Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 69 od 85 PrvaPrva ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1.701 do 1.725 od 2111
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Nokia 6300
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    7.240
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.240, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne mogu se sve isključiti, ali većina može na Android 4+.
    Application managment (upravljanje aplikacijama) - ALL (Sve)
    Izabereš app i stisneš Disable (isključi).

Doživiš SDS, krepa memorija ili neko drugo sranje, ostaneš na bootloaderu, a tamo sve na custom i gle čuda, neće priznat garanciju.

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2008
    Bodovi
    10.532
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Bodovi: 10.532, Nivo: 24
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Ukupna aktivnost: 31,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao strikoo Pregledaj post
    Ne mogu se sve isključiti, ali većina može na Android 4+.
    Application managment (upravljanje aplikacijama) - ALL (Sve)
    Izabereš app i stisneš Disable (isključi).

Doživiš SDS, krepa memorija ili neko drugo sranje, ostaneš na bootloaderu, a tamo sve na custom i gle čuda, neće priznat garanciju.
    da, to znam...nazalost to mi nije pomoglo zato sam i napravio root!

a jbg...znam sve rizike ali nazalost mob koji moram punit 2put dnevno mi jos manje znaci! tako da...nadam se da necu morat u servis
    Second place is the first loser!!

Datum registracije
    Nov 2011
    Bodovi
    5.135
    Nivo
    16
    Bodovi: 5.135, Nivo: 16
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Inovator Pregledaj post
    To je I9305.
    al piše pod broj modela.. I9300.. a tipka je plavija i za nijansu manja..

CFC Postignuća:
    VeteranOverdrive31 days registered50000 Experience PointsTagger First Class
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Bodovi: 160.434, Nivo: 95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Re: Samsung Galaxy S III - službeno, komentari, rasprava.....

= Citat = Izvorno postao niko3 Pregledaj post
    al piše pod broj modela.. I9300.. a tipka je plavija i za nijansu manja..
    Inovator je odgovorio Baskervilu a ne na tvoj post.

Boja malo plavija, nisu pogodili izgleda mješači boja.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Nokia 6300
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    7.240
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazi ovo. Meni su zamijenili ekran koji je totalno drugačiji od prethodnog. Mobitel je doslovno bio drugog oblika, a o završnoj obradi stakla da ne govorim, pod prstima skroz druga priča i što je najgore, uz sve dobro, panel nije valjao ništa, čim si ga malo zakrenuo, odmah sve zeleno. Samsung više kupio ne budem nikad niti išta sa amoled ekranom.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    8.725
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.725, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Imam iPhone zadnje 4 godine, ali dobio sam S3 nedavno i malo sam ga proucavao u namjeri da mozda predjem na Android. Sve je bilo ok, dok nisam instalirao mail (to mi je jedna od najvaznijih stvari). Da li ja to ne znam podesiti ili stvarno na mobitelu ostaju samo poruke koje su i na mom mail serveru. To mi je nevjerojatno, jer kad pokupim mailove preko Outlooka, brišu se svi mailovi stariji od 7 dana (tako sam podesio) i tada oni nestaju i iz mobitela. Napomena: radi se o POP3 mailu. To mi se na iPhone-u ne dogadja, nego imam na mobitelu zadnjih 1000 mailova bez obzira na stanje na mail serveru.
    Da li je to stvarno tako ili ja ne vidim opciju da se poruke zadrže na uredjaju?
    Znam za K-9 mail app koja ima opciju da se ne brišu mailovi iz mobitela nakon sinkronizacije, ali ja bih ipak koristio nativnu Samsungovu mail aplikaciju.
    Ajde vi koji vec dugo imate S3, javi te, da li ima rješenja za držanje svih mailova u uredjaju nakon sto se ucitaju?

Pravi forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    8.953
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.953, Nivo: 22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonics Pregledaj post
    Imam iPhone zadnje 4 godine, ali dobio sam S3 nedavno i malo sam ga proucavao u namjeri da mozda predjem na Android. Sve je bilo ok, dok nisam instalirao mail (to mi je jedna od najvaznijih stvari). Da li ja to ne znam podesiti ili stvarno na mobitelu ostaju samo poruke koje su i na mom mail serveru. To mi je nevjerojatno, jer kad pokupim mailove preko Outlooka, brišu se svi mailovi stariji od 7 dana (tako sam podesio) i tada oni nestaju i iz mobitela. Napomena: radi se o POP3 mailu. To mi se na iPhone-u ne dogadja, nego imam na mobitelu zadnjih 1000 mailova bez obzira na stanje na mail serveru.
    Da li je to stvarno tako ili ja ne vidim opciju da se poruke zadrže na uredjaju?
    Znam za K-9 mail app koja ima opciju da se ne brišu mailovi iz mobitela nakon sinkronizacije, ali ja bih ipak koristio nativnu Samsungovu mail aplikaciju.
    Ajde vi koji vec dugo imate S3, javi te, da li ima rješenja za držanje svih mailova u uredjaju nakon sto se ucitaju?
    Vjerovatno neces biti zadovoljan moji odgovorm, ali ipak :-)

