Moras odluciti sam dali hoces i dalje biti na pretplati ili zelis na bonove i rijesiti se pretplate (kao ja). Kada dodjes na salter zatrazi od njih da ti daju broj sa identifikaciskim kodom i brojem koji ces nazvati za raskid/prijelaz na bonove. Tek nakon sto nazoves taj broj i kazes im taj identifikacisji kod koji dobijes u t-centru onda tek radis prijelaz na bonove, a na telefonu sa agentom dogovaras popust ako ti ga ponude i rijesavas produzenje ako ti se ponuda svidi. Obavezno zatrazi u t-centu da ti kazu u kojoj si segmentaciji (o tome mozese ovdje na forumu vise procitati, google :-)). Jedino neznam koju ponudu mobitela imaju preko teleprodaje.
Ja sam prenio dva broja u vip na bonove u nonstop+ tarifu koju placam godinu dana 32,5kn/mj. (12mj.) jos uz svaku nadoplatu od 50kn za prijenos broja dobijem dodatnih 50kn na racun tako da niti nemogu sve potrositi sto dobijem, a treci broj iz obiteljske tarife je u tijeku trajnog iskljucenja (nepotreban sluzio za dobivanje 50% na mj. naknadu kao kod tebe, penali na kraju 49kn). Detalje o tarifi imas na njihovoj stranici (vip). Naravno sve ovisi o tvojim potrebama telefoniranja/surfanja....
Trenutno se po meni pretplata ne isplati, jer se debelo preplati svaki mobitel koji se kao dobije "jeftinije" na pretplatu.
A ono sto nudi pretplata za 200kn, nudi i tarifa na bonove od 50kn, a za razliku od 150kn/mj *24mj si mozes priustiti vrhunski novi mobitel, a uz to nisi vezan za pojedinog operatera i uvijek mozes prijeci na povoljnije ako se ukaze prilika.

Bookmarks