@hakiaj - pokušaj se igrati s opcijama meteringa, nije ono što tražiš ali možda pomogne da slike ispadnu bolje.
@hakiaj - pokušaj se igrati s opcijama meteringa, nije ono što tražiš ali možda pomogne da slike ispadnu bolje.
Jutros je došao update za VIP/Tmobile...provjerite si...![]()
Ja sam na customu, dali mi netko može dat podatak koji je modem ugrađen u tom novom updateu? (T-Mobile)
Postavke..o telefonu...osnovna verzija=?
Hvala !
Kakav update? 4.3 ili 4.4![]()
4.3 je odavno vani za S3, ovo je valjda zakrpa... 4.4 neće službeno doć za I9300.
Tako je, samo zakrpa, frend dobio na VIP-u, nekih 100injak mb...nisam googlao changelog...
Pa sta nisu rekli da ce dobit 4.4? Negdje sam to procitao...cca.krajem 4.mjeseca.
Je zadnja vješt je bila da ipak dobiva ...
---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
Sta su SAD nadodali,4.3 je usporio fon totalno...užas mrtva cigla!!!
I ja sam dobio prekjucer na tele2 ali je nisam potvrdio još stoji i ovako mi je spor još s tim i mogu ga bacit u zid,ne znam koliko je težak ali svejedno mislim da cu na htc taj fon dok sam imao je letio u odnosu na S3 i ima 1G rama???
Jel tko ubacivao neke druge romove u fon i kakva su iskustva da radi glatko i da ne steka...sta mislite o MIUI ROM bi to išlo i da li bi bio fluidnini u radu u odnosu na zadnji update 4.3 jer je ovo užas !!!
Navodno ce doci ovaj mjesec ili sljedeci
http://au.ibtimes.com/articles/54724...-android-4.htm
To ti je isto nisu specificirali ide full za S3...
Zadnji uredio kezimir : 12-04-2014 u 14:18
OK probat cu
Može kakve vizualne slike tog Roma meni i sl....
Evo dečki moji... to je trenutno stanje, nije baš u prosjeku jer fali bar pol sata telefoniranja i pol sata TV-a ali mislim da vam i to nešto govori,inače da sinkronizacije imam uvijek ručne osim meteo i taptalka a ekran je na auto.
I molim vas lijepo da mi netko tko je na zadnjem ažuriranom T-mob. ROMu pošalje posljednju verziju modema (br.osnov verzije)
P.S.
Orig. Bat 2100 stara god.i pol !
Zadnji uredio marta06 : 14-04-2014 u 22:57
Na tom romu imam cca 4:35 sot u cca 20 h bot..
Sync on.. Auto brightness..
Zadnji modem je koliko znam NB1 ..
Krivo sam ga imenovao, ignoriraj
https://www.dropbox.com/s/a5cv609jsv...M_I9300NB3.zip
Što se tiče izgleda ,to je recimo Aosp rom, podržava teme pa je teško reći kako izgleda
Najveći minus temasek je što update izlazi non stop..
Inače otkad je riješen ovaj after call drain bug više manje svi Aosp romovi imaju dobro trajanje baterije.
Inače, na svima koristim boeffla kernel..
Pozdrav, imam jedan problem. Naime napravio sam update na 4.3. (samsung s3) i sa tim sa dobio jedan problem. Kad zakljucam mob i dode mi SMS poruka, vidim je na lock screen-u, znaci vidim broj od koga je poruka dosla i sadrzaj poruke. Isto tako i propusteni poziv. Zanima me dali se to moze iskljucit? P.S. Ako san treba otvorit posebnu temu ili negdje drugo postat, ispricavam se. Hvala
Ipak ide update za full s3. 4 2 2KitKat uskoro...sad ćemo vidjeti koliko ce s tim dobit na lakoći rada i fluidnosti ili ce bit opet zaj.. i stekanj do zla boga
Da, navodno bi kroz mjesec dana trebalo krenuti za sve verzije.
Vizualno isto
U korištenju, tko zna![]()
Bookmarks