Ja sam se kompletno prebacio na gmail, poslovni mail forwardam na poslovni gmail, a privatno sam i tako koristio gmail...
    A kada saljem mail s poslovnog gmail-a, imas opciju da ti prikazuje kao da saljes s tog pravog poslovnog accounta.

Nadalje, besplatno mozes otvorit i gmail adresu tipa netko@firma.hr, samo moras imati pristup toj firma.hr domeni.

Nativnu mail, aplikaciju nisam niti jednom koristio, a koristim android poprilicno dugo vec :-)
    Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koliko znam, cijela filozofija Androida i pratećih aplikacija (barem defaultnih) je da je ono što vidiš na mobitelu manje-više identično onome što vidiš na računalu i onome što vidiš na webu. Dakle postoji jedna centralna lokacija gdje je mail, sve ostalo je "prozor" koji gleda na to, i svi "prozori" (web, desktop, mobitel) gledaju na iste podatke. Ako podataka nema na serveru, nema ih ni na mobitelu (ili ih neće biti nakon prve sljedeće sinkronizacije). Ako želiš drugačije ponašanje, mislim da ćeš morati potražiti 3rd-party email aplikaciju.

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    Nokia 6300
    Operater
    bonbon
    Godina
    39
    Bodovi
    7.240
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To pitanje je za android aplikacije, a ne za samsung galaxy s3. Mislim da je identično pitanje bilo u ovoj temi par stranica prije pa se potrudi prolistati

Datum registracije
    Nov 2008
    Mobitel
    Samsung Galaxy S3
    Operater
    Tele2
    Bodovi
    8.212
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.212, Nivo: 21
    Bodovi: 8.212, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evo mene vec tjedan dana muci ekstremno trosenje baterije.Instalirao sam betterbatterystats i jucer cak napravio factory reset ali danas evo opet ista stvar.Cesto kada nesto prcakm onda se situacija popravi ali nakon nekog vremena opet bude onaj "mediaserver" na prvome ili drugome mjestu.Sad,suzio sam izbor na dvije stvari,ili je wlan kriv (jer mi u bbs-u zna izbaciti onaj wlan rx nesto) ili je onaj "powermangaerservice" koji mi trenutno cijelo vrijeme mobitel drzi awake.Zna li neko ovdje sto bi taj powermanagerservice mogao biti?Nemam instaliranu sd karticu niti slusam muziku na njemu.Sve je stock (4.1.2.)

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    8.725
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok, hvala na objasnjenjima. Znaci da ipak nije isto kao na iPhone-u.
    Imam ja mail forwardiran na moj Gmail account, ali ipak nije mi to ozbiljan nacin komuniciranja da saljem poslovnim partnerima mail preko Gmaila. Imam i tamo unesen svoj mail alias, ali kad saljem preko njega kroz Gmail ipak ne pise moja poslovna mail adresa nego nesto u stilu 'On behalf... i moj sluzbeni mail, ali se i dalje vidi da se salje sa Gmaila, a to je meni neprihvatljivo.
    U svakom slucaju, ja ipak ostajem na iOS-u, mada sam imao najbolju namjeru.
    Pozdrav i hvala jos jednom.

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Imam ja mail forwardiran na moj Gmail account, ali ipak nije mi to ozbiljan nacin komuniciranja da saljem poslovnim partnerima mail preko Gmaila. Imam i tamo unesen svoj mail alias, ali kad saljem preko njega kroz Gmail ipak ne pise moja poslovna mail adresa nego nesto u stilu 'On behalf... i moj sluzbeni mail, ali se i dalje vidi da se salje sa Gmaila, a to je meni neprihvatljivo.
    Isprobaj koju drugu mail aplikaciju, tipa Aqua mail.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Galaxy S III
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.184
    Nivo
    20
    Bodovi: 7.184, Nivo: 20
    Ukupna aktivnost: 13,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Identican problem sam imao i ja, kontaktirao T-com sluzbu za korisnike u vise navrata (jer su imali krive odgovore) ali ukratko sve se svodi na 3rd party app... Ja koristim Aqua Mail i meni je odlicna... Netko je naveo da to nije problem Samsunga nego opcenito Androida? Krivo!
    Screenshoti rjesenja problema koje mi je poslala Tcom sluzba za korisnike su bili drugaciji nego na mom S3, (pretpostavljam HTC) i kada sam ih na to upozorio onda su rekli da je to problem 4.1.2 softa, a da je na starijim verzijama softa to bilo moguce podesiti. Medjutim opet krivo, naime imao sam i GB i ICS i sad JB i uvijek je bio taj problem brisanja maila...
    Znaci problem se da rijesiti sa Aqua Mailom sto je odlicna app. I svakako ju preporucam...

