zato i kazem. meni je baterija otisla neovisno o tom pokazatelju. samo sto je ta statistika bila off the charts kad je baterija bila losa. korelacija =/= kauzacija![]()
Nadam se da ce ti dulje trajat
80% je 80%, nema veze koliku bateriju imas.
To sto ta statistika ne prikazuje ok pod odredjenim uvjetima samo znaci da se na nju ne mozes osloniti. Meni se znalo dogodit da se odjednom ta statistika promijenio, sama od sebe
Upravo tako
zato i kazem. meni je baterija otisla neovisno o tom pokazatelju. samo sto je ta statistika bila off the charts kad je baterija bila losa. korelacija =/= kauzacija![]()
Pojavio mi se neki update firmwarea of 130 mb.Sto bi to bilo?
Evo malo stanja sa novom baterijom od 2300mAh
![]()
Sa original od Samsunga on screen je izdrzao oko 3.30h ponekad skoro i do 4h znaci nekih 3.50h.
Sa ovom novom baterijom sam max izvukao 4.30h ali vjerujem da cu 4h u kompletu uspijet uvijek izvuci.
Sad jedno pitanje,jel normalno da se baterija puni duze od otiginalne,mislim ono jaca je baterija ali puni ju bar 4h??
I vi kojima je stigao ovaj update od 130mb,na kojoj mrezi vam je mob?
Meni jos nista nije stiglo?Jel to ide postepeno ili?
i jel vam to ponudilo preko kiesa ili preko moba?
Zadnji uredio ravilov : 13-11-2014 u 21:14 Razlog: prevelike slike
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
Neo radi od juna, na 4.4.2 kitkat-u, imam problem s kamerom, čitao sam po netu i vidio da i drugi ljudi imaju ovaj problem. Htio bih ako je moguce da ga vratim na jelly bean ali ne mogu da nadjem firmware, proizveden je sa kitkatom i radi na njemu, na sam mobile i samsung updates ima samo 4.4.2, dvije verzije, obije sam probao i imam taj problem s kamerom. Ako neko zna da li je moguce i kako vratiti ga na jelly, da i to probam bio bih zahvalan na odgovoru. Kamera zablokira i pise camera failed, ne pomaze brisanje catche memorije niti podataka, mora se resetovati tel i onda radi. Pozz
I meni se danas pojavio neki update na S3 neo. Firmware je i dalje 4.4.2 tak da ne znam što je bilo ... gdje to mogu vidjeti ?
Nije ovo za mene ...
Kako vratiti s3 na fabricke postavke?
Samo mi stoji na ekranu samsung i nece da se podigne?
Možda bi pomoglo da uđeš u recovery i wipeaš cache.
Pozdrav svima,
Otišao mi je charging port na galaxy s3 odnosno jedva mi hvata punjač i najmanji pomak prekida punjenje pa me zanima gdje bi u zagrebu mogao to najjeftinije i/ili najbrže zamijeniti (nemam lemilice i puhalice a i ne da mi se čekati 3 tjedna da mi dođe port sa ebaya)
nije do prašine i prljavštine jer sam ga očisttio što iglom što komprimiranim zrakom
Ovako imam s3 mini i nakon stavljanja OFW preko odina samo stoji onaj početni logo (samsung galaxy s3 mini gt-i8190) i nemogu uopče u download mode niti recovery jer kad stavim bateriju sam od sebe se odmah upali i stoji logo.
U odinu sve prošlo bez ikakvih problema (PASS) i sad nemogu ništa
šta mi je činit?
to se i meni dogodilo sa mojim S3, odnosno tipka za paljenje se zaglavila na matičnoj ploči (iako se čuje klik prilikom pritiska) pa mobitel samo uspije doći do tih slova, također ne mogu recovery niti u download mode pa sad čekam da mi dođe zamjenska tipka pa da ga dam nekom da mi to zamijeni. možda kod tebe nije takav problem pa se tvoj može riješiti USB jigom, probaj na XDA naći tko ima USB jig blizu tebe (jer znam da je bila neka takva tema otvorena tamo)
Probaj nekako ispraznit bateriju i onda ju stavit u mob. Onda spoji punjac pa pogledaj da li se jos uvijek pali sam od sebe. To mi nekako pada jedino na pamet da bi mozda pomoglo, makar ne vjerujem, izgleda da je do gumba
Pozdrav ljudi,
s obzirom da mi je s3 na stock fw-u počeo opako laggati i gasiti aplikacije zbog premalo ram-a, zanima me je li itko isprobao dobar lollipop-based rom da ga isprobam?
Hvala!
ništa od toga, probao sam to, ali velim nije sigurno do toga budući da svi simptomi navode na zaglavljenu tipku
tipka je i dalje zaglavljena tako da se i dalje gasi i pali, tj dođe do slova i ne mogu ga ugasiti ako ne izvadim bateriju, čim je stavim natrag on se opet počne resetirat[COLOR="Silver"]
ja bi radije na tvom mjestu išao na neki KK ROM budući da LP romovi nisu još baš uglancani kako treba još su malo bugoviti. zadnje što sam imao je KK bio, ali temasek je uvijek bio dobar, a vidim da ima njegov unofficial 5.0.2 tako da ti to možda ne bi bilo loše
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2936990
Odličan ROM, probajte
Zadnji philz recovery
Imam cwm recovery zadnja verzija bil se moglo preko toga.
Trenutno je cm11 na mobu, jel moram prvo vratiti na stock pa onda tek flesat taj rom..
Već duže pratim onaj rom što si posto, a nikako da ga instaliram.
Zadnji uredio süß : 08-03-2015 u 18:22
Full wipe sve, flešaj ROM, flešaj gapps, opet wipe cache i dalvik, restart
p.s. koliko sam pratio , bolje je philz recovery ili TWRP
Jel može molim te link za gapps apps koje idu za taj cm12 rom.. Nisam siguran koje su pa ne bi flashao nešto što ne ide.
Edit: riješeno http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2943900
Zadnji uredio süß : 10-03-2015 u 01:03
Bookmarks