Prikazujem rezultate 1 do 25 od 369

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Bodovi
    5.318
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Znaci opet ic cekat red u t-centar i podnit zahtjev za prelazak na bonove. Nakon toga pricat s agentom i vidit sta on nudi. A da li podnit zahtjev samo za nositelja ili i za ostale brojeve?
    Podnia bi ja jucer zahtjev da mi nisu rekli u t-centru da nemogu odustat i moram se prebacit na bonove

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moras odluciti sam dali hoces i dalje biti na pretplati ili zelis na bonove i rijesiti se pretplate (kao ja). Kada dodjes na salter zatrazi od njih da ti daju broj sa identifikaciskim kodom i brojem koji ces nazvati za raskid/prijelaz na bonove. Tek nakon sto nazoves taj broj i kazes im taj identifikacisji kod koji dobijes u t-centru onda tek radis prijelaz na bonove, a na telefonu sa agentom dogovaras popust ako ti ga ponude i rijesavas produzenje ako ti se ponuda svidi. Obavezno zatrazi u t-centu da ti kazu u kojoj si segmentaciji (o tome mozese ovdje na forumu vise procitati, google :-)). Jedino neznam koju ponudu mobitela imaju preko teleprodaje.

Ja sam prenio dva broja u vip na bonove u nonstop+ tarifu koju placam godinu dana 32,5kn/mj. (12mj.) jos uz svaku nadoplatu od 50kn za prijenos broja dobijem dodatnih 50kn na racun tako da niti nemogu sve potrositi sto dobijem, a treci broj iz obiteljske tarife je u tijeku trajnog iskljucenja (nepotreban sluzio za dobivanje 50% na mj. naknadu kao kod tebe, penali na kraju 49kn). Detalje o tarifi imas na njihovoj stranici (vip). Naravno sve ovisi o tvojim potrebama telefoniranja/surfanja....
    Trenutno se po meni pretplata ne isplati, jer se debelo preplati svaki mobitel koji se kao dobije "jeftinije" na pretplatu.
    A ono sto nudi pretplata za 200kn, nudi i tarifa na bonove od 50kn, a za razliku od 150kn/mj *24mj si mozes priustiti vrhunski novi mobitel, a uz to nisi vezan za pojedinog operatera i uvijek mozes prijeci na povoljnije ako se ukaze prilika.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove