ne mislim na video call preko neke aplikacije nego na video call od samsunga...ona zelena tipka kada idete nekog zvati
ne mislim na video call preko neke aplikacije nego na video call od samsunga...ona zelena tipka kada idete nekog zvati
Možda ti mreža ne podržava...kao što na iPhoneu ne podržavaju neke taj FaceTime. Pricaj preko gtalka...ili skypea... Napravite si acc i riješen problem![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
jos nista od 4.1 2 za tmobile ha?
Second place is the first loser!!
Jok. najverojatnije će to biti XELLA rom na kojemu je zakrpan exynos bug i navodno sudden death bug. Stigao je za UK područje prije koji dan. XKDLJ4 je za UK i T-mobile pa prema tome vučem pretpostavku. Čudi me da ga još nema za TRA, taj mene više zanima jer nema t-mobile bloata.
E ekipa baš sam prošli tjedan uzeo sIII u Vip-u i sad malo gledam po netu i čujem za par problema. Pukotine nemam osim spojeva po čoškovima kao što smo svi skužili da je ok, ali me zanima ovo umiranje ili crkavanje matične. Dal se zna koji toćno modeli su zahvaćeni i koja je pozadina stvari. Dakle moj model je XXELL5 JB 4.1.2 kernel 3.0.31-672976. Ne planiram ga rootat jer radi bez greške i sve moje potrebe ispunjava. Jedino sam naručio zamjensku bateriju s ebaya, nadam se da ga to nemože skršit. Čuo da je par slučajeva bilo da je matična crkla nakon otprilike 100-tinjak punjenja i redovito nakon što se mobitel napunio i skinuo s punjača više se nije htio upaliti i tu je bila gotova priča s matičnom. Imate li kakvih detaljnijih informacija oko ovog problema.
+++ Tko je od vas bez grijeha, neka baci kamen prvi. +++
Crkavaju stare ploce 1100, koje su uglavnom na nasim fonovima, (*#12580*369#)zadnja u redu je broj ploce.Novije su 1400 a video sam screenshot sa plocom od 1500 fon kupljen u Mts_u.Navodno razlog je kada se fon puni selu noc te neki termostat,kod zavrsenog punjenja ,ne odradi svoje ploca se pregreje i zateknes ujutro ugasen fon,Pojava nije redovita ali ima,kazu,poprilican broj.Telefon sam punio nocu,tako mi najzgodnije,ali kada sam procitao da postoji realna opasnost punim ga preko dana na etape.Servis prihvata reklamaciju ali ubacuju isto staru plocu.Na kraju da dodam da do ovog kvara dolazi odprilike posle 5-6 meseci.
Boli te briga. Imaš garanciju. Izdaju ako već nisu fix za taj bug pa se ne sekiraj i čekaj update
Moja je ista ta ploča. Koje sranje. Gdi piše da se radi zakpa?
Znaci iako crkava hardware i u servisu ti ugrade novu (stari model) ploču kriv je software. Ali cudno mi je da crkavaju i original i custom romovi.
A vi ostali forumaši koji ste to več popravljali kod nas, kaj su vam u servisu rekli?
E da kad sam uzeo telefon imao sam odmah dva updatea na JB. Je li mozda zakrpa vec unutra ili tko to zna?
Update:
Evo sammobile kaže sljedeće:
UPDATE: We of SamMobile can confirm that this software update indeed fixes the sudden death issue as well.
To je navodno riješeno s I9300XXELLA firwareom koji je dostupan trenutno samo za UK. Mi s I9300XXELL5 navodno trebamo pričekati update i sve će biti riješeno. Moj s3 je vrlo rizičan jer zadovoljava sve uvjete za umiranje samo što je kupljen prije 7 dana pa valjda ima šanse da dočekam update koji navodno rješava problem.
Zadnji uredio mkrajaci : 04-01-2013 u 11:54
Stigao mi 4.1.2 za SEE verziju...![]()
Meni piše HW Rev :MP 0.600. Koja je to ploča ? Inače imam GT-I9305.
Upravo se na SamFirmware uploada 4.1.2. za Tele2 i TRA, ali verzija I9300XXELL4. WTF? To je čak verzija starija od ove za VIP, ne? Te u njoj nisu fixani Exynos i Sudden Dead bugovi. Bezveze...
