Izvorno postao
miha013
Napravio sam prijelaz preko moj.hrvatskitelekom portala, tamo nije moglo ništa takvoga pisati prilikom slanja zahtjeva. Taj landscape list što spominješ, gdje uz broj koji je prenesen piše -50% 24mj se dobije, ako se ne varam, samo prilikom potpisa nekog novog ugovora, a ne vjerujem da bi dobio išta slično da sam promjenu tarife išao obaviti u T-centar.
Nema nikakve druge prednosti, ali je npr. meni to jedino što treba, i itekako mi se isplati. S obzirom da kažeš da imaš 70-80 kn uspostava (280-320 poziva) ne znam što bih ti savjetovao. Ako ti nije problem plaćati 300 kn mjesečno onda napravi prijelaz i skupljaj bodove za kupovine uređaja. Uzmi u obzir i to da u slučaju smanjenja računa 800+bodova vrijedi 25kn+pdv=31,25kn, a u slučaju kupovine uređaja 800+bodova=25kn popust.
Tvoj je peh što je razlika između XXL i XXL+ tarife 100kn tako da je razlika 50kn uz popust (200 poziva). U mom slučaju (L/L+) razlika je samo 25 kn uz popust što je samo 100 poziva. S obzirom da na moja 3 broja mjesečno bude nekih 600-700 poziva (150-175 kn) kod mene nije bilo nikakve dvojbe oko prijelaza.
Bookmarks