Spojila san se na internet preko wireless i piše mi da je spojeno al nemogu otvorit niti jednu stranicu.
jel itko zna u čemu je problem jel moran nešto podesit?
Hvala
Spojila san se na internet preko wireless i piše mi da je spojeno al nemogu otvorit niti jednu stranicu.
jel itko zna u čemu je problem jel moran nešto podesit?
Hvala
Premalo detalja. Koji provider? Radi li preko mobile interneta? Drugi browser? Druge postavke za WLAN?
nije premalo detalja samo resetuj mobilni i to je to
pozdrav,
imam problem kod E6 sa internetom
radi se o konkretnom: na mob sam postavio mail, kad se spojim preko wirelessa jednostavno nakon spajanja "osvježim" i šljaka, mogu bez problema slati i primati mailove, isto sa faceom,
ono što mi predstavlja problem kada se spajam na internet preko mreže (3g u pravilu), nakon spajanja sve stranice mogu se normalno otvoriti, ali ono što imam postavljeno u mob (mail, face ...) nemože otvoriti, odnosno npr mail imam po defaultu napravljeno, kod osvježavanja ne primim mail, niti mogu istog poslati
pokušao sam se igrati u postavkama mrežne veze (pitaj po potrebi, Internet, WAP usluge, Nekategorizirano),i bilo koju opciju da odaberem ostane isto
dali je netko imao sličan problem, ili još bolje ako zna kako riješiti
zahvaljujem
LP
koji mail provider? koji ISP za wireless?? koja mobilna mreza? koji su ti incoming&outgoing mail serveri?
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
- radi se o gmailu
- wireless mi je mislim u cijeloj priči nebitan jeli sve šljaka ok (spajao se kući, u bircu, hotelu...),
- simpa prejaka opcija ( samo uz zadržavanje starog broja -095)
incoming&outgoing mail - to nisam siguran na što se odnosi: to je poslužitelj dolazne pošte: imap.gmail.com
- ili je to Mail for Exchange
Bookmarks