Ako ti je telefon kao moj network locked na t-mobile, službenog updejta na 2.0 još uvijek nema i to počinje živcirati. Mislim da je open firmware 2.0 za wave 2 izašao, al za ovaj brendirani na t-mobile još ništa. wave 1 je dobio update još u 2. mjesecu.
Molio bih nekog tko ima više iskustva sa samsungom i tim stvarima da odgovori ako nije problem: Je li to do t-mobilea ili do samsunga?
Jedan lik na samfirmware forumu mi je rekao da to nije do samsunga, nego do t-mobilea koji od samsunga mora tražiti ažuriranje softvera za svoj brend, jer dok isti ne zatraže samsung ga niti ne izbacuje. Nakon toga mailom sam kontaktirao t-mobile da bi mi oni odgovorili da je to sve do samsunga i da oni nemaju veze s time. Malo si razmišljam da je ovaj lik sa foruma bio u pravu, jer me ovako t-mobile tjera da kupim neki noviji telefon, jer što više vremena prolazi, ovaj mi je kao smartphone sve više neupotrebljiv. I sve mi to ima smisla, samsung je izbacio open firmware, a to što t-mobile prodaje zaključan i brendiran telefon je njihova stvar i njihov problem i oni su ga dužni i ažurirati.
Ipak, molio bih odgovor od nekoga tko sigurno zna u te stvari, da znam dal da vraćam mail pun psovki ili ću ipak šutjetiUnaprijed hvala

Odgovori uz citat
Unaprijed hvala

Bookmarks