Pitalo me vec nekoliko ljudi, poslovnjaka...
Koji mobitel bi bio dostojna zamjena za N95? Dakle, smartphone, fizicka tipkovnica, velik ekran, kamera i sl... uglavnom, neko novije savrsenstvo kao zamjena za outdated Nokiju.
Prijedlozi su dobrodosli.![]()
Pitalo me vec nekoliko ljudi, poslovnjaka...
Koji mobitel bi bio dostojna zamjena za N95? Dakle, smartphone, fizicka tipkovnica, velik ekran, kamera i sl... uglavnom, neko novije savrsenstvo kao zamjena za outdated Nokiju.
Prijedlozi su dobrodosli.![]()
poslovnjak po meni je najbolja e serija.......e52,e55,e71,e72, e6
ima sve sto trazis cak i vise.....
moj izbor bi bio nokia e6 touch+ fizicka tipkovnica
ili nokia c7 sa touch ekranom i bez fizicke tipkovnice
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Pored danas dostupnih ekrana na dodir koji su odlični za korištenje čak u više točaka odjednom,ne treba tražiti fizičku tipkovnicu.Navedene 'e'serije Nokije koriste Symbian i imaju male ekrane sa malom rezolucijom.Ja bi preporučio neki Android gdje ima mnoštvo modela u više cjenovnih kategorija.
Imao sam tu E seriju i mislim da je poprilično kvalitetno obrađen telefon,nažalost upravo zato što mobitel koristi symbian ima užasnih problema kao na primjer kad se želite javiti na poziv i kad stisnete tipku za javljanje treba saćekati bar još 3-4 sekunde. A da ne spominjem restartavanje mobitela svako malo i ono kad blokira bez da možeš nešto učiniti.
Veličina ekrana iskreno na takvom mobiteli za moj ukus nije bitan no kad bi promijenili neki bolji OS mobitel bih bio definitivno neuništiv!!!
Imao sam E72 i reci ću da je mobitel odlično napravljen no
zeznuli su ga sa symbianom
Koji mobitel preporučiti za poslovnjake? Pa možda bih najbolje bilo da proguglaju malo po GSM areni pa neka si vide, danas više manje svaki mobitel može preuzeti takvu ulogu a i mnogo aplikacija se može downloadati koje su potrebne jednom poslovnjaku...
No sve je stvar izbora i potrebe i mogućnosti financijske prirode.
Pozdrav, N76
In Jack Daniel's veritas
A neki ipak zele iskljucivo fizicku tipkovnicu. Ne odgovara svima isto. Ja se recimo jos uvijek drzim svog (pra)starog mobitela upravo zbog odlicne fizicke tipkovnice. Covjek je rekao gore da mu je fizicka tipkovnica bitna pa nema smisla nuditi zamjene koje to nemaju.
Pokusavao sam ih nagovoriti na touch, ali malo stariji ljudi se tesko privikavaju na touch. Drze se svojih N95, koje izgledaju izlizano i ofucano... :-)
Nekome fizicka tipkovnica jos uvijek znaci puno.
Zanimljivo da nokia nije nastavila sa N95-like serijom.
Od slicnih uredjaja blackbery torch je dosta slican. Ima fizicku tipkovnicu, slide...
Baš i nema nešto puno jače sa tipkovnicom možda pokoji BB ili Htc iz starije linije.Nokia N95 8gb je veća,ima i veći ekran,crna je i još uvjek dobro izgleda,ima sve mogućnosti.Ali ako želiš dobre aplikacije,veliki ekran,pogledati nešto s YouTube,puno rama,iskoristivu navigaciju-nista bez touch scren-a.
Bookmarks