Ma bolje da nisu ništa najavljivali nego samo 18.6. izbacili novi web i u ponoć dali obavijest da je proradio. Isto tako i za ponudu - izbacit kadgod i onda dat obavijest... Da su željeli biti tajanstveni onda bi tako napravili - a ne ovako nas #$&% u zdrav mozak! To nije tajanstvenost - to je puno svašta ali te riječi kojima bih to opisao su psovke pa tako da neću...
Nepotrebno nam dižu tlak i idu na jetru - dovoljno nam je push išao na jetru, pa obećanja s time, obećanja i tajanstvenost s registracijom, pa glupe nagradne igre...sve neka obećanja, grandiozne najave iznenađenja, veo tajne - a na kraju bude truć-buć pa ništa! Zato me ni sada ne bi šokiralo da taj novi web i ponuda isto budu truć-buć...ali iskreno se nadam da se varam!
Zbilja, i mi bi sad trebali danima i tjednima pričati da će bonbon dati novu ponudu!? Možda bit i uzbuđeni kao mala djeca!? Ajmo pričati zašto mjesecima nije dao ništa - to je već dobro pitanje i tema!!!
Zbilja je bonbon mreža za mlade (maloljetnike), očito im je i takva cijela politika i marketing, i usluge, i kvaliteta, odnos prema korisnicima - SVE! Valjda ne treba obraćati pažnju na to... Nema smisla očekivati ozbiljnost od nekoga neozbiljnog.
Predlažem da se tema prebaci u sekciju Tračevi - jel ima to na forumu?![]()

Odgovori uz citat

Ali gle, oni imaju vremena... uvijek je bilo tako kod njih i uvijek će biti.
i ne pišu mi onih 1000 minuta, iako ih imam. 

Bookmarks