Imaš u vip centru na iblerovom!![]()
ako netko slučajno negdje spazi pebble blue verziju (u trgovini, izloženog) neka viče...![]()
Imaš u vip centru na iblerovom!![]()
Zadnji uredio vale24 : 19-06-2012 u 11:09
Ovaj pebble blue je bas osjetljiv na otiske i mrlje...prilicno nezahvalna boja/materijal, dok je po tom pitanju bijeli zahvalniji.
jel dosao u VIP? mislim opcenito...
EDIT: mislim na uredjaj plave boje, oprostite![]()
Pozdrav, evo i ja vlasnik jednog stroja bijele boje. Kupio ga odmah prvi dan kad je stigao, bijela boja naravno, 16 GB. Nemam šta reć, mobitel je još bolji u ruci nego na internetu, dizajn mu je savršen, iako mi se to na slikama nije tako činilo. Za sada imam jednu manu, a to su mu nekakvi tragovi na crnoj, tj. tamnoj podlozi. Mislim da se to zove ink marks, i vidim da su već neki spomenili po forumima, radi se o nakoliko tregova crne boje, a najbolje se vidi kad u tamnoj prostoriji na tamnoj podlozi ekrana. Jel se netko možda susreo sa tim?
FORD FOCUS RS500
I like it!
Jel se vama klima tipka za paljenje moba?
HTC Desire --> iPhone 4s --> HTC OneX --> SGSNII --> iPhone 5 --> SGSS4 --> HTC One --> iPhone 5s/Note3-->Nexus5--> M8
mene su danas zvali iz vip-a za prednarudžbu i na kraju onak slučajno se sjetim da pitam koja boja i rekao je plava, kroz 2-3 dana bi plavi s3 trebao biti u mojim rukama,
ps. na stranicama VIP-a imaju bijeli od 16 i 32 gigabajta, a plavi samo 16 gigabajta, msilim da sam negdje pročitao da plavi od 32 treba doći kroz tjedan-dva
i vidio sam taj plavi izloženi u vip-u i dosta je osjetljiv na otiske prstiju, a i razlika u odnosu na onu prvu plavu boju koja se vidjela na slikama je očita
Danas je došao plavi u Vip.
Ima li na plavoj verziji probijanja na notifikacijskoj ledici i na donjem redu tipki? Može slika?
Kakva je ta nova plava boja? Više siva kao na onom njemačkom videu? Na kojem djelu se na plavoj verziji nakupljaju otisci? Stražnji dio?
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
s obzirom na fotografije ja sam očekivao svijetliju plavu, na donjem linku unboxing plave verzije, kad dobijem plavi javim dal probija svjetlo, ali koliko sam vidio u vip-u ne (napomena: po danu) ne bi trebalo biti problema u mraku jer je maska tamna, meni se osobno čini da se više vide otisci prstiju na maski nego na ekranu kad malo okrećeš uređaj (a onda opet možda ga je netko držao sa masnim prstima od čevapa !?)
http://www.youtube.com/watch?v=82eey8s_ywY
bio sam danas u vipu i pogledao plavoga...aparat je bio ugašen, a zaposlenici zauzeti pa ih nisam htio daviti da ga pale jer me ionako samo zanimao izgled odn. dojam telefona uživo..istina, podosta je tamniji nego što ga se prikazuje po kojekakvim slikama,reviewima i slično... izgleda odlično..
kome je usput, imate pebble blue i u vipu u west gateu
U CCO (zapad) ima izložen i plavi i bijeli.
Frend večeras nabavio 2 komada (bijeli i plavi) iz VIP-a i oba su zaključana...
Simunlock je vani.
https://play.google.com/store/apps/d...odoo.simunlock
Ako netko hoce da isprobam, slobodno mi trajno ustupi s3.![]()
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
Gledao sam u VIP-u danas i bijeli i tamnosivo-plavi (boja nekog tamnijeg metala)
I..vau..izrada je na razini SGS2 čak i zeru bolja, display je super, brzina...nisam vidio ništa brže (HTC One X se može sakrit).
Packe ostaju na oba dva samo što se za nijansu na tamnoplavom vidi lakše jer je tamni, ali luksuznije mi izgleda taj tamni nego bijeli.
U svakom slučaju, vrijeme je da se na neko vrijeme napusti Apple priča i da prilika konačno androidu i samsung opet(čekam mjesec dana da se smire cijene
)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
http://www.zimo.co/2012/06/21/galaxy...-istragu-foto/
Ima li istine u ovome?
Što je to s notification led-om? Nekakav problem ili ja nisam pohvatao konce!?
Bas sam planirao pitati vlasnike da li i koliko se uredjaj grije, sto u radu, sto na punjacu...Cini se da postoje problemi.
Od 9 milijuna uređaja koji su bili naručeni prije same prodaje i još xy milijuna prodanih izvan naruđbe jedan je napravio bum. Nije potrebno stvarati paniku jer je to izdvojen slučaj i ne utječe na čitavu seriju uređaja. iPhone je također znao puknuti ali u punom smislu te rečenice pa nije bilo puno galame oko toga.
Što je s led notifikacijom?
Btw S2 se grije u području kamere za popizditi i naprosto je nemoguće držati ruku dulje vrijeme na tom mjestu kad se tipka poruka ili kopa po mobu.
eksplodirao prvi s3
vise na fb
samo da nije tvornicka greska
nadam se da su to pojedinacni slucajevi![]()
Zadnji uredio velidar-hrkac : 21-06-2012 u 19:24
Sent from my Nokia 6310i using Tapatalk
Uređaj je bio na ovom stalku očito je ljudski faktor u pitanju:
Na tom dijelu je antena i ona jednostavno nije mogla uzrokovati ovoliko oštećenje.
Video rastavljanja gdje je opisano što je na tome području.
sve je moguće, no ja oduvijek stojim kod onoga da ako telefon koristiš normalno i paziš ga, šanse su 1/xxxx da mu se tako nešto dogodi.....pri tome mislim i na višesatno igranje i forsiranje mobitela (imam par frendova koji su skloni tome) kojem je, s obzirom na specifikacije,normalno da se poprilično grije..
Ogroman je problem hladjenje SoC arhitekture, to ce vjerojatno i usporavati daljnji razvoj...
Silno me zanima kako ce se S3 nositi s ovim ljetnim temperaturama, poglavito dok je upaljen data promet...
Ovo sa pregrijavanjem mi je jako čudno. Smanjen je proizvodni proces na 35 nm, dosta testova spominje niže temperature. Nadam se da je ovo izoliran slučaj.
Komentari vlasnika s3 s ovog foruma?
Kakva je jačina wifi i gsm signala?
Bookmarks