Najveci problem Androida je zapravo ono sto isticu za prednost, otvoreni kod, tako da svaki proizvodjac moze brljati po softu kako mu se sprdne... Ali to je sasvim neka druga prica...

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    8.725
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da, ocito treba imati neku 3rd party app. Ja imam K9 - mail i u njoj se sve moze podesiti.
    Probacu i taj Aqua Mail, da vidim koji mi vise odgovara.

CFC Postignuća:
    Nagrade:
    Posting Award

Datum registracije
    Jun 2006
    Bodovi
    160.434
    Nivo
    95
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Aqua Mail ful verzija definitivno.
    Besplatna šalje svoju reklamu unutar maila.
    Ali za poslovne svrhe svakako se isplati izdvojiti.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Galaxy S III
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.184
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Da, ocito treba imati neku 3rd party app. Ja imam K9 - mail i u njoj se sve moze podesiti.
    Probacu i taj Aqua Mail, da vidim koji mi vise odgovara.
    Eh da, samo jos nesta: kazes da koristis mob u poslovne svrhe? Onda baci gejfon u smece, daj si par mjeseci da se naviknes na Andru i S3, pa kad pocnes koristiti kalendar (taskove, organizator), vidjet ces da je ono sto nudi gejfon (kalendar) smijesno... Pa onda smooth calendar widget sa tekstualnim obavijestima evenata na home screenu, zaboravit ces brzo jabolko... a to je tek pocetak..... ;-)))))

Datum registracije
    Jan 2007
    Bodovi
    8.953
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam da li ti je prihvaljivo rijsenje i da li mozes uopce napraviti, i da li si skuzio sto sam napisao gore

"Nadalje, besplatno mozes otvorit i gmail adresu tipa netko@firma.hr, samo moras imati pristup toj firma.hr domeni" I onda ti gmail salje mailova s domene @firma.hr
    Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.

Svježe registriran Postignuća:
    1 year registered1000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2012
    Bodovi
    2.176
    Nivo
    10
    Bodovi: 2.176, Nivo: 10
    Bodovi: 2.176, Nivo: 10
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ne znam što te muči ali ako koristiš microsoft exchange (a to je zakon za poslovne korisnike) tako su stvari i zamišljene da funkcioniraju. Recimo ja radim sa outlook-om na poslu na bilo kojem računalu i na mobitelu imam push. I svagdje je stanje mailova isto tj. sinhronizirano. Samo na jednom računalu držim arhivu mailova koja je odlično pretraživa gdje imam sve službene mailove od kada radim. Ako je nešto od microsofta odlično to je outlook.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    8.725
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tkoucinauci: Pa napisao sam da imam POP3, a ne Exchange mail, tako da to ne igra.

@Baskervil: Ne trebaju mi nikakvi posebni kalendari, sasvim mi je dovoljan ovaj na iPhone-u koji se synca sa mojim Gmail accountom, pa imam sve i na laptopu i na mobu. Meni je ipak najvazniji mail kao sredstvo komunikacije. Push sam rijesio preko Gmail app, tako da mi obavijesti o mailovima dolaze trenutacno, a to mi je najvaznije.
    Vidim da ti bas iPhone nije najdrazi (u najmanju ruku), ali to ne znaci da ako tebi odgovara Android, da i drugima odgovara. Ja znam puno primjera ljudi (poslovnih) koji su prije odbacivali bilo kakvu mogucnost touchscreena, a nakon sto su poceli koristiti iPhone, ne mogu vise zamisliti da bi presli na nesto drugo. Njima je ipak najvaznija jednostavnost i da to radi bez greske, a iPhone to pruza, bez obzira sto ti mislis o njemu. Tu dolazimo do one dileme o opravdanosti kontrole appova od strane Apple-a i zatvorenosti iOS-a. Nekima to nije dobro, a s druge strane garantira da neka aplikacije nece raditi gluposti i da se telefon nece rusiti iz cista mira, a sto se Androidu zna dogadjati.
    Slazem se da S3 ima vise mogucnosti i featurea koje se i meni svidjaju, i nadam se da ce se naci u nekoj novijoj generaciji iPhone-a. Naravno zbog tih nekih stvari sam i mislio preci na Android, ali kad sve pluseve i minuse "odvagnem" mislim da cu ipak jos neko vrijeme ostati na iPhone-u. Ne treba zanemariti i naviku na svoj dosadasnji mobitel. Navika je gadna stvar
    Uglavnom, hvala na dobronamjernim savjetima i prijedlozima.

