Znam da je long shot, ali zanima me uključuje li garancija samo uređaj ili i ostalu opremu? Slušalice su mi počele zujati pa bi bilo dobro da se i na njih odnosi garancija
edit: nevermind, 6 mjeseci je garancija na dodatnu opremu.
Pozdrav imam problem koji sam nedavno uocio i sve vise me bode u oci, dakle na s3 uredaju mi pise kada odem pod storage da imam ukupno 11,25GB total space, raspored mi je slijedeci:
APP 842MB
pictures, videos 258MB
Audio 312KB
Downloads 364KB
Miscellaneous files 0,88GB
i zadnje vrlo neobicno!? Available space 1,08GB
i sad mi to nikako nije jasno kako pobogu?
u app manageru isto ispod svega mi pise device memory 10GB used, 1,2GB free mislim neznam u cemu je kvaka, uopce nije natrpan niti nista, inace mobitel je star godinu dana ravno...ako bude potrebno postaviti cu screenshotove, pls pomogajte!!
Znam da je long shot, ali zanima me uključuje li garancija samo uređaj ili i ostalu opremu? Slušalice su mi počele zujati pa bi bilo dobro da se i na njih odnosi garancija
edit: nevermind, 6 mjeseci je garancija na dodatnu opremu.
Zadnji uredio divided by zero : 05-08-2013 u 23:29
Koje je po vama najbolji rom a da je sličan s4, dakle isti widget i te shemice, poželjno da se može uploadati preko odina
Pozdrav, imam problem sa SMS porukama. Na ikonici mi već tjedan dana prikazuje da imam poruku, a nemam.. kada dobijem više od 1 poruke na ikonici i dalje piše 1. Zbrisala sam sve poruke, maknula ikonicu i ponovno stavila, gasila-palila mobitel no to i dalje stoji. Ima li kakvo rješenje za to njesra?
Riješila: Home button dugo držala - task manager - RAM očistila![]()
Zadnji uredio Ithara : 21-08-2013 u 17:04
Bok,da i ja prijavim svoje probleme...
nakon duugo vremena sto je sve radilo ok....kada sam ovo ljeto otisao na more, dosao u podrucje slabog signala mob se jednostavno poceo smrzavat. Znaci radio bi cca 1min i onda bi sve samo stalo na cca 20min...Nakon restarta opet ista stvar! Jedino je malo dulje radio ako bi zgasio data i wifi i onda ne diro mobCim bi se upalila neka app smrzo bi se kroz par sekundi koristenja! Svaki dan sam ga moro jedno 20puta palit gasit! Kad sam se vratio u zg, napravio sam reset, i onda je sve opet radilo kako spada...Kasnije sam isao van zemlje i opet se javila ista stvar!! Svako malo mob smrznut i mogu ga jedino restartat....
Sada kad sam ponovno u zg...sve radi super!?!!? Ono wtf?! daj se odluci oces ili neces radit....
OS 4.1.2, rootan ali nikakav custom rom. T-mobile (poludim sad kad cujem onu njihovu muziku kod paljena/gasenja moba)
Second place is the first loser!!
Samo usputna napomena - Imaš root, pa makni onda tu melodiju kod paljenja/gašenja. Ili si rootao bezveze iako zapravo ne znaš zašto?![]()
Pitanjce vezano za S3, posto sada vec svega ima za kupiti, neki su iz zapadne Europe, neki iz Azije, kako najlakse prepoznati ajmo reci normalni? Imam mogucnost kupiti S3 u privatnoj trgovini i jamsto ide preko njih 24mj, kako najlakse provjeriti odakle je fon? Nesto sam citao da oni za azijsko trziste nema hr meni...i da imaju losiji display (moze li se display na neki nacin provjeriti u trgoviti nakon paljenja)? Mislim ako vec dajem toliko love da ne kupim macka u vreci
![]()
Jel se radi o Svijet Medija ducanu? Ako imas garanciju 24 mjeseca trebalo bi sve stimati. Svijet medija daje svoju 24mj garanciju jer uvoze telefone preko svojeg dobavljaca u Austriji. Naravno, nije bas zakonito, jer ta ista garancija ne vrijedi kod nas u servisima. Osim ako nije euro garancija. Uglavnom kod nas za samsung S3 legalna garancija je od agramservisa, europa trade i one s zigom operatera ako kupujes od njih. Sve drugo ne mora biti da ne valja nego postoje drugi putevi distribucije. To sa ekranima na S3 je pitanje srece. Ja sam od S2 i S3 imao sa svakim fleke na ekranu vidljive na sivoj podlozi. Neki kazu ljepilpo, ja kazem uzas. Svi su bili legalno kupljeni. Hebi ga. Ako te zanima kvaliteta ekrana i ako ti dozvole provjeru, najbolje je unijeti servisne kodove i provjeriti ekran, a one mrlje koje sam ti spominjao provjeris u servis meni- u pod vibro gdje ti ekran nakon nekoliko trenutaka posivi i vidis onda te fleke. Tako je bilo kod mene. Kodove ti vise ne znam pa provjeri na netu. A kod garancije je bitano da je 24 mjeseca. U svijetu medija su zato telefoni samsung puno jeftiniji od ostalih ducana iz razloga njihovog austrijskog dobavljaca i garancije koja ima 24 mj ali ne samsungovog hrvatskog distributera.
Hvala na odgovoru...a za kodove cu provjeriti. Radi se o jednoj trgovini u Vk. Kazu da je jamstvo 24mj i ide preko njih, pa ga oni salju na servis. Trgovina radi vec cca 20 godina, pa mogu pretpostaviti da nebi trebalo biti problema. Inace, cijena je 2700kn, boju biram koju zelim, imaju sve...
