A moras kupiti 6630. 200 MHz snage bice dovoljno da je, neznam sta.
A u kom programu pravis te aplikacije?
Pozdrav,
Razmisljam o nabavci 6630. Vidim da tu ima ljudi koji ju imaju pa me zanimaju iskustva, prvenstveno negativna. Takodjer, koja je najniza cijena do sada koju ste vidjeli?
Imam i jednu molbu. Zasto uopce razmisljam o 6630? Osim sto mi treba novi mob (nisam ga 2 godine mijenjao), vrlo su mi zanimljive tehnicke karakteristike 6630. Naime, ja radim C++ software za Series 60 i imam jednu aplikaciju koja koristi kameru i prilicno je zahtjevna sto se tice procesorske snage. Na mojoj 3650 su performanse prilicno slabe i htio bih isprobati kako stvar radi na 6630 prije nego ju odlucim kupiti.
Pa, ima li netko tko bi bio voljan odvojiti sat vremena da se nadjemo negdje i isprobamo? Osim sto placam cugu, za nagradu sam voljan i isprogramirati neku custom aplikacijicu ako treba ;-)
Cheers!
A moras kupiti 6630. 200 MHz snage bice dovoljno da je, neznam sta.
A u kom programu pravis te aplikacije?
SKR. je SKR. za SKR.
daj posalji mi tu aplikaciju da je probam
goran5@verat.net
Ne mogu je poslati jer ju prvo moram portati na Symbian 7 (trenutno radi na 6.1), bit ce za koji dan. Ako je posaljem vlasniku 6630, ocekujem meeting tako da vlastitim ocima vidim kako radi.
![]()
ok ocekujemo je
Nokia 6630 ti ima symbian 8. Ja sam svoj uzeo na crno, 400 eura, bio je zakljucan na talijanski TIM. Negativno ti je to da ju mozes prosiriti samo sa originalnim Nokiinim RS-
MMC karticama, a ostalo je sve super, stvarno odlican mobitel. Mislim da ti je sad na crno i jeftiniji.
340 eura placen stigao iz Austrije i nije ni na jednoj mrezi (odnosno cist)![]()
Uh, da. Ne znam gdje sam onda vidio tu dezinformaciju. Grrr...a bas sam danas downloadao SDK v2.1, i napravio vecinu posla oko portanja (API za kameru je potpuno drugaciji od v1.2). A posto je ovo 8.0, izgleda da mi treba SDK v2.6Nista, budem to iduci tjedan slozio.
Uglavnom nakon sto ga vidim odlucit cu se za kupnju, ako se odlucim, neka mi netko savjetuje gdje i kako ga na crno uzeti ;-)
Tim ne zakljucava mobitele jer im je to zabranjeno po zakonu! To je samo logo!Izvorno postao marko6630
Bookmarks