Forumaš
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    Galaxy S III
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    7.184
    Nivo
    20
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@ sonics: eh malo si me preozbiljno shvatio, ja sam mislio da si vec presao sa iPhonea na S3 pa sam te samo htio ohrabriti, znajuci koliko sam se ja trebao navikavati na android nakon iOS-a... Kada sam se konacno privikao vise ne bih nazad... Medjutim nikada ne bih rekao da je iPhone los, dapace jedan od najboljih uredjaja na trzistu, ali to ne znaci da se ne smijemo malo nasaliti... Uzivaj u svom odabiru jer svakako imas zasto...

Datum registracije
    Nov 2011
    Bodovi
    5.135
    Nivo
    16
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    na moj UK firmware XXELLA su u drugom mjesecu došle dvije nadogradnje.. prvo XXEMB1 i XXEMB5. a ako me netko pita šta sam dobio s tim nemam pojma. vidim samo neku novu zelenu google ikonu na kojoj piše google postavke i neke slušalice ispod kojih piše glazba usluge.. i naravno da radi super kao i uvijek.

Forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2008
    Bodovi
    8.725
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ Baskervil: Nisam te ja preozbiljno shvatio, samo mi se učinilo iz tvojih postova da se malo podcjenjivački odnosiš prema iPhoneu, ali Boze moj, svak ima svoj stil Hvala tebi na pomoći, ali meni i dalje ne ide u glavu da u Androidu nisu mogli ostavii jednu opciju da ti sam biraš da li ćeš kod sinkronizacije zadržati učitane mailove na mobu ili ne. Pa barem memorija sad nije problem, tako da ne znam koja im je bila ideja vodilja.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.873, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 14,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vezano uz battery drain i wakelockove... Navodno bi mobilni internet trebao biti teži za baterije. Kod mene je obrnuto. Tokom noći, ako ga ostavim na wirlessu, u 7h nestane 8-9% baterije (za to je kriv wlan_ctrl_wake i wlan_rx_wake, prema BBS-u), a ako ga ostavim na mobilnom onda u 7h ode cca 3% batterije.

Sve ostalo je isto, i na jednom i na drugom radi iste sinkronizacije.
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

@cyberlord: ako koristis custom kernel disejblaj ipv6 kroz terminal:
    Code:
    echo 1 > /proc/sys/net/ipv6/conf/wlan0/disable_ipv6
    Postoji jako puno razloga zasto se taj wakelock dogadja, meni je ovo gore pomoglo. Naredbu je potrebno iznova upisati nakon reboota moba ili napisi skriptu da se izvrsava kod bootanja (treba ti root)

Mozda i ovdje nadjes nesto
    http://mobility.forumsee.com/a/m/s/p...ollection.html
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    Samsung Galaxy SIII
    Operater
    T-Mobile
    Bodovi
    8.873
    Nivo
    22
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O nesretno IPv6 adresiranje. Kao da će netko to IKADA korisiti u PRIVATNIM mrežama. Fala na info. Probam.

Statičko routiranje ionako koristim već, tako da ne bi trebao biti problem. Jedino što si razmišljam investirati u neki Cisco router.
    Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba

+ Odgovori na temu
Stranica 69 od 85 PrvaPrva ... 19 59 65 66 67 68 69 70 71 72 73 79 ... PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Odgovora: 28
    Posljednji post: 24-04-2012, 23:50
  2. S5570 Galaxy mini vs. I5800 Galaxy 3 vs. S5670 Galaxy Fit
    By danijel1 in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 18-02-2012, 17:34
  3. Samsung M220L Galaxy Neo:Najava,komentari...
    By Expresso in forum Samsung
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 08-07-2011, 18:44
  4. Samsung I5800 Galaxy 3 vs Galaxy mini
    By robit in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 12-05-2011, 17:00
  5. Odgovora: 4
    Posljednji post: 24-03-2010, 14:51

Tags for this Thread

Bookmarks

Pravila postanja