Stigao i sinoć za Tele2, to ustvari i više nije toliko novi update (XXELLA), donosi novi bootloader,"zakrpa" za sudden death issue i sl...
upravo došla nadogradnja 22 Mb, Vip otključani.
Verzija JZO54K 4.1.2
Koji je sad pa to, čini mi se da sam i do sada imao 4.1.2
Sorry na duplom postu, tapatalk nešto malo čudan
Stigao i sinoć za Tele2, to ustvari i više nije toliko novi update (XXELLA), donosi novi bootloader,"zakrpa" za sudden death issue i sl...
Tako je Vip je sa XELL5 digao na XELLA
http://www.sammobile.com/firmwares/1...e=VIP#firmware
Ista stvar i tele2, t-mobile je to malo ranije digao sa 4.1.1 na 4.1.2 xella
Definitivno veliki napredak u usporedbi s dva prijašnja HTC uređaja koje sam koristio... ne mogu mu naći ni jednu manu..osim kad bih bio picajzla - preplastičnog dojma...ali bar ne krcka sve kao kod HTC Sensationa gdje god dodirneš...
![]()
![]()
ono što je glavni nedostatak, a koji sam upoznao danas prilikom pokušaja nadogradnje na LLA verziju 4.1.2 je Kies (jer Tele 2 nešto šteka s OTA). KIES je definitivno najgori software koji sam ikad u zadnjih 10 godina instalirao i koristio, a da ne kažem za program koji je podrška mobitelu...ja ne mogu shvatiti taj užas koji bi me vjerovatno doveo do toga da prilikom nadogradnje soft brickam mob... srećom prekinuo sam postupak dovoljno brzo i vađenjem baterije uspio bootati normalno sustav opet... Bože me sačuvaj... em se neće spojiti, em šteka ko da ga vrtim na 486ici... ne mogu vjerovati da Samsung ne može napraviti neku normalnu programsku podršku...
....pozdrav zmijoljupci....
pozdrav ljudi, vec sam bio napravio temu u vezi mog slucaja samo sto nikakvog pomaka nije bilo od tada, znaci problem je u tome sto mi je crko ekran ni meni nije jasno kako, a u servisu kazu da je mehanicki to napravljeno sto znam da se u mojem slucaju apsolutno nije desilo, mislim imao sam mobitel samo tjedan dana, i kazu kako je savijen ekran, znaci prednja komponenta na donjoj lijevoj strani, i garanciju mi nikako ne zele priznat, danas sui me ovi iz samsunga kontaktirali i rekli da mi nemogu priznat zato sto je fizicki ostecen mobitel, a predao sam ga u bezprijekornom stanju, i da rekli su mi kao da mi se to moglo u dzepu savinuti ovo ono sto je nemoguce, sigurno bi bio onda i izvana ostecen
Već sam ti tamo napisao da prijaviš sve inspektoratu.
Ne kuzim, stvarno koliko je telefon star? Koji je datum kupnje? Morali bi to priznati svakako ako je telefon star <30 dana.
btw ja napokon zamjenio svoj ekran (ekran kao ekran je bio 100%ispravan) ali je bio pukao onaj obrub pa se mora sve u kompletu mjenjati.
Nista samo budi uporan, jer su i mene htjeli odkantat opet, iako mi je napismeno obecana zamjena u garanciji.
Zbog oglas u potpisu koji je zabranjen slijedi kazna.
Zanima me koliko vam Galaxy ram-a upotrebljava?
Meni trenutno 684 od 832mb.To mi se cini puno,iako znam da Android koristi puno memorije te tako brze radi...Inace nemam problema ni s laggom,rebootom.
Zar ti je taj podatak onda stvarno bitan? Neka koristi sto vise, ako ne radi problemeJa bi volio da mi sgs2 moze iskoristiti i onih zadnjih 100mb koji su uvijek free, samo da appovi duze ostaju u ramu.
