= Citat = Izvorno postao Bepo Pregledaj post
Trenutno imam pretplatu sa 3 broja (plan za obitelj XL). U lipnju sam otkazao prethodno OTPO, te sam preko retentiona u srpnju za nositelja kupio SGS5 uz OTPO 24mj. Članovi su trenutno bez ugovorne obveze. Htio bih uzeti još jedan SGS5, pa tražim savjet od vas iskusnih koji bi bio najpovoljniji način. Nekad se moglo nakon 6 mjeseci postaviti člana za nositelja, ali mislim da to više nije moguće. Možda netko zna kakvu kombinaciju ili mi preostaje njuškalo?
Može se staviti nakon svakih 12 mjeseci. To i je kao logika, da unutar 24 mjeseca dobiš dva velika popusta.
Ali ono "kriminalno" po meni što ti popusti nisu dobri kao prije. Prije su za nositelja tarife bili u rangu najjače tarife, a sada su postali osrednji.

No, ono najbitnije svakako je po meni da SADA ništa ne kupuješ. Uvid u Božićne akcije dolazi već za par tjedana, a ako potpisuješ neki govor na dvije godine, par tjedan ne bi trebalo puno značiti.
Pogledaj samo S5: Košta u Vipu 1300 kn + 2400 kn na rate. Prije točno 3 mjeseca dok su koštale ljetne akcije je koštao 700 kn + 2400 na rate (ne sjećam se točno cijena HT-u pa navodim Vip kao primjer, ali oni su isto sada povisili cijene jer Božić dolazi)