Pozdrav
Sada kad izlazi S4 cemu se mozemo nadati glede update softvera?
I koja je priča sa root-nim mobovima.
Znam da ćete mi napisati da bolje da nisam ništa radio ako ne znam, ali root mi je bio potreban za deluxe settings koji je dobar dodatak inicijalnom softu.
Dobit će sigurno, Samsung je već obećao. A i imaju tradiciju podržavati uređaje tri generacije Androida (npr. SII: GB>ICS>JB)
nisam znao gdje drugdje da se obratim budući da pitanje nije usko vezano uz i9300, nego općenito uz androide 4.0.4 pa nadalje...
naime živcira me to što kada instaliram sigurnosni certifikat mobitel moram otključavati PINom/passwordom/gestureom... a želim koristiti samo obični swipe... postoji li ikakav workaround toga da koristim swipe za zaključavanje a da i dalje mogu imati sigurnosni certifikat (treba mi za wireless na faksu, jer bez njega imam edge)
btw probao sam onu shemu sa XDA sa instaliranjem certifikata pa onda kopiranjem u drugi folder, brisanjem certifikata i ručnim vraćanjem i nije upalilo...
Ja imam instaliran sigurnosni certifikat za wifi na poslu i to mi ni na koji način ne utječe na screen unlock. Zapravo nisam ni znao da je moguće da jedno utječe na drugo.
Svašta se može kad je uređaj rootan... a i custom ROM pomaže.
da moguće je nažalost -.- što se roota tiče i custom ROMa, mobitel je rootan već duže vremena (tjedan dana nakon što sam ga kupio), a custom ROM isto tako a što se njih tiče, većina custom ROMova radi na workaroundu vezan za Exchange (koji sam po sebi opet povlači screen unlock). Tih problema nisam imao na Xperiji X8, ali to nije do samog mobitela nego do Gingerbreada, jer se ovaj problem pojavio od ICS-a
ako možda znate gdje da se bolje informiram o tome, jer na XDA nema ništa... radi se o eduroam certifikatima za fakultete u RH, a taj eduroam je kao neki hotspot na fakultetima...
ja bi ga sam editirao ako je moguće nekako samo da znam... užasno me živcira taj unlock
EDIT:
dakle najgluplje rješenje ikad... namjerno sam fulo lozinku 15 puta i onda sam išao otključati mobitel preko gmail accounta. nakon toga mi je otvorio izbornik sa načinima zaključavanja gdje mi swipe naravno nije omogućen, ali ja nisam izabrao ništa od toga nego sam samo izišao van iz izbornika, zaključao mobitel i sad otključavam sa swipeom
sorry ljudi zbog očito bespotrebnog spama, nadam se da ću barem nekome pomoći s ovim!
Zadnji uredio vrapce : 23-03-2013 u 12:48 Razlog: najgluplje rješenje IKAD!!!
jesi ti siguran da certifikati uopce trebaju za eduroam? meni radi bez njih na filozofskom i u sc-u, mogu ti napisati kako je kod mene postavljeno ako te zanima
Ajmo pitanje. Moj S3 se inače napunio do 100% za nekih cca. 2,5h. Jučer sam ga stavio puniti u nekoj drugoj kući (imaju trofaznu struju) te mi se mobitel preko noći (za cca. 7 sati) napunio samo 50%. Da čujem stručnjake što se to događa?
probao sam to prije nekih godinu i pol kad sam imao xperiu x8, stavio sam TTLS, PAP i onaj MSCHAPv2 (ili kako god se vec pise), korisnicko ime i lozinku i nije radilo... pa sam od sistemaca na faxu saznao da trebam certifikat, onda sam ga skinuo i od onda u biti nisam ni pomislio da ga bez certifikata probam... aj daj ako ti nije probelm samo mi reci postavke pa cu probat sutra kad se sletim do faxa provjerit jel radi
Gdje se u postavkama moze dodijeliti funkcija dvostrukog pritiska na HOME button, odnosno skinuti S voice i dodijeliti nesto drugo?
Danas stigao update za SEE verziju...ovo je zadnja verzija ako se ne varam: I9300XXEMC2
@Stile: Rado, ali sam prodao svoj S3Eventualno da ti netko od kolega sa foruma proba ili ću ja od frenda uzet ako se sjetim...
![]()
upravo sam testirao na EMB5 (dakle predzadnja official verzija) na OEM Samsung slusalicama, i jos njih par sa strane, i lijevi id esni kanal su uredno namjesteni. doduse moram napomenuti da sam na custom ROMu (Android Revolution HD 23.3 i Perseus kernel) koji je u biti stock ROM samo malo tweakan, tako da ti ne mogu sa 100% sigurnoscu reci je li to ispravljenom na ne-rootanom stock ROMu
Morat ćeš pročitati njegove (pra)stare postove. Ne zanimaju ga kanali u reprodukciji nego u snimanju.
Jeli naden fix za media server s tim da root ne dolazi u obzir?Sve zivo sam probao i svakih nekoliko dana (ili kada gledam slike itd) se pocne trosit baterija i onda ga moram izgasit.Probao sam i Android tweaker gdje postoji opcija za gasenje tog scan-a ali nocas mi je opet pojelo nekih 15% baterije.Ovako svaki dan moram provjeravati bateriju![]()
Možda sa atk staviti da automatski gasi..
nasao sam moguceg uzrocnika media server buga...ne znam dali je pisano ovdje o tome ali postoji mogucnost da mi viber cucla bateriju.inace mi viber ne trosi skoro nista ali izgleda da aplikacija na neki nacin uzrokuje beskonacno skeniranje nekih datoteka.to se kod mene ne dogodi odmah kada instaliram aplikaciju i nemam taj bug svaki dan.nakon reboota mi se mobitel 2-3 dana ponasa normalno ali onda ga viber vjerojatno baca u neki beskonacni loop sto uzrokuje da mobitel vise ne ode u deep sleep.statistika vibera je i dalje normalna (kako u bbs-u tako i u settingsima) ali media server "raste".e sada treba jos vidjeti kako ce se ponasati bez vibera ili sa nekom starijom verzijom.u nekim linkovima sam citao da neki ljudi takoder imaju problema sa media serverom upravo zbog vibera.eto,svi vi koji imate taj bug probajte deinstalirati viber i rebootat mob,nakon nekoliko dana cete znati dali je to to.vrijedi pokusat
Bookmarks