Link za najjednostavnije rootanje..
http://galaxys3root.com/category/galaxy-s3-root/
Napravil samo root, i s TB maknul bloatware, i mob primjetno bolje radi, tak da sam zasad odustal od custom ROM-a...
EDIT: Dal je ko primjetil dok razgovarate, gubljenje veze na 2-3sekunde?, bilo da vas neko zove il vi njega, nakon par sekundi, izgubi se poziv tj ne čujem sugovornika, tj prekine se razgovor na cca 1-2 sekunde.. Dal ste uočili taj problem?
Ma znam, softverske prirode, mada taj problem nisam uočil na xperiji s dok sam ju imal...
Ja bi ti preporučio da odeš na xda forum, tamo je sve detaljno objašnjeno. Kod samsunga je puno lakše napraviti root nego na htc-u. Dovoljno je preko odina flešati potreban file. Možeš pratiti i ovaj turorial. Bootloader nije zaključan, šanse za brickanje su puno manje.
Što se tiče neprikazivanja određenih stranica, meni je pomoglo brisanje proxy adrese kada sam bio na vipu.
Kolika vam je potrošnja standbya? Vidim da vani imaju dosta problema s tim.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Jel ga netko slučajno uzeo preko web shopa? zanima me ovaj paket od 500injak kuna koji se dobije na dar...koliko vidim, dosta zanimljivo djeluje..
Sadržaj: Stalak sa punjačem za dodatnu bateriju, Dodatna baterija, Preklopna zaštitna navlaka, 2 X zaštitna navlaka
http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...cessories/4158
Ja ću lagano ispi.... dok se plavi ne pojavi u tele2....![]()
gde skinuti igo apk fail za instalaciju navigacije na samsung s3,ja imam od htc sensationsa apk fail ali kada je instaliram dodje na cetvrt ekrana pa molim dobre ljude dobre volje da postave neki link za apk fail rezolucije 1280x760 zahvalan unapred
Ne postoji takav apk, rezolucije rjesavas skinovima, iako full screen za taj tel jos nema, samo stretched verzije
Zaboravi na iGO, i full screen.. Skini copilot v9 novi, odličan je.. Jedino kaj moraš rootat mob, ak oćeš da proradi, to je uvjet..
gde da skinem copilot v9 imali kakav sajt
http://forum.mobilism.org/viewtopic.php?f=817&t=327608
Al prvo mob roota-aj...
Kako postavit sliku na pozadinu da bude iste kvalitete kao i ove od samsunga koje su vec na njemu? Koju god sliku idem stavit, moram ju rezat i pola slike fali.
probaj pronaći rezoluciju slike koju želiš u 1440x1280....u galeriji kad ćeš postavljati za wallpaper, potegni iz gornjeg lijevog ugla u donji desni i onaj kvadratić bi trebao popuniti cijeli ekran prilikom izrezivanja...
Nema sanse...sve su mi slike u toj rezoluciji i ne mogu cijelu uhvatit. Mozda obrnuto? 12xx x 14xx??![]()
Koliko vidim, S3 ima istu rezoluciju ekrana kao Galaxy Nexus (720x1280), a na potonjem slike u 1440x1280 savršeno legnu..vjerojatno je razlika zbog 4.65 vs 4.8" u veličini....stvarno ne bi znao...
Mislim da je bilo sličnih problema na s2. Pogledaj po xda forumu od s3. Rezanje slike će uvijek biti prisutno, zbog skrolanja wallpapera ali u ovoj rezoluciji slika ne bi smjela biti loše kvalitete. Osim zbog touchwiza.
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
jel vam došo kakav update? meni je sada javio da update-am uređaj (velicina updatea je oko 8mb)
napravio i ne vidim nikakve promjene niti su mi stavili obavijest o promjenama...
Ajd javi, ak uočiš kakva poboljšanja... Zasad ga nem udejtal, ak nema pomaka nekih...
Mislim da je ovaj update samo softversko peglanje nekih sitnica. Nista drugo. Ja ne vidim nista novo. A dal je brzi mi je tesko procijenit. Koliko cesto inace samsung izbacuje nadogradnje?
eto i mene u klubupočastio se za današnji rođendan, jedina mana je to što je zaključan na VIP pa se sutra moram malo potruditi po pitanju otključavanja...no, to su slatke muke (valjda)...pišemo si dojmove
btw...ako tko ima kakvu žnjoru za unlock, slobodno nek se javi na inbox ...
Zadnji uredio TomZG : 27-06-2012 u 18:43
Čestitam na kupnji i na rođendanu
E sad, imam problem... Kraj mene je Galaxy S III ali ne radi GSM dio. U pitanju je NFS unit i navodno je onemogućen GSM dio. Čudno je to što sve ostalo radi - wireless, NFC, Bluetooth.
Znači da je radio čip unutra. Kako aktivirati GSM? Hvala!
Ne radi gsm dio?? Mozes malo pojasnit...![]()
Danas mi se dogodilo NO SIM card, i nakon tek par puta paljenja gasenja i micanja i umetanja kartice mi se popravilo. Al me presjeklo da ne ostanem bez moba na par tjedana![]()
Ma, skužio sam u čemu je fora...
EFS folder je korumpiran skroz a nema backupa, surfam cijelo vrijeme i tražim jel moguće kako staviti barem nekakav generički IMEI ali bez uspjeha :\
Valjda corruptan, a ne korumpiran![]()
Pa korumpiran znači corrupted :S
Al opet, glupo zvuči, znam
Ljut sam jako, znam da sam tako blizu rješenja a tako daleko![]()
Bookmarks