Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 295

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zar nije jednostavnije kupiti neki phone koji nije dummy, ima ih već prilično jeftinih, nego trošit pare na mms?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2009
    Mobitel
    Android OS
    Operater
    Bonbon
    Bodovi
    6.453
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Bodovi: 6.453, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, iako idem prvom rečenicom u offtopic ali moram spomenuti da na početku uvođenja mms-a tele2 uopće nije naplaćivao tu uslugu par mjeseci. I ni tada se nisam navukao na slanje takvih poruka jer me živciralo ograničenje od (koliko? - par stotina kb?!?) te sam uvijek morao resizati fotografiju koju sam mislio poslati, itd...
    A u današnje vrijeme sam čak alergičan kada mi stigne obavijest da mi je netko poslao mms jer znam da je takva fotografija jedva gledljiva ili ako je zvučni zapis onda je isto srezan u svim segmentima.
    Jednostavno danas kako kaže ojpi, u vrijeme raznih smartphone uređaja (ma svaka šuša ga već ima, a kroz kratko vrijeme dummy će izumrijeti) i aplikacija kroz koje se može komunicirati/slati datoteke ne vidim potrebu niti pak još "dugi vijek trajanja" mms poruka.
    Pogotovo što su im sramotno visoke cijene. Ne šaljem čak više ni sms jer mi se neda tipkati obzirom da su cijene glasovne komunikacije pale, pa smatram da bi realno bilo za očekivati da sms daju free, a mms cijene spuste na nivo današnjeg sms-a. No...
    Every man is a genius until he opens his mouth.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger First Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2007
    Mobitel
    Galaxy A5 .6
    Operater
    Meteor / HT HR
    Godina
    42
    Bodovi
    10.055
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Bodovi: 10.055, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Ukupna aktivnost: 65,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi Pregledaj post
    Zar nije jednostavnije kupiti neki phone koji nije dummy, ima ih već prilično jeftinih, nego trošit pare na mms?
    Kad naprave smartphone kojem baterija traje više od 8 sati, koji neće zablokirati čim se pokrene neka aplikacija, koji će vidjeti sve microSD kartice, koji će uhvatiti signal za GPS, koji neće bit užaren kao žeravica dok se igraju igrice - e onda odmah kupujem smartphone!

= Citat = Izvorno postao 84737 Pregledaj post
    Da, iako idem prvom rečenicom u offtopic ali moram spomenuti da na početku uvođenja mms-a tele2 uopće nije naplaćivao tu uslugu par mjeseci. I ni tada se nisam navukao na slanje takvih poruka jer me živciralo ograničenje od (koliko? - par stotina kb?!?) te sam uvijek morao resizati fotografiju koju sam mislio poslati, itd...
    A u današnje vrijeme sam čak alergičan kada mi stigne obavijest da mi je netko poslao mms jer znam da je takva fotografija jedva gledljiva ili ako je zvučni zapis onda je isto srezan u svim segmentima.
    Jednostavno danas kako kaže ojpi, u vrijeme raznih smartphone uređaja (ma svaka šuša ga već ima, a kroz kratko vrijeme dummy će izumrijeti) i aplikacija kroz koje se može komunicirati/slati datoteke ne vidim potrebu niti pak još "dugi vijek trajanja" mms poruka.
    Pogotovo što su im sramotno visoke cijene. Ne šaljem čak više ni sms jer mi se neda tipkati obzirom da su cijene glasovne komunikacije pale, pa smatram da bi realno bilo za očekivati da sms daju free, a mms cijene spuste na nivo današnjeg sms-a. No...
    Hebemu, ja sam se baš navukao na taj MMS, ali istina je da ga je vrijeme pregazilo...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Simpa opcija : Simpa noci
    By Inovator in forum T - Mobile
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 04-04-2011, 06:36
  2. Maraton - nova Simpa opcija
    By 10aLEX in forum T - Mobile
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 30-04-2010, 05:16
  3. Simpa Internet dnevna opcija
    By kova123 in forum T - Mobile