A jeb.emu, dosao sam s osobnom i planirao uzet tafiru, nekih 5 puta sam ga pitao jel bas moram na UO jer sam mladji od 28 god i on samouvjereno da moram. Nista, idem ujutro opet al u drugog zaposlenika i rec kako si i napisao. Hvala!
A jeb.emu, dosao sam s osobnom i planirao uzet tafiru, nekih 5 puta sam ga pitao jel bas moram na UO jer sam mladji od 28 god i on samouvjereno da moram. Nista, idem ujutro opet al u drugog zaposlenika i rec kako si i napisao. Hvala!
trenutno sam na extra total L tarifi (50% popusta, 18. mjeseci jos)
nakon 6 mjeseci mogu na nizu tarifu (M)
da li se sad mogu prebaciti u extra total+ M i da li imam jos uvijek tih 50% popusta
hvala
Mozes bez problema na total+ M i popust od 50% ti ostaje.
A na koju foru moze dobiti 50% na mjesecnu naknadu? UO ce produziti tek u kolovozu, a onda akcije za popusut prijenosa broja vise nema.
Za tebe je trenuto najbolje da napravis sljedece u ovom mjesecu, Lipanj:
Prijelaz na Extra Obitelj + L, kada se izvrsi prijelaz prenijeti u obitlj +L broj iz druge mreze npr. Tele2 Plan0 tarifu na osnovu tog broja dobivas 50% popusta na mjesecnu naknadu tijekom 24mj.
Jos jednom napomena da to sve moras odraditi u ovom mjesecu tj. Lipnju.
A kada ti isteknu ugovorne obveze za ostala dva broja tj. brojevi koje trenutno koristis u obitelji m, onda se ponovo javi u temi za produljenje pretplatnickog odnosa i tamo ce se sigurno netko naci tko ce ti pomoci da napravis najbolju dostupnu kombinaciju koja ce biti aktualna u kolovozu.
Zadnji uredio Darda : 05-06-2012 u 10:08
Jabuka daje zdravlje , zdravlje daje uspjeh , uspjeh daje novac , novac daje žene , žene daju sex , sex daje sidu…. Hoćeš jabuku?
Bookmarks