= Citat = Izvorno postao Inovator
samo bih malo gosn jdabicu1 rekao, da i sam zna da nije tako; to vrijedi za prve 2 godine...kasnije se radi sve, od UMTSa do najsitnijih detalja vezanih za programiranje...
činjenica, opet jest, da se oblikuje način razmišljanja, baza, a ne praktična upotreba u toj mjeri...
no back to topic;
imam E550 par mjeseci, nemam niti jednu zamjerku, kako za hardware, tako ni software...
dizajn s druge strane me ne opčinjava toliko, ali nikad nisam imao mob s kojim sam bio 100% zadovoljan, a mislim da takav nikad neće izaći, osim ako ga sam napravim

da, točno i upravo tako; niti ga može bilo tko upisati, niti bilo tko završiti! nitko ne može pljuvat po tome faksu, jer je najpriznatiji faks iz HR u svijetu (ne bez razloga), a definitivno je najteži u HR!!! što se ove rasprave o BTu tiče, to vam je kao da kažete da jedan liječnik internist nema pojma jer ne zna napraviti lobotomiju!!!
kraj rasprave
sve se ja slazem sa time sto ti kazes da i sam znam da se to kasnije radi..al otom potom od bubanja teorije nema nist ak se ne primjenjuje u praksi...Nebih se bas slozio da je profesore pregazilo vrijeme...ubijaju te u mozak dok ne skuzis sve te gluposti i finese...
E da svima Vama Zelim Sve Najbolje U Ovoj 2005
i da konacno izidje neki mobitel kojem necemo morat gledat dusu koji ce nas sve zadovoljit..Zivjeli...