Greška sustava pa je dva puta poslao bonus.
Nemoj zezat da tak gledaju, ajd, dobro da sam saznao ranije.
Ne kužim kako ti sjelo 400 kn bonusa na 200 kn uplate? A zvao sam službu i vele kalendarski mjesec je dan aktivacije do istog dana u drugom mjesecu. E hebiga, ko o tome razmišlja do te točke kad kamufliraju... Uplatio sam 5.11. prošli mjesec i htio se danas riješiti toga. Bezveze. Sreća pa stavio samo 50 kn a isto mislio 100 ili 200 baciti.
Život je jedno, stvarnost sasvim drugo!
Greška sustava pa je dva puta poslao bonus.
Nemoj zezat da tak gledaju, ajd, dobro da sam saznao ranije.
Pa nazovi SZK i žali seIli im pošalji mail i reci da ti je dodjeljeno samo 10% bonusa. A ne znam, možda si promjenio tarifu na neku drugu, mada mislim da nisi i da znaš da je 100% bonusa samo za Simpa tarifu.
Zovi opet službu.
Drugi put pročitaj sam uvjete korištenja.
Treća točka je najbitnija:
3. U razdoblju od 4. listopada 2013. do 28. veljače 2014. godine, Simpa korisnici za prvu nadoplatu računa u kalendarskom mjesecu predmetnim bonovima iz točke 2 ostvaruju dodatnih 100% od vrijednosti bona kojim su nadoplatili račun,
odnosno:
- dodatnih 25,00 kn za nadoplatu bonom od 25,00 kn;
- dodatnih 50,00 kn za nadoplatu bonom od 50,00 kn;
- dodatnih 100,00 kn za nadoplatu bonom od 100,00 kn;
- dodatnih 200,00 kn za nadoplatu bonom od 200,00 kn.
https://www.simpa.hr/ResourceManager...d=1890&rType=2
A pročita sam uvjete korištenja kad mi leglo 5 kn bonusa umjesto 50 kn jer sam vjerovao zadnji put onoj na šalteru kad mi rekla da mogu kako hoću samo da je prva nadoplata u mjesecu. A i opet ja sad to boldano ne kužim jer su trebali u zagrade staviti (nako 30 dana od uplate novih 100% i sve je jasno). Koga god pitao za kalendarski mjesec svi misle da je to taj tekući od 1.-30/31. u mjesecu...
@yager, daj mi objasni tvoje onda što si definirao u toj točki 3 i zašto opet da ih zovem?
Pa ti piše kalendarski mjesec.
Da je svakih 30 dana od nadoplate pisalo bi 30 dana, a ne kalendarski mjesec. Zna se kaj je kalendarski mjesec, od 1.-28/29/30/31.
Nazovi, ak seru, reci nek ti daju mail na koji možeš pisati pisani prigovor i na njega moraju odgovorit u zakonskom roku.
U uvjetima jasno piše kalendarski mjesec i zna se kaj je to.
Pa zato je i mene to bunilo u startu prije uplate bona jer sam pročitao kalendarski mjesec i nekako računao tako... Onda idem baš ravno u T-centar najbolje sad raspitat se jer mi blizu stana ionako a i imam račun uplate.
Možeš to i preko FB-a riješiti.
Kažem ti, pošalji poruku pa će ti ručno nadodati.
Poslao im poruku... vidim da i drugima ovako bilo pa kasni nadoplata bonusa 48 sati maximum. Ajd vidimo sad. Poanta onda kalendarski mjesec je od prvog do zadnjeg u mjesecu i gotovo! Riješeno da se zna za ostale koji čitaju jer nisam jedini zaglavio u nedoumici![]()
Jesu riješili problem?
Stigao bonus sa sms isprikom da je bila greška u sustavu! I ja mislim... Na kraju krajeva za bon od 50 kn dobio 55 kn, nije loše. Iduća 2 mjeseca bacim još 200 kn i to bi trebalo biti 220 kn bonusa i cijelu 2014. miran za uspostave!![]()
Ja planiram natočiti svaki mjesec po 200 kn...![]()
To je samo lošije hehe
meni je na bonus isto sjelo duplo više, 100 kn bonusa na uplaćenih 50! da sam znala, kupila bih bon od 200![]()
Ben vas neki imate sreće... koju ste vi opciju uključili da dobivate TRODUPLO bonusa!? Ja samo DUPLO![]()
Vi koji ste dobili više bonusa, kada ste naplaćivali u mjesecu?
Imam par pitanja ba bih vas molio za pomoć ako znate.
1. Ovaj bonus se dobiva čak i ako sam na simpa tarifii prejakoj?
2. Ako ovaj mjesec nadoplatim 200kn i dobijem bonus 200kn, trajanje bona je 6 mjeseci. Nadoplatim i sljedeći mjesec sa 200kn, pretpostavljam da onda trajanje tog bona sad nije godinu dana (s obzirom da sam imao 2 nadoplate po 6 mjeseci) nego još uvijek 6 mjeseci? Što se događa nakon tih 6 mjeseci? Kartica mi prestaje važiti i više ne mogu aktivirati prejaku opciju? Razmišljao sam sad što više nadoplatiti pa onda sljedećih 6 mjeseci uopće ne plaćati ništa.
Hvala na pomoći![]()
Od datuma uplate 200 kuna, valjanost produžuješ za 6 mjeseci. Nakon tih 6 mjeseci, ako ne nadoplatiš ništa, na taj broj samo možeš primati pozive i poruke idućih 270 dana a ne možeš zvati niti slati poruke. Nakon tih dodatnih 270 dana, ako ništa ne uplatiš, broj se gasi.
Bookmarks