Mislim da ce ti taj podatak od korisnika biti dosta individualan i saren.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma znam da ce biti raznoliko.Samo me zanima.![]()
Unused RAM is wasted RAM
Nasi servisi su stvarno koma....radim u jednoj trgovini i slali smo laptop u poznati servis...vratili su ga sa polomljenim prednjim dijelom kucista i pravdali se kako je takav dosao...generalno, natezanje mjesecim?..krajnje neprofesionalno a mislim da je tako u 99% servisa (na zalost)
RoBee
Najsigurnije je prije slanja na servis sve detaljno uslikati. Čast iznimkama, ali u servisima uglavnom rade aljkavi panjevi kojima je najnormalnija stvar okriviti vlasnika za fizička oštećenja koja sami uzrokuju. Oni u tom slučaju neće imati milosti prema vlasniku i zato ne treba tek tako odustati.
Danas sam dobio SMS da je završen servis, nema detalja u sms-u. Za očekivati je da ću sutra po njega pa javim.
trebam pomoc...ne znam sto se desilo s mobom ali zadnjih tj dana mi je batt koma! Neki vrag mi stalno drzi mob awake a ne mogu nikako skuzit sto?!
probao sam malo istrazivat sto se desava preko BetterBatteryStats ali nisam nasao nist posebno...osim da je stvar u nekoj app koja radi problem i stalno trazi nesto po SD card sto objasnjava i velik postotak kod mediaserver-a!
probo restart...privremeno rjesi prob, ako maknem sd card je ok, al to mi nije opcija
sto jos mogu probat prije nego resetiram cijeli mob sto mi NE DA
znaci S3, nema root,sve stock na 4.1.2
Second place is the first loser!!
Dakle problem je bio što je kućište napuklo na dva mjesta kao ovdje samo cijelom širinom tog srebrnog dijela i kod utora za punjač tako da je jedna strana čak iskočila malo van koliko je loša obrada bila, na dnu je bilo mjesta između stakla i tog srebrnog okvira, strašno:
http://1.androidauthority.com/wp-con...se-crack-1.jpg
Prvo sam prijavio problem samsung hrvatska putem njihovog weba, zvali me tražili slike, poslao, zvali me isti dan da odnesem mob u t-centar te da su oni obavijestili Mobis-electronic da naprave zamjenu u jamstvu.
Sve prošlo bez problema, ekran zamijenjen, jedino su uflekali poklopac baterije sa nečim plavim, donekle sam skinuo, nešto malo se ne da skinuti, no nije mi se dalo natezati s njima je li to bilo gore ili nije.
Ovaj ekran je vidno drugačiji, kvaliteta završne obrade je na razini, nešto sasvim drugo čak su i boje pri punom osvjetljenju bolje.
Zadnji uredio yager : 01-03-2013 u 14:20
@strikoo
Dio posta s oglasom je obrisan. Oglasi su zabranjeni na forumu.
Ni ja nisam iz zg, ostavio sam u kutinu u t-centru.
pa ja cu po pi... sve resetiro i eto ga opet me ubija taj mediaserver!! zasto neke stvari jednostavno ne mogu radit kako spada! sad mi batt jedva izdrzi 10h :/
Second place is the first loser!!
Probaj izvaditi SD karticu na jedan dan pa nam reci da li se sta promijenilo...
Edit... eh nisam vidio da bez SD radi ok...
OK, probaj napraviti test, kopiraj SD, formatiraj, pa redom stavljaj ono sto ti je bilo na njoj, prvo slike 1 dan, glazba 2. dan, app 3. dan, jer mislim da problem rade app koje su na SD, a stalno rade u pozadini kao npr. vremenske prognoze, app koje imaju aktivan push....
Zadnji uredio Baskervil : 03-03-2013 u 00:57
Već je prije napisao da mu je bez sd kartice sve ok
@hakiaj-
o tom mediaserver problemu sam već prije čitala, nadam se da će ovo pomoći. problem nastaje iz raznih razloga koji su redom povezani sa sd karticom. provjeri imaš li oštećenih mp3/video fajlova ili slika jer se zna dogoditi da mediaserver njih konstantno pokušava indeksirati i tako troši bateriju. naišla sam i na slučaj gdje je netko jednostavno za wallpaper postavio sliku spremljenu na sd karticu i tu je nastao problem. ako si to učinio, kopiraj sliku na mobitel i odande je postavi za wallpaper, koliko god to blesavo zvučalo.
eto, sretno. mogu zamisliti koliko je to iritantno.
ja bih još za svaki slučaj formatirala karticu pa ono, ako imaš negdje mjesta za backup, svakako i to uzmi u obzir.
Zadnji uredio divided by zero : 03-03-2013 u 05:09
Bookmarks