To ćeš se načekati.
To ćeš se načekati.
Novo u ponudi - Nokia L520 - 900 kuna ( ili 12 x 75 kuna)
LINK
Samsung Galaxy Young za 398 kuna.
Da ne započinjam novu temu, ima li Simpa (T-Mobile korisnici bonova) mogućnost "oživi račun"? Naime, jedan broj, dosta dobar mi istječe ovih dana (trajao je do 11. kolovoza 2013.), a još nisam na čisto dal da ga se riješim ili ostavim. A imam i nešto kuna zaglavljenih na njemu.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Od sada svaka nadoplata bona donosi dodatne megabajte.
KORISNICI KOJI PRENOSE BROJ:
Dođi u Simpu iz druge mreže do 30.9.2014. i za svaku nadoplatu računa u sljedećih 12 mjeseci nagradit ćemo te potpuno besplatnim MB na tvom bonus računu.
POSTOJEĆI KORISNICI:
Ako već koristiš Simpu i ti možeš upecati čak dva soma megabajta!
Odmah pošalji ključnu riječ SOM na broj 13555 i u promo periodu do 30.9.2014. ćeš i ti za svaku nadoplatu dobiti nagradne MB.
250 MB za nadoplatu bonom od 25 kn
500 MB za nadoplatu bonom od 50 kn
1000 MB za nadoplatu bonom od 100 kn
2000 MB za nadoplatu bonom od 200 kn
Nema te opcije u Simpi. Znači možeš uzeti bon od 25kn i iskoristiti na npr. internet dan ili nešto, ili ako traje još par dana podnijeti zahtjev za prijenosom broja u bilo koju drugu mrežu (preporučujem vip jer novo-aktivirana SIM kartica vrijedi 6 mjeseci za razliku od tele2 gdje vrijedi 2 tjedna ako se dobro sjećam). Prijenos traje 3 radna dana tako da ako sutra predaš zahtjev u ponedjeljak bi ti bio prenesen broj.
I pazi da broj bude aktivan u trenutku prijenosa. Ht odbija prijenose za brojeve koje su u statusu neaktivnosti
Imam jedan broj na tele2 koji je istekao prije cca pola godine (stajao u tabletu zbog neta i nije koristen), ima li ga nacina prenijeti u simpu/t-mobile ili negdje dalje da ga se "ozivi" pa onda u simpu?
Istekao kao bon (ne rade odlazni pozivi) ili je pred pola godine kartica deaktivirana?
Broj možeš vratiti i prenijeti samo u prvom slučaju.
Deaktivirana je bas.
Znaci nema opcije za povratak...![]()
Zatraži u tele2 da ti dodjele taj broj na pretplatu pa ga prebaci gdje god želiš
Broj je VIPov 091, na tele2 mrezi. I sad bi ga "ozivio"posto mi treba jos jedan broj i prenio ga u t-mobile ili simpu.
Radije bi taj svoj stari broj nego neki novi ak ikako moze.
Broj je obrisan?
Ako je obrisan teško da će ti ga operetare oživit, pogotovo ako je prije pola godine još obrisan.
I ovo nema veze s ovom temom.
Stigla Mala prejaka
15 kn/tjedno
Dobije se 1000 minuta, neograničen SMS i 1GB neta
https://www.simpa.hr/pogodnosti/prejaka-mala
Ovo bi, teoretski značilo, za 60 kuna mjesečno dobivamo 4GB, 4000min i neograničen SMS. Ne zvuči loše. Konkurencija trenutno nema ništa slično.
U Mobisu!
Izračun optimalne tarife: http://www.tarife.si/hr/unos-mjesecne-potrosnje.html
Slažem se s minutama da je malo previše i za najzagriženije pričalice, ali ova 4GB me vuku, a mislim da Simpa ima mogućnost korištenja 4G brzine (ispravite me ako griješim).
U Mobisu!
Ima, ali je limitirana na 7,2 Mbps. No to ovisi i o baznim postajamo. Često ćeš ulovit višu brzinu.
Ja sam odmah aktivirao ovu opciju.
Presao na prejaku malu,aktivirao promociju SOM,
i sad pored 1GB dobijem jos dodatne megabajte..ovisno o bonu.
Odlicno je to sto mozes aktivirat opciju opet kad npr.potrosis megabajte...
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
A dali ima ogranicenje za vip i tomato na minutama? Posto je na prejakoj bilo 800 prema svima, a samo 200(vip i tomato)
Tarifa S na pretplatu 55kn ima 150min, a ova simpa za 15kn tjedno ima 1000min. Ne znam da li se naplaćuje uspostava poziva.
Zadnji uredio süß : 18-06-2014 u 23:01
Bookmarks