Više manje isto. Preko 20 sati nema šanse WiFi stalno ON
Molim vaša iskustva. Generalno sam vrlo zadovoljan osim sa :
1 Baterija dosta brže curi na 3G osobito kod surfanja. Mijenjao sam ROMove i modeme ali je uglavnom sve isto. Otprilike do 2-2.30 minute najvise surfanja za 1% baterije. Na WIFI je oko 4.00 minute max.
Viber i Gmail sync, auto brightness
2. Ispod 15% baterija jako brzo curi.
Iste ove dvije stvari sam imao i na SGS2
Zadnji uredio easysurfer.zg : 05-01-2013 u 12:57
Više manje isto. Preko 20 sati nema šanse WiFi stalno ON
3G će ti uvijek na svakom mobu više baterije pit i brže se trošit. Tako je na svakom, ja zato imam upaljen edge, jer najviše ga koristim za mail i texting programe, čim trebam prosurfat u 2 klika se prebacim na 3G (povučeš padajući izbornik, stisneš i držiš data promet tipku i otvori ti se izbornik gdje promjeniš mrežu) i odradim sve što treba bez problema...makar i doma i na poslu imam wifi koji troši znatno manje od 3G pa sam stalno spojen gotovo. Baterija mi izdrži sa upaljenim displayom 4-5h od punjenja do punjenja različitog korištenja.
To sa tih 15% je isto slično za sve, treba uvijek računat na takve stvari...ali po meni najlakše rješenje je stavit punit preko noći i sutra će mi cijeli dan izdržat bez i da gledam...završim na oko 20-30% i opet stavim punit, nit brige nit problema.
pozz
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kad ga mičeš sa 3g, koliko ti se produži trajanje baterije u odnosu da je stalno ukljućen?
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
pozdrav,izvinjavam se ako sam promasio temu ali mnogo bi mi znacilo ako mi neki strucnjak mogne pomoci.Naime posjedujem galaxy note N700 kada ga spojim na kies dobijem poruku da uredzaj ne podrzava nadogradnju programom kies inace instaliran je android 2.3.6,primjetio sam tamo gdje na kiesu pise koja je vrsta programske opreme sve one brojke i slova zavrsavaju sa (KOR),nakon toga sam napravio gresku i na telefonu kucao ono mislim zvjezdica pa taraba pa broj 27 itd pa IMEI i taraba pa mi je telefon izbacio sve drzave nasao sam CRO i cekirao ga,nakon toga telefon se resetuje i neuspjeve se vise upaliti samo neprestano vrti onaj samsungov dzingl na displeju,POMOZITE STA DA RADIM,izvinjavam se zbog pisanja....
Skini zadnju verziju odin-a: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1703998
Fleshaj gore zadnji firmware odgovarajućeg operatera: http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware
Prije nego što ćeš fleshati sa odinom dobro prouči upute da ne uništiš telefon: http://forums.androidcentral.com/spr...in-3-07-a.html
To je otprilike to, ako slučajno ne radi poslije flasha svakako restartaj uređaj tj. pobriši sve na tvorničke postavke, za sve ostalo google je tvoj prijatelj![]()
Zadnji uredio creativo91 : 06-01-2013 u 13:46
Pitanje jedno.Stisnuo sam tipku: poveži s google. I nakon toga svi kontakti su prešli na google, odnosno ne postoji više niti jedan na telefonu (zelena oznaka) već svi imaju plavo "g" pored sebe. I kako stvari stoje, nema načina za vratiti natrag, nego jednostavno sve pobrisati i opet unositi ručno...
Tehnički gledano, nema nikakve razlike, ali glupo mi je.
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
Probaj ne brisati nego pohrani iste (izvezi na sd card) Nakon toga obrisi kontakte i ponovno uvezi s sd card. To bi trebalo rijesiti navedeni problem bez ponovnog editiranja kontakata. Usput probaj u postavkama imenika provjeriti jos jednom koje kontakte da ti prikazuje i eliminiraj google kontakte. Iako ovo s google kontaktima je meni osobno super jer nemam vise brige oko kontakata. Sve je na googlu. Osim toga imam uvijek backup svih kontakata na sd cardu i te iste kontakte ponovno backupirane na dropbox-u.
