Tako je
Tako je
Da li je kupovao ko zamjensku bateriju? Moja je lagano dala svoje pa sam mislio naručiti anker ili zerolemon, međutim sa amazona ih ne mogu naručiti jer nema shipping za hr...
Što ima uopće u hrvatskoj u ponudi?
Zerolemon ima na ebay ali shipping ubija.. Mislim da je 12 USD a baterija 9 USD.. 2 baterije i punjač 24 USD
rootao sam s3 sa cf auto root preko odina, sve prošlo ok. sve je ostalo stock recovery i stock rom, znači nakon toga nisam flešao custom rom, sad u statusu imam:
status: custom binary download: yes (1 counts)
custom binary: custom
system status: custom
skinuo sam triangle away, napravio reset flash counter i na kraju bude sljedeće:
status: custom binary download: yes (1 counts)
custom binary: custom
system status: official
kako to sve resetirat da bude na nuli.
edit: riješenje
Zadnji uredio süß : 22-05-2014 u 22:24
Instalirao sam cynogenmod 11 preko installera, sve je prošlo uredno, jedino ne uspijevam spojiti mob sa kompjuterom. Mobitel je spojen preko usb kao media device (MTP). Ono što bi htio je da u file exploreru imam copy/paste opcije prema mobitelu. Kad prebacim na Camera mode (PTP) u file exploreru imam ikonu od moba u exploreru, ali sam čita internu memoriju, ne externu sd karticu.
Ako netko nešto zna unaprijed hvala.
Pa ako ti očita kao MTP možeš prebacivati dokumente.
Evo ovako je u recoveryu. I šta ako to umountam bude.
Pa sad ga spoji na USB sa kablom i mora ga očitati na kompu. Šta ti nije jasno?
OK. Probam ću poslije pa javim
Edit: priključio sam na komp i ništa ne očitava. Probano sa uključenim i isključenim USB debugging.
U biti treba imati uključen USB debugging da bi mob bio vidljiv u exploreru kad se otvori my computer * http://forum.cyanogenmod.com/topic/8...ilable-in-mtp/
Da li je problem da tu opciju usb debugging ostavim stalno uključenu..
Verzija rom preko installera je 4.4.2.
Zadnji uredio süß : 23-05-2014 u 16:50
Nije, to inače mora biti uključeno zbog ODINa i ne smeta ničemu.
Ok super. Žao mi samo što nema opcije da se aplikacije mogu sortirat po mapama unutar menia, jer sam to koristio na stock romu. Da bi koristio neke druge launchere baš i ne bi.
Instaliraj si Nova Launcher, on sve može što ti treba.
Ne sviđa mi se. Imam kupljenu tu aplikaciju možda probam. Btw ovaj ROM fino radi nema štekanja, a to mi je najbitnije.
Pozdrav
Imam S3 sa stock 4.3 firmware-om unrooted.
Od 4.3 update-a S3 mi ostaje sa malo slobodnog RAM-a.
Razmišljam o downgrade-u na 4.1.2 verziju. Jel mislite da to ima smisla?
Također, jel može tko preporučiti dobar downgrade guide?
Prije par dana zamijenio svoj Omega rom sa SlimRom (4.4.4). Moram rec da sam se preporodio! Mobitel je ponovno korsitljiv...sve radi super brzo, nema vise laga na kontaktima, dileru i ostalim appovima, ostaje mi prosjecno 170MB free rama za razliku od inace kada je bilo nistaStvarno sam zadivljen....
Mislio sam kupiti neki novi mob ali sada ne vidim potrebu za tim![]()
Second place is the first loser!!
Moze li se nekako namjestiti da mi ne vibrira kad mi dođe SMS, ali da (logicno) vibrira kad je namjesen profil samo vibracija?
Trenutno kad ugasim vibraciju na SMS postavkama ne vibrira nikada, a kad je upaljena vibrira uvijek (bez obzira na profil).
Hvala
Zaslon mi na ovom mobu trosi i do 80% baterije iako je pogaseno sve moguce a ekran na automatskom.
Neki problem postoji?
da ga probam vratit na tvornicke postavke?
Moj Youtube kanal --> Gameplay Croatia
A koliko je screen on time i koliki je stand by?
Pa evo otkad sam ga skinio sa punjaca za on screen pola sata je oslo 14posto baterije...nekako mi se previse sve trosi..prosli lg f6 je imao tako jaku bateriju pa mi je sada ovo razocarajuce..bode me ta stvar sto ekran trosi do 80% baterije a normalno bi trebalo biti 40/50% i neznam u cemu je caka,osim da ga vratim na tvornicke?
kako ti je podesen screen brightness?
Na automatski ili skoro do kraja smanjena svjetlina...a i dosta stvari je iskljuceno,eto jedino sta mi je najpotrebnije sto je 3G ukljucen..ekran mi je uvijek najveci potrosac a neznam zasto...iduci tjedan mi stize 300mAh jaca baterija pa cu onda vidjeti kako ce se stanje pokazati...mob je star 20mjeseci pa vjerujem da je i baterija vec istrosena ali kazem vidjet cu kako ce se pokazat sa novom baterijom..ali mislim da sam slicnu situaciju imao i sa s2 kad sam ga imao...koliko vama inace izdrzi baterija on screen??
meni se to događalo kad mi je baterija bila pri kraju, zamjenom baterije se sve vratilo u normalu. ali tad mi je ionako veci problem predstavljalo nistavno trajanje baterije![]()
ne kužim, kakve veze ima kakva je baterija u pitanju (veća/manja, nova/stara) s postotkom koliko ekran troši te baterije? Postotak je ono što piše koliko posto potrošnje (ukupne, do tada) otpada na npr. ekran. Stavio ti veću ili novu, postotak (potrošnje) će ti ostat isti, samo što će ti baterija dulje trajat (ili će ti postotak napunjenosti bateriji biti veći uz isti SOT i isti postotak potrošnje ekrana)
Skroz si fulao poantu. Meni je takvo očitanje stanja bilo ful čudno, jer naravno da bi trebalo biti tako kak kažeš. Osim što nije bilo tako. Kad je baterija bila pri kraju, ispadalo je da ju troši ekran. *Ne* OS i *ne* neka tamo aplikacija. Naprosto je kad je baterija bila pri kraju prijavljeni omjer trošenja baterije bio skroz nepouzdan.
Bookmarks