TomZG ja sam dobio obavijest o upsateu. Instalirao,malo se poigrao. Vidi da to nije to i vratio na ICS (hvala uputama na cafe mobil) koji radi puno bolje i fluidnije. Ne vjerujem ovim pisanjima da kod nekih radi sve kao podmazano na JB. Naime, na xda pisu malo vise o JB pa se tamo vidi puno problema i nezadovoljstva na istom. Ja ne napustam vise ