Nazalost opet jedno lose iskustvo sa ne upucenim djelatnicima t-coma....
Da ne objasnjavam sve ponovo evo c/p prigovora koji sam danas poslao....
Molim da me ispravite ako imam jos nesto za nadodati, tj. ako sam nesto krivo formulirao ili zaboravio, a bilo bi od koristi za prigovor.
098 xxx Nositelj Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
099 xxx Član Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
099 xxx Član Obiteljske tarife sa preostalom ugovornom obvezom od 6mj.
Pri rasformiranju su nositelj 098 xxx i član 099 xxx bez problema prebačeni u najniže moguće pojedinačne tarife Plan za razgovore XS.
Člana sa brojem 099 xxx nije bilo moguće prebaciti u tarifu Plan za razgovore XS, već u veću tarifu Plan za razgovore S,
objašnjenje djelatnika T-Centra je bilo da sustav ne dozvoljava prebacivanje u najnižu tarifu.
Navodno je vidljivo da je na tom broju potpisana ugovorna obveza na Extra Total XXL tarifi, ali to ne bi smio biti problem, jer je taj broj ubačen u obiteljsku tarifu
nakon 6. Plaćenog računa „Specifikacije extra obitelj tarifnih modela“ točka br. 10 i do dana rasformiranja je već 12 mj. član iste, a po specifikacijama pod točkom br. 9 je jasno definirano
„-ako Pretplatnik izdvaja iz EXTRA obitelji+ priključak koji nije Nositelj, taj priključak može odabrati bilo koji od tarifnih modela“ tako da ne vidim razlog zbog čega sustav ne odobrava prijenos broja u XS.
Molio bi Vas da riješite navedeni problem i da prebacite člana sa brojem 099 xxx iz trenutne tarife S u XS i to naravno bez dodatnih troškova.
Broj je trenutno zamrznut na 6mj., pošto sam imao tu mogućnost, do rješavanja prigovora. Nakon prebacivanja molim da isti opet aktivirate i mene o tome obavijestite.
Još jedna napomena koju mi je djelatnik rekao, a to je da po tom broju postoji naplata koja bi iznosila 200kn zbog prekida plaćanja trajnim nalogom,
a tu se nadam i Vi mi recite da je to greška, pošto je plaćeno 18mj. trajnim nalogom svaki račun,
a naplata od 200kn se smije dogoditi ako se raskine plaćanje trajnim nalogom prije 8mj. tj. tako je navedeno u Vašim specifikacijama.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte na br. Tel.: xxx
Moj OIB: xxx
S poštovanjem,
xxx

Odgovori uz citat

Bookmarks