Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Tema: Euro 2012

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam ostao u soku kada sam vidio popis Spanjolaca:

Španjolska reprezentacija, preliminarni popis:

Vratari: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United)

Obrambeni: Raul Albiol (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Alvaro Domiguez (Atletico Madrid), Nacho Monreal (Malaga), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran Torres (Atletico Madrid)

Vezni: Isco Alarcon (Malaga), Xabi Alonso (Real Madrid), Santi Cazorla (Malaga), Benat (Betis), Javi Garcia (Benfica), Bruno Soriano (Villareal), David Silva (Manchester City), Jesus Navas (Sevilla)

Napadači: Adrian Lopez (Atletico Madrid), Alvaro Negredo (Sevilla), Roberto Soldado (Valencia)
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao -->Cionn<-- Pregledaj post
    Ja sam ostao u soku kada sam vidio popis Spanjolaca:

Španjolska reprezentacija, preliminarni popis:

Vratari: Iker Casillas (Real Madrid), Pepe Reina (Liverpool), David De Gea (Manchester United)

Obrambeni: Raul Albiol (Real Madrid), Jordi Alba (Valencia), Alvaro Arbeloa (Real Madrid), Alvaro Domiguez (Atletico Madrid), Nacho Monreal (Malaga), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran Torres (Atletico Madrid)

Vezni: Isco Alarcon (Malaga), Xabi Alonso (Real Madrid), Santi Cazorla (Malaga), Benat (Betis), Javi Garcia (Benfica), Bruno Soriano (Villareal), David Silva (Manchester City), Jesus Navas (Sevilla)

Napadači: Adrian Lopez (Atletico Madrid), Alvaro Negredo (Sevilla), Roberto Soldado (Valencia)
    e daj di si nasao ovaj popis, gdje god gledam totalno je drugaciji popis:

Goalkeepers: Iker Casillas (Real Madrid), Jose Manuel ‘Pepe’ Reina (Liverpool), Victor Valdes (Barcelona).

Defenders: Javi Martínez (Athletic Bilbao), Sergio Ramos (Real Madrid), Gerard Piqué (Barcelona), Álvaro Arbeloa (Real Madrid), Andoni Iraola (Athletic Bilbao), Jordi Alba (Valencia).

Midfielders: Xabi Alonso (Real Madrid), Xavi Hernández (Barcelona), Andrés Iniesta (Barcelona), Cesc Fàbregas (Barcelona), Sergio Busquets (Barcelona), Santi Cazorla (Málaga), Jesús Navas (Sevilla), David Silva (Manchester City), Thiago Alcántara (Barcelona)

Forwards: Fernando Llorente (Athletic Bilbao), Pedro Rodriguez (Barcelona), Fernando Torres (Chelsea), Juan Mata (Chelsea), David Villa (Barcelona).

nasla sam popis nema nikoga iz bilbaa i barcelone jer su igrali copa del rey jucer, a mata i torres jer igraju ligu prvaka sutra ce biti gotov popis sa svim "normalnim" igracima...
    Zadnji uredio tutlek : 19-05-2012 u 21:43
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

3. 'Hvala' kaže:

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Preporuka antivirusnih programa (2012+)
    By josi150 in forum Xiaomi
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-07-2012, 14:43
  2. štrajk 24.1.2012.
    By ispravljach in forum T - Mobile
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-01-2012, 22:28
  3. Kandidatura Hrvatske I Mađarske Za Euro 2012
    By lujito in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 25-02-2007, 21:49
  4. 21.12.2012