono, 22kHz
ma sviralo je i meni na 128... al kako....![]()
Svira sve... Provjereno. jedino sam imao problema s 32kb/s. Za to mi je javljao da je datoteka oštećena. Ai ostale, kao pjesma. Sada su mi sve unutra od 96 kb/s. Za sve iznad toga, razlika se ne čuje...
E pa vidis tu nisi u pravu da nece da svira cijelu pijesmu, to nema nikakve veze koliko je bitrate pjesme ili kolika je njena duzina glavno da stane u memoriju. a sto se tice toga da nece prebaciti, jesi razmisljao da probas koji drugi software, ima ih dosta mada su neki kompliciraniji za upotrebu ali trebao bi se snaci.Izvorno postao mglg
Ima veze koliki je birate, ajde probaj staviti 16 ili 8 pa da vidim jel ce ti raditIzvorno postao Moonwalker
ima veze koliki je bit rate al nitko ko ima malo soli u glavi (bez uvrede)nece stavit bit rate na 8 ili 16..ja sam pretvarao neke wave zvuke u mp3 i ak je bit rate bio mali poruka...ostecen file...(mali bit rate je bio zato sto mi je program jedino taj dozvoljavao...los wave)Izvorno postao okram
E isto to je i meni biloIzvorno postao jdabic1
, prog mi je bio demo verzija i mogao sam spremiti izlazni file do max 16..
A da ti meni fino objasnis zasto bi ja gurao neku stvar na mob sa bitrate-om od 8 ili 16, nema efekta, a o kvaliteti i kad se slusa na racunaru ne zelim raspravljati.
Gle mp3 ne mora bit samo pjesma moze bit i neki bezvezni jednostavni zvuk, sirena ili tako nesto... I taj zvuk kad se smanji na 16 ne gubi toliko puno na kvaliteti a velicina filea je znatno manjaIzvorno postao Moonwalker
i ne samo sto ne gubi na kvaliteti..a u vecini slucajeva je to i vrh ponude sto se tice bit rate...(govorim o neri posto sam sa njime pretvarao i rezao)Izvorno postao okram
Izvorno postao jdabic1
zato jer ti nero koristi fraunhoferov limitirani codec
a cuj necu sad od pretvaranja u mp3 pravit studije...zaboli me sta koristi i kak glavno da pretvori..Izvorno postao Inovator
Bookmarks