Zašto?! Nemam niti jedan kontakt u telefonu od kad sam na androidu. Dnevno sam na Defy-u znao po par romova promijeniti, factory reset, nikakav problem, samo se ulogiram na google account i svi kontakti su tu + backup uredno radi na sd karticu za svaki slučaj.
Moj narode.... šta ja učini!!!!!!! Sve je meni lijepo šljakalo na mom galaxyju 3.... i glupoj plavuši vrag ne dao mira.... i ja sve postavke pobrisala.... sad se više ne mogu spojiti kod kuće preko wi-fi ja.... obrisala i one vražje apn.... i ništa više ne znam.... ko meni uopće može ovako jadnoj pomoći....![]()
Nije ni s3 za svakoga... Odi u postavke telefona i odaberi sigurnosna kopija, vracanje tvornickih postavki. Nakon toga ce se telefon resetirati i onda prodji postavljanje telefona ispocetka. Wi-fi ces morati spojiti sa svojim wi fi-om ako imas lozinku moras ju unjeti,ako ne onda samospojiti. Postavke za internet i mms se kod androida automatski konfiguriraju. Toliko pomoci od mene.... Toliko ja znam... ako ima netko pametnijineka pomogne...
Hvala ti prijatelju.... Vraćam se ja na Nokiu 3310![]()
Ovo s imenikom je čak i radilo.A zašto sam to htio? Pa zato što želim pored kontakta koji nosi broj sa sobom imati zelenu oznaku slušalice (uz sve ostale google, skype, MSN). Izgledalo mi je retardirano da stoji samo plava ikonica "g", a da kontakt ima svoj broj koji je vezan uz mobitel.
Osim toga, stvar i principa.
Korist nikakva. To je jasno, naravno.
Tko pod drugim jamu kopa od mača i pogiba
mene isto j**e to kaj mi je pol kontakata na telefonu a pola na google... a kada ih spremam na karticu opet moram posebno spremiti google kontakte a posebno ove u telefonu, i kad ih vracam opet ista stvar :/ skuzila sam da je jedino rjesenje da ih sve rucno unosim, sto mi se ne da, pa eto to tako stoji i dalje..
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
To sam ja napravio sa samsung acc plavi s pored nikako ga se rjesit.. Haha.. Ugl najjednostavnije ti je skinut sms and contacts backup sa play stora napraviti backup sve pobrisati i napraviti restore.... 2min posla
flesao sam odinom ics 4.0.4 i sve je proslo uredno sto se tice odina medzutim telefon samo vrti samsungov dzingl na displeju o ne mice se dalje,znaci prije toga kucao sam "#272#IMEI# i dobio sam nesto kao spisak drzava na kojem je KOR bilo cekirano,ja sam to promjenio i cekirao CRO nakon toga telefon nisam uspio upaliti
Ugasi telefon. Stisni u isto vrijeme volume down+home tipku+power i drži sekundu-dvije...ući ćeš u recovery (sa volume up i down se spuštaš/dižeš, sa powerom potvrđuješ) te odabereš factory data reset, spustiš se na yes te potvrdiš...nakon toga se vratiš nazad te odabereš wipe catche, te također yes..nakon toga reboot i telefon mora (nakon što odvrti logo) normalno raditi...
inače, pitanje si postavio u krivoj temi..![]()
mob mi je dosao sa 4.0.4 od tmobila, ja sam instalirao xella, jel trebam vratiti na ovaj stari ili mogu ostaviti ovog engleza, treba mi zbog garancije?
Ah, principi i opterećivanje sa sitnicama. Mene tako super amoled i sad bi HOX-a jer mi bolje leži oku IPS![]()
Pozdrav svima, jedno pitanje od totalnog početnika što se tiče android uređaja, dakle rootao sam Galaxy S3 sa odinom, sve onako kako je opisano u par tutorijala koje sam pronašao na netu, sve prošlo ok i odin mi izbaci zelenu kućicu ali kad otvorim CWM na mobu on izbaci sljedeće ...
"This version of CWM Menager should be used with CF-CWM v1.1 or newer.It appears you are runing a different recovery.Various features have been disabled."
E sad pitanje je dali mogu nastaviti normalno ubacivati custom romove bez obzira na to sve? Dali je on uopće rootan kako spada? + dodatno pitanje... Htio bi staviti MIUI na njega ali me brine to što ima nekoliko vezija, pa neznam koju bi stavio da nešto ne zeznem.
Hvala unaprijed
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Bookmarks