Imaš na marketu galaxy charging current app. Probaj stari kabel i neki drugi. Mora bit 1000, ako ti je na oba kabla manje onda ti je punjač otisel.
Zadnji uredio kroata : 31-12-2013 u 15:44
preko ota jer preko kiesa traje 600 godina
Novi sam na forumu, zanima me dali je netko skinuo novi update 4.3, jel radi sve ok s obzirom da je prošli bio koma?!
Hvala na odgovoru, pričekat ću još do sutra pa onda šta bude bude!!!
JB 4.3 radi ok.
Curi prekjučer došao update,sve radi odlično (čak i sa uključenom štednjom baterije radi brzo) te je sad to totalno drugi telefon..
je samo da dobijemo jos svi update i bit ce super na kojoj si ti mrezi ??? tj. cura ti...
---------- Post added at 16:20 ---------- Previous post was at 16:18 ----------
ja sam na Tele 2 a oni su po svemu zadnji i nigdje se i ne spominje kad ce za tele 2??
Evo odradio update, sve radi Ok za sad!
Usput ja sam na tele2 i dobio update prije dva dana!!!
ne znam sta je sa mojim onda i ja sam na bonu na tele 2 ali nista nisam jos dobio???
Ja sam na tele2 isto i jos nista...ali mislim da meni treba cro-tra verzija koja mozda jos nije stigla
imam priliku mjenjat svoj iphone 4s za s3, zanima me kakva je situacija kod s3 sa baterijom, jeste li zadovoljni?
dali će s3 dobiti kitkat?
i dali ste zadovoljni sa izborom i funkcijom custom romova na xda?
Imam iPhone 4s i Samsung GS3. Kaj se tiče baterije, na i4s baterija i nije nekaj, čak mi na S3 dulje traje (iako je mobitel stariji 1 godinu, a samim tim i baterija je već oslabila)
Pozdrav ljudi,
zanima me ima li itko informaciju o cijeni original zamjenske baterije za S3 u Europatradeu ili tako negdje? Barem okvirno?
ima netko preporuku za neki dobar task(planner) widget posto su makli ovaj samsungov u 4.3 ? ili kako dobiti taj samsungov nazad ?
Tele2 prodaje i mobitele sa SEE regijom (takav sam dobio ja, otključan)..
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9300
Update za SEE je izašao, MK6, pa je možda u tome stvar..kažem možda jer vrtim custom rom pa ne mogu potvrditi..
Ma ima tu svašta ,više ne znaš tko tu koga i zašto zaključava .Imam vip na koji uredno stigla nadogradnja i sve 5, postavke mreže kažu zaključan na sve osim vipa.
Tele tina ništa od dogradnje no najčudnije mi je to što je uređaj otvoren za t-mobil i tele2 a zaključan na vip ,očito neki dil s tecom verzijom jer ni oni po samsungovim stranicama nemjau nadogradnju .Ma tko više može kontrolirati tu bandu
http://www.sammobile.com/2013/12/05/...-iii-gt-i9300/
Dakle da ponovimo gradivo (po ne znam koji puta)
VIP i Tele2 prodaju dvije verzije S3-a (ne postoji nikakva razlika u izradi,kvaliteti uređaja, već samo firmwareu). Prvi je SEE, koji je tvornički otključan,nije brandiran i slično... Drugi, odnosno druga dva su VIP i TWO - po skraćenicama vjerujem da znate što znače. VIP-ov je uglavnom brendiran na vodafone,ima podosta bloatwarea te je u većini slučajeva i zaključan na isti. TWO je identičan firmware kao SEE,razlika je samo u tome kodu, nije zaključan niti ima ikakav bloatware,ali ponekad podosta kasni za SEE (totalno nelogično)
Sa 4.1.2 se nekad mogao preko play storea skinuti CSC changer preko kojega ste elegantno promijenili taj kod i recimo odmah dobili update (u gore spomenutom slučaju,ako ste imali verziju TWO, instalirate csc changer, na listi kodova nađete SEE i nakon restarta vam je nudio update na 4.3.)
Verzija CSC koda se može vidjeti kada spojite mobitel na Kies, te vam on izbaci verziju firmwarea koju trenutno imate i na kraju u zagradi tri slova..
Na početnim stranicama ove teme (negdje 6.ili 7.) sam napravio popis csc kodova koji ima taj iz Tele2 (SEE)..
Zadnji uredio TomZG : 07-01-2014 u 19:24
Bookmarks