Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 369

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Bodovi: 13.757, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    Ja sam podnio zahtjev za prijelaz na Obitelj+L, ali promjena nastupa tek od 01.07. Tako da ću tek moći oko 10.08. provjeriti da li mi je ostao popust ili ne, s obzirom da će mi tada doći račun za srpanj. Ali potvrđeno je na HT-ovoj FB stranici te od strane forumaša unique da popust ostaje tako da vjerujem da neće biti problema s tim.
    A pise obicno na onom drugom listu koji dobijes uz zahtjev (onaj landscape), jel ti aktivan 50% ili ne. Barem je dosad tak bilo kod mene. Razmisljam jel se isplati prec, imamo tipa 70-80 kn uspostava za 4 broja. Al njih mogu smanjit sa club bodovima, a ak predjem na ovo sto je 50 kn skuplje, onda ne mogu. Ima jos koja prednost osim naknade za uspostavu?

1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    May 2011
    Mobitel
    iPhone 5s
    Operater
    T-mobile/Vip/Tomato
    Bodovi
    4.126
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Bodovi: 4.126, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    A pise obicno na onom drugom listu koji dobijes uz zahtjev (onaj landscape), jel ti aktivan 50% ili ne.
    Napravio sam prijelaz preko moj.hrvatskitelekom portala, tamo nije moglo ništa takvoga pisati prilikom slanja zahtjeva. Taj landscape list što spominješ, gdje uz broj koji je prenesen piše -50% 24mj se dobije, ako se ne varam, samo prilikom potpisa nekog novog ugovora, a ne vjerujem da bi dobio išta slično da sam promjenu tarife išao obaviti u T-centar.

= Citat = Izvorno postao lukarak Pregledaj post
    Razmisljam jel se isplati prec, imamo tipa 70-80 kn uspostava za 4 broja. Al njih mogu smanjit sa club bodovima, a ak predjem na ovo sto je 50 kn skuplje, onda ne mogu. Ima jos koja prednost osim naknade za uspostavu?
    Nema nikakve druge prednosti, ali je npr. meni to jedino što treba, i itekako mi se isplati. S obzirom da kažeš da imaš 70-80 kn uspostava (280-320 poziva) ne znam što bih ti savjetovao. Ako ti nije problem plaćati 300 kn mjesečno onda napravi prijelaz i skupljaj bodove za kupovine uređaja. Uzmi u obzir i to da u slučaju smanjenja računa 800+bodova vrijedi 25kn+pdv=31,25kn, a u slučaju kupovine uređaja 800+bodova=25kn popust.

Tvoj je peh što je razlika između XXL i XXL+ tarife 100kn tako da je razlika 50kn uz popust (200 poziva). U mom slučaju (L/L+) razlika je samo 25 kn uz popust što je samo 100 poziva. S obzirom da na moja 3 broja mjesečno bude nekih 600-700 poziva (150-175 kn) kod mene nije bilo nikakve dvojbe oko prijelaza.

EDIT
    Evo da dodam vezano za ovaj popust:
    Službeni cjenik, stranica 65/66:
    "Od 01.06.2012. na tarifama Extra (Biz) total+ i Extra obitelj+ biti će omogućene postojeće ponude: ponuda za prijelaz prepaid korisnika na postpaid za sve EXTRA (Biz) total+ tarife i EXTRA obitelj+, posebna ponuda za korisnike za sve EXTRA (Biz) total+ tarife i EXTRA obitelj+, Ponuda bez kupovine mobilnog uređaja za EXTRA Biz total+ M/L/XL/XXL tarife, Ponuda za prijenos broja iz mreža drugih operatera u T-Mobile mrežu za sve EXTRA (Biz) total+ i EXTRA obitelj+ tarife, te MAX Total za sve EXTRA (Biz) total+ i EXTRA obitelj+ tarife."

S obzirom na ovaj dio iz cjenika, i s obzirom da u članku 4. "Ponude za prijenos broja" piše da se popust prenosi ukoliko se prelazi na tarifu na kojoj je popust dostupan, nema brige oko ostanka popusta na novim tarifama.
    Zadnji uredio miha013 : 15-06-2012 u 18:57

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2009
    Bodovi
    13.757
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao miha013 Pregledaj post
    Napravio sam prijelaz preko moj.hrvatskitelekom portala, tamo nije moglo ništa takvoga pisati prilikom slanja zahtjeva. Taj landscape list što spominješ, gdje uz broj koji je prenesen piše -50% 24mj se dobije, ako se ne varam, samo prilikom potpisa nekog novog ugovora, a ne vjerujem da bi dobio išta slično da sam promjenu tarife išao obaviti u T-centar.

Nema nikakve druge prednosti, ali je npr. meni to jedino što treba, i itekako mi se isplati. S obzirom da kažeš da imaš 70-80 kn uspostava (280-320 poziva) ne znam što bih ti savjetovao. Ako ti nije problem plaćati 300 kn mjesečno onda napravi prijelaz i skupljaj bodove za kupovine uređaja. Uzmi u obzir i to da u slučaju smanjenja računa 800+bodova vrijedi 25kn+pdv=31,25kn, a u slučaju kupovine uređaja 800+bodova=25kn popust.

Tvoj je peh što je razlika između XXL i XXL+ tarife 100kn tako da je razlika 50kn uz popust (200 poziva). U mom slučaju (L/L+) razlika je samo 25 kn uz popust što je samo 100 poziva. S obzirom da na moja 3 broja mjesečno bude nekih 600-700 poziva (150-175 kn) kod mene nije bilo nikakve dvojbe oko prijelaza.
    Moze bit da se za prelazak tarife ne dobije, ja sam ukljucivao neku opciju pa sam dobio taj novi papir na kojem su pisale sve opcije, mislio sam da mozda ide tako i kad odes na novu tarifu, jer tarifa pise samo na tom 2. papiru.

Imamo oko 350 poziva, ovaj iznos je bio bez PDVa. Taman sam na granici, pa ne pusim previse ak jos malo cekam. Mobitele sumnjam da cu kupovat na produzenje prije nego sto mi ti bodovi s pocetka pretplate (a tek je proslo 4 mjeseca) isteknu (vrijede 2 godine), jer imamo sasvim dovoljne uredjaje (4S, 2xSII i Evo 3D), tak da mi to nije faktor. Za 2 mjeseca izbacujemo jednog clana i uzimamo drugog koji odradjuje 6 mjeseci na svojoj tarifi, pa cemo vidjet kak ce to izgledat onda. Hvala na savjetu.

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    May 2007
    Bodovi
    6.107
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.107, Nivo: 18
    Bodovi: 6.107, Nivo: 18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E sad malo proucavao njihova sitna slova i dosao do toga da je ona stavka sa ukidanjem voip-a maknuta tj.da nece voip ukidati jer je bilo valjda bune na sve strane. i sad je isplativa tarifa samo tako

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. T-Mobile EXTRA tarife
    By 007jaran in forum T - Mobile
    Odgovora: 251
    Posljednji post: 05-06-2012, 08:45
  2. Prisilna promjena starih na nove (Extra) tarife
    By ispravljach in forum T - Mobile
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 31-05-2012, 12:50
  3. iz flex obitelj u tarifu za obitelj?
    By vwgolf3 in forum T - Mobile