Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 369

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.127, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazalost opet jedno lose iskustvo sa ne upucenim djelatnicima t-coma....

Da ne objasnjavam sve ponovo evo c/p prigovora koji sam danas poslao....
    Molim da me ispravite ako imam jos nesto za nadodati, tj. ako sam nesto krivo formulirao ili zaboravio, a bilo bi od koristi za prigovor.

Imam prigovor u vezi rasformiranja obiteljske tarife „Extra obitelj XL“ koji ću Vam detaljno opisati.
    Jučer sam u T-Centru Kutina zatražio rasformiranje obiteljske tarife sa sljedećim brojevima:
    098 xxx Nositelj Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
    099 xxx Član Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
    099 xxx Član Obiteljske tarife sa preostalom ugovornom obvezom od 6mj.

Pri rasformiranju su nositelj 098 xxx i član 099 xxx bez problema prebačeni u najniže moguće pojedinačne tarife Plan za razgovore XS.
    Člana sa brojem 099 xxx nije bilo moguće prebaciti u tarifu Plan za razgovore XS, već u veću tarifu Plan za razgovore S,
    objašnjenje djelatnika T-Centra je bilo da sustav ne dozvoljava prebacivanje u najnižu tarifu.
    Navodno je vidljivo da je na tom broju potpisana ugovorna obveza na Extra Total XXL tarifi, ali to ne bi smio biti problem, jer je taj broj ubačen u obiteljsku tarifu
    nakon 6. Plaćenog računa „Specifikacije extra obitelj tarifnih modela“ točka br. 10 i do dana rasformiranja je već 12 mj. član iste, a po specifikacijama pod točkom br. 9 je jasno definirano
    „-ako Pretplatnik izdvaja iz EXTRA obitelji+ priključak koji nije Nositelj, taj priključak može odabrati bilo koji od tarifnih modela“ tako da ne vidim razlog zbog čega sustav ne odobrava prijenos broja u XS.
    Molio bi Vas da riješite navedeni problem i da prebacite člana sa brojem 099 xxx iz trenutne tarife S u XS i to naravno bez dodatnih troškova.
    Broj je trenutno zamrznut na 6mj., pošto sam imao tu mogućnost, do rješavanja prigovora. Nakon prebacivanja molim da isti opet aktivirate i mene o tome obavijestite.
    Još jedna napomena koju mi je djelatnik rekao, a to je da po tom broju postoji naplata koja bi iznosila 200kn zbog prekida plaćanja trajnim nalogom,
    a tu se nadam i Vi mi recite da je to greška, pošto je plaćeno 18mj. trajnim nalogom svaki račun,
    a naplata od 200kn se smije dogoditi ako se raskine plaćanje trajnim nalogom prije 8mj. tj. tako je navedeno u Vašim specifikacijama.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte na br. Tel.: xxx

Moj OIB: xxx

S poštovanjem,

xxx

Ova dva broja kojima je istekla UO su vec u tijeku prijenosa u VIP. A nadam se da ce se i ovaj treci broj sto prije maknuti sa T-mobile.
    Trenutno za mene i moju obitelj povoljnije radi kvalitete signala koji je na VIP-u daleko bolji nego na T-Mobile.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Najforumaš 2013. Postignuća:
    OverdriveVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2011
    Mobitel
    iOS, Symbian
    Operater
    Simpa, Tele2, A1
    Bodovi
    31.659
    Nivo
    43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Bodovi: 31.659, Nivo: 43
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Darda Pregledaj post
    099 xxx Član Obiteljske tarife sa preostalom ugovornom obvezom od 6mj. nije bilo moguće prebaciti u tarifu Plan za razgovore XS, već u veću tarifu Plan za razgovore S, Navodno je vidljivo da je na tom broju potpisana ugovorna obveza na Extra Total XXL tarifi
    neće ti proći. možeš ga samo prebaciti na plan za zabavu XL (225 kn/mj) ili zadržati samog samcatog u obiteljskoj tarifi. ako si napravio OTPO na XXL možeš migrirati u:
    XL tarifu
    ili bilo koju obiteljsku tarifu (kao član)
    „-ako Pretplatnik izdvaja iz EXTRA obitelji+ priključak koji nije Nositelj, taj priključak može odabrati bilo koji od tarifnih modela“ tako da ne vidim razlog zbog čega sustav ne odobrava prijenos broja u XS.
    to vrijedi samo ako je ugovor napravljen za člana obiteljske tarife, a to nije tvoj slučaj

3. 'Hvala' kaže:

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazalost opet jedno lose iskustvo sa ne upucenim djelatnicima t-coma....