Ispao mi je mobitel na beton. Jedini problem jeste sto je malo sto je nazad staklo napuklo. Ono koje dodje ispred kamere tj. staklo izmedju blica i zvucnika. Da li se to moze zamijeniti i koliko bi to kostalo? Kamera ispravno radi, ali s obzirom da je staklo malo napuklo nije vise ista slika.
Takodjer, malo mi je ogreban onaj metal sivi pa me interesuje moze li se to mijenjati?
Hvala.
Molim vaša iskustva. Generalno sam vrlo zadovoljan osim sa :
1 Baterija dosta brže curi na 3G osobito kod surfanja. Mijenjao sam ROMove i modeme ali je uglavnom sve isto. Otprilike do 2-2.30 minute najvise surfanja za 1% baterije. Na WIFI je oko 4.00 minute max.
Viber i Gmail sync, auto brightness
2. Ispod 15% baterija jako brzo curi.
Iste ove dvije stvari sam imao i na SGS2
Zadnji uredio easysurfer.zg : 05-01-2013 u 12:57
Više manje isto. Preko 20 sati nema šanse WiFi stalno ON
3G će ti uvijek na svakom mobu više baterije pit i brže se trošit. Tako je na svakom, ja zato imam upaljen edge, jer najviše ga koristim za mail i texting programe, čim trebam prosurfat u 2 klika se prebacim na 3G (povučeš padajući izbornik, stisneš i držiš data promet tipku i otvori ti se izbornik gdje promjeniš mrežu) i odradim sve što treba bez problema...makar i doma i na poslu imam wifi koji troši znatno manje od 3G pa sam stalno spojen gotovo. Baterija mi izdrži sa upaljenim displayom 4-5h od punjenja do punjenja različitog korištenja.
To sa tih 15% je isto slično za sve, treba uvijek računat na takve stvari...ali po meni najlakše rješenje je stavit punit preko noći i sutra će mi cijeli dan izdržat bez i da gledam...završim na oko 20-30% i opet stavim punit, nit brige nit problema.
pozz
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Kad ga mičeš sa 3g, koliko ti se produži trajanje baterije u odnosu da je stalno ukljućen?
pozdrav,izvinjavam se ako sam promasio temu ali mnogo bi mi znacilo ako mi neki strucnjak mogne pomoci.Naime posjedujem galaxy note N700 kada ga spojim na kies dobijem poruku da uredzaj ne podrzava nadogradnju programom kies inace instaliran je android 2.3.6,primjetio sam tamo gdje na kiesu pise koja je vrsta programske opreme sve one brojke i slova zavrsavaju sa (KOR),nakon toga sam napravio gresku i na telefonu kucao ono mislim zvjezdica pa taraba pa broj 27 itd pa IMEI i taraba pa mi je telefon izbacio sve drzave nasao sam CRO i cekirao ga,nakon toga telefon se resetuje i neuspjeve se vise upaliti samo neprestano vrti onaj samsungov dzingl na displeju,POMOZITE STA DA RADIM,izvinjavam se zbog pisanja....
Skini zadnju verziju odin-a: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1703998
Fleshaj gore zadnji firmware odgovarajućeg operatera: http://www.sammobile.com/firmware/?p...ype=1#firmware
Prije nego što ćeš fleshati sa odinom dobro prouči upute da ne uništiš telefon: http://forums.androidcentral.com/spr...in-3-07-a.html
To je otprilike to, ako slučajno ne radi poslije flasha svakako restartaj uređaj tj. pobriši sve na tvorničke postavke, za sve ostalo google je tvoj prijatelj![]()
Zadnji uredio creativo91 : 06-01-2013 u 13:46
flesao sam odinom ics 4.0.4 i sve je proslo uredno sto se tice odina medzutim telefon samo vrti samsungov dzingl na displeju o ne mice se dalje,znaci prije toga kucao sam "#272#IMEI# i dobio sam nesto kao spisak drzava na kojem je KOR bilo cekirano,ja sam to promjenio i cekirao CRO nakon toga telefon nisam uspio upaliti
Bookmarks