= Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
Napravio sam prijelaz preko moj.hrvatskitelekom portala, tamo nije moglo ništa takvoga pisati prilikom slanja zahtjeva. Taj landscape list što spominješ, gdje uz broj koji je prenesen piše -50% 24mj se dobije, ako se ne varam, samo prilikom potpisa nekog novog ugovora, a ne vjerujem da bi dobio išta slično da sam promjenu tarife išao obaviti u T-centar.

Nema nikakve druge prednosti, ali je npr. meni to jedino što treba, i itekako mi se isplati. S obzirom da kažeš da imaš 70-80 kn uspostava (280-320 poziva) ne znam što bih ti savjetovao. Ako ti nije problem plaćati 300 kn mjesečno onda napravi prijelaz i skupljaj bodove za kupovine uređaja. Uzmi u obzir i to da u slučaju smanjenja računa 800+bodova vrijedi 25kn+pdv=31,25kn, a u slučaju kupovine uređaja 800+bodova=25kn popust.

Tvoj je peh što je razlika između XXL i XXL+ tarife 100kn tako da je razlika 50kn uz popust (200 poziva). U mom slučaju (L/L+) razlika je samo 25 kn uz popust što je samo 100 poziva. S obzirom da na moja 3 broja mjesečno bude nekih 600-700 poziva (150-175 kn) kod mene nije bilo nikakve dvojbe oko prijelaza.
Moze bit da se za prelazak tarife ne dobije, ja sam ukljucivao neku opciju pa sam dobio taj novi papir na kojem su pisale sve opcije, mislio sam da mozda ide tako i kad odes na novu tarifu, jer tarifa pise samo na tom 2. papiru.

Imamo oko 350 poziva, ovaj iznos je bio bez PDVa. Taman sam na granici, pa ne pusim previse ak jos malo cekam. Mobitele sumnjam da cu kupovat na produzenje prije nego sto mi ti bodovi s pocetka pretplate (a tek je proslo 4 mjeseca) isteknu (vrijede 2 godine), jer imamo sasvim dovoljne uredjaje (4S, 2xSII i Evo 3D), tak da mi to nije faktor. Za 2 mjeseca izbacujemo jednog clana i uzimamo drugog koji odradjuje 6 mjeseci na svojoj tarifi, pa cemo vidjet kak ce to izgledat onda. Hvala na savjetu.