Da ne objasnjavam sve ponovo evo c/p prigovora koji sam danas poslao....
    Molim da me ispravite ako imam jos nesto za nadodati, tj. ako sam nesto krivo formulirao ili zaboravio, a bilo bi od koristi za prigovor.

Imam prigovor u vezi rasformiranja obiteljske tarife „Extra obitelj XL“ koji ću Vam detaljno opisati.
    Jučer sam u T-Centru Kutina zatražio rasformiranje obiteljske tarife sa sljedećim brojevima:
    098 xxx Nositelj Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
    099 xxx Član Obiteljske tarife bez ugovorne obveze
    099 xxx Član Obiteljske tarife sa preostalom ugovornom obvezom od 6mj.

.................
    Detalji u postu br #319
    ..............................

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno me kontaktirajte na br. Tel.: xxx

Moj OIB: xxx

S poštovanjem,

xxx

Poštovani gospodine xxx,

zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju da detaljno provjerimo navode iz Vašeg prigovora, na temelju kojeg je donesena odluka o pozitivnom rješenju istog, uz pojašnjenje kako slijedi.

Slijedno navedenom, proslijedili smo zahtjev za promjenom na tarifni model „Plan za razgovore XS“ te će sukladno pravilima za promjenu tarifnih modela, novi tarifni model stupiti na snagu prvog dana slijedećeg obračunskog razdoblja, 1. svibnja 2014. godine.

Ljubazno Vas molimo da po primitku računa za mjesec travanj 2014. godine (koji će Vam biti isporučen u mjesecu svibnju 2014. godine), isti umanjite za 25,00 kn, a isto se odnosi na razliku mjesečne naknade za tarifni model „Plan za razgovore XS“ i „Plan za razgovore S“.

Također, predmetni pretplatnički broj ponovno je uključen u HT mrežu.

U nadi da ste zadovoljni rješenjem Vašeg prigovora, srdačno Vas pozdravljamo.
    .........

Ovaj puta je sve dobro proslo. Samo treba biti uporan i kod prigovora argumentirati njihovim specifikacijama.
    Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Bodovi
    5.318
    Nivo
    17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Bodovi: 5.318, Nivo: 17
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav.
    Preko clana imam jos 1 mjesec 50% popusta na tarifu. Danas sam bia u t-centru i oni mi nude da uzmem tarifu Plan za obitelj XL za 225kn ili za 250kn ako uzmem mobitel na mjesecnu otplatu. Popust vrijedi samo 1god, ali nakon 1god mogu prominit nositelja ili se pribacit na manju tarifu tako da ce se vjerojatno i onda dat nesto sredit...

Pita sam u vezi prebacivanja na bonove i oni mi kazu da mi mogu dat potreban kod s kojim nazovem njihovog agenta za izvrsit prebacivanje. Problem je nastao kada su mi rekli da ako pristanem na tu opciju nakon razgovora s njihovim agentom nemogu odustat i moram se prebacit na bonove. Mene zanima sta nude u retentionu programu.
    Da li nakon razgovora s agentom moram pric na bonove?
    Da li ce mi ponudit nesto povoljnije od ovoga trenutno?

Datum registracije
    Feb 2012
    Mobitel
    SGS3 - LG G2
    Operater
    VIP / T-Mobile
    Bodovi
    7.127
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frunc Pregledaj post
    Da li nakon razgovora s agentom moram pric na bonove?
    Pa tijekom razgovora jos uvijek mozes odustati, ali na kraju ti moras odluciti sto ces napraviti ako neces dobiti ponudu koju ocekujes.

= Citat = Izvorno postao frunc Pregledaj post
    Da li ce mi ponudit nesto povoljnije od ovoga trenutno?
    Ovisi koju segmentaciju imas kod njih i na kakvog agenta naletis, ali najvjerovatnije nece nista spektakularno ponuditi, ali svakako pitaj dali imaju neku bolju ponudu od one koju si dobio u T-centru.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-Mobile EXTRA tarife
    By 007jaran in forum T - Mobile
    Odgovora: 251
    Posljednji post: 05-06-2012, 08:45
  2. Prisilna promjena starih na nove (Extra) tarife
    By ispravljach in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 31-05-2012, 12:50
  3. iz flex obitelj u tarifu za obitelj?
    By vwgolf3 in forum T - Mobile