RoBee
imam problem sa punjenjem moba.
mob mi se strasno dugo puni.
npr. ako je mob baterija na 5% punim ga preko 12h i napuni se negdje 85%
inace mi baterija traje jedan dan sa svim potrosacima kada su ukljuceni wi-fi gprs podatkovni promet
Ja sam taman htjela napisati da ja imam problema s pražnjenjem. Unazad tjedan dana, baterija mi se troši ko luda. Najobičnije browseanje potroši 30% baterije u manje od sat vremena, a ispada da je najveći potrošač ekran (preko 50% baterije troši ekran) i nema nikakvih sumnjivih aplikacija koje troše bateriju. Ekran mi je kao i uvijek na minimumu osvjetljenja s automatskom regulacijom. Čak sam uključila i power saving i ništa ne pomaže.
Ima tko kakvu ideju? Nikako mi nije normalno da mobitel ujutro skinem s punjenja, i da već poslijepodne baterija padne na 15-20% :|
Jesu li kabel i punjač originalni?
To što ti mobitel ne javlja (statistika potrošnje baterije) što nenormalno troši bateriju, ne znači da neka aplikacije ne troši "ko luda". Npr, ja sam imao problema s Viberom (baterija se trošila ko' luda, a u statistici Vibera nije ni bilo). Da li vidiš da je mobitel "budan" (pripravan) i kad ga ne koristiš? Meni je stalno (tj. prečesto) bio u pripravnosti iako ga nisam koristio. A nigdje nije pisalo što ga drži u pripravnosti. A držao ga je Viber. Tek s update-om Vibera se stanje popravilo.
Pogledaj koje si aplikacije zadnje ažurirala pa ih odinstaliraj.
samo da se nadovežem da patim od istog problema sa punjenjem... i onda uzmem punjac od nekog drugog (Huawei) ili od drugog S3 i puni se normalno.
punjac s kojim imam problem je original koji je došao uz moj S3, a on normalno puni ovaj drugi S3 i Huawei
EDIT:
probajte skinuti Galaxy Charging sa storea, i ono sto trebate gledati kad spojite na punjac je MAX koji bi sa originalnim samsungovim kablom trebao pokazivati 1000, meni pokazuje 100, a sa drugim kablovima 500/1000 pa pretpostavljam da je do samsungovog kabla (za vrijednost od 500 sam procitao da je to normalno za USB 2.0 kablove)
Zadnji uredio vrapce : 10-09-2013 u 14:52
Hvala na savjetu! Potpuno sam smetnula s uma da sam taman prije nekih tjedan dana instalirala Viber. Sad sam ga maknula da vidim hoće li se situacija popraviti. Makar, u wakelock detectoru nisam našla ništa sumnjivo - a i kod mene je, čini mi se, problem baš kad je mobitel budan i kad ga koristim, tad se baš da primijetiti kako brzo baterija curi.
Javi da li je Viber bio problem.
punjac je original od s3
Probaj, za početak, promijenit kabel. Ako ti ne pomogne, promijeni i punjač (posudi od nekog drugi punjač, ne mora biti originalni o SGS3)
Izgleda da ipak nije do Vibera. Sinoć mi je baterija bila na 80% pa ga nisam punila, nakon browseanja uz jutarnju kavu, do podne je već bila na 17%. Nakon toga je u 9 minuta browseanja pala na 4 posto... da bih nakon toga još uspjela uz ugašen ekran preslušati 5 pjesama, a baterija je nakon toga bila na 3% :|
Niš mi nije jasno, stvarno ispada da mi je ekran postao nezasitan potrošač baterije. Mislim da ću ga vratiti na tvorničke postavke i vidjeti kako će se ponašati, ovo mi sad već jako ide na živce.
Google play services nije na popisu potrošača? Meni je na S4 doslovno masakrirao bateriju...
Nije :/
Nema ničega što nisam sama koristila (svega 5 aplikacija+sistem), i sve je u nekim normalnim okvirima osim ekrana na 48%. Prema Wakelock Detectoru je isto sve u granicama normalnog.
Ekran ne bi smio biti toliki potrošač. Ljudi su uspjeli "izvući" 5h sreen on (ja manje) tijekom cijelog dana. Neka aplikacija (vjerojatno jedna od zadnjih update-anih) "jede" bateriju iako se to na prvi pogled nigdje ne vidi.
Nadam se da je do toga, to se barem da riješiti bez ulaganja![]()
Jel ima možda neka aplikacija koja prati potrošnju detaljnije od ove stock? Tu ne vidim individualne procese, a možda bi se tu dalo pronaći nešto zanimljivo.
edit: upravo sam instalirala Battery Stats Pro pa ću vidjeti što ima za reći nakon 2-3 ciklusa punjenja.
Zadnji uredio divided by zero : 12-09-2013 u 14:10
Može preporuka nekog custom roma na kojem radi MHL video out? Ne zanimaju me neka dodatna tweekanja, ovo sto ima stoc mi je sasvim dovoljno...htio bi se rjesit Samsung TouchWiza i onog laga kod otvaranja imenika, poruka....I ne svidza mi se ovaj stock mail klijent bas....
Imam i HOX, tamo na 4.2.2 sve radi savrseno...cak mi i sve stock odgovara...
Thnx
Second place is the first loser!!
Imam jedno možda glupo pitanje odnosno problem ali eto.
Kupio sam polovni S3. Kada pokrenem ažuriranje izbaci mi poruku "Traženje aktualizacije softvera ..." i tako vrti, vrti ... u nedogled.
Pretpostavljam da se radi o rotanom uređaju. Želio bi vratiti originalni softver ali ne znam koji je jer ja imam I9300BUEMC2 pa neznam što tražiti. Ako netko ima znanja i iskustva sa tim molim da me posavijetuje.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Bookmarks