u potpunosti se slazem...mada je meni fluidnost na razini 4/4S! iOS je stvarno ispeglan sto se toga tice ali funkcionalnost je ipak kifla... i da moram rec da je izrada daleko ispod iphona...plastika plastika
joooj sad sam bio u mobisu, i rekli mi da moram u t-centar i onda oni salju njima!!!pa ko je tu lud u pm....ja mob kupio preko neta bas zbog toga jer neamam vremena stajat u redu i sad eto...moram 2 put jos u centar!!! ah...sad sam opet na prastarom 3GS-ue samsung..bas sam razocaran :/
Second place is the first loser!!
Gdje vidjeti dali imam eng ili poljsku verziju?
Da li ću ja na rooted verziji SEE Firmwarea (kupljen u Tele2) dobiti automatski update na JB? Pitam jer još uvijek mi ništa ne javalja preko OTA-e. Ili trebam unrootadi mob?
U pravilu čim si rootan (custom kernel pretpostavljam) nećeš dobivati OTA obavijesti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ma dobio san ga par dana prije kad sam kupio mob u vipu, ali je otkljucan na sve mreze
I na kraju jel ima netko zakljucan s3 iz vipa?
ja izgleda imam poljsku verziju, i ne radi mi bas dobro, zna nekad zastekat i nije bas fluidno, cini mi se da mi je bio bolji ICS, dali mogu ja kako staviti engleski JB ili da vratim na stock ICS? I sto sve trebam napraviti, tutorial neki jednostavniji posto sam jos android noob![]()
Nova informacija za mene je da nakon flešanja Odinom (stock ROM skinut sa sammobile) sve ostaje. Aplikacije, postavke, SMS poruke. Sad, da li je to zato jer sam flešao bez factory reset-a, bez wipe cash, ne znam, ali samo flešanje je prošlo da ne može bezbolnije. Inače, već duže mi je na mobitelu JB (prva OTA koje je bila za HR, flešana kroz stock recovery). I meni se također čini da je ICS bio ispeglaniji od te verzije, sada ću viditi kako se ponaša ova najnovija verzija nakon par dana.
Sad vidim i ja.
Ali nisam siguran da je tako bilo sa Galaxy S1. Točnije, mislim da je kod jedinice bilo da nakon flešanja imaš mobitel ko iz dućana. Znači fleš Odinom ti sve pobriše u mobitelu.
Prije nego ides staviti ICS, pogledaj u settings/developer options/Dont keep activities jer ako ovo imas ukljuceno, tada system iskljucuje odmah aplikacije koje se ne koriste, a manifestira se trzanjem, re-drawing-om itd. Kad iskljucis ovu opciju, otvaraj 2-3 minuta programe i nakon toga bi trebao biti sve OK. Imao isti problem i bio na granici vracanja na ICS, ovo mi je pomoglo.
i tak...sad sam opet na ip 3GS, starom 3g i prejeben je!!! ono... RADI i nebrejka se!sad opet cekaj mob tj dana joooj...
nego dok cekam...koju microSD card preporucate? mislio sam piknut http://www.ebay.com/itm/Sandisk-Mobi...item27cb31aaad
al sam nesto cito da se ljudi zale da je spora i da se zna kvarit!?
Second place is the first loser!!
Za SD karticu vidi na nabava.net Samsung 32 GB class 10. Bolje kartice kod nas nema, a cijenom spada među jeftinije. Osim ako ti 32 GB nije dosta. Meni je ista kartica puna muzike koju rijetko slušam, ali nek se nađe. I opet mi je previšeS druge strane, 16 GB mi je bilo pretijesno.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Galaxy s3 firmware nema u sebi onaj dio fw-a koji brise korisnicki dio. S1 i S2 imaju (doduse s2 ne sve). Zato treba napraviti factory reset nakon svakog fleshanja odinom da bi bili sigurni da sve radi kako treba. Nakon OTA update-a u pravilu ne treba reset jer OTA nije full firmware. Ali ponekad steka nakon takvog updatea pa ipak treba reset.
OK, kako rootate JB? Vidim sa CF-Root 6.4 ne daje više željene rezultate. Hvala.
Evo sinoć sam flešao sa kiesom, i mogu reći da gori i bagovitiji program davno nisam vidio. Prvo se nije htio spojiti, onda je stalo ono prvo kopiranje podataka na 99 % i stoji i piše da ne isključuješ usb. Onda kad više ne možeš izdržati i odspojiš i probaš ponovno dođe do 100% i samo se aplikacija ugasi bez poruke o grešci :-) i onda po treći put konačno sve odradi kako je zamišljeno...
Evo koji je bio i koji sam dobio
Ništa spektakularno ics mi je radio fluidno a radi i ovaj. Smeta me novi način automatskog osvjetljenja ekrana, ovdje ipak ručno moraš nekada podešavati.
Ima li gdje popis svih promjena?
Kakav je to željeni rezultat? Ili je rootan ili nije
Isti je postupak kao i kod rootanja zadnjeg firmwarea, > http://techdeville.com/2012/10/27/ro...dlj4-firmware/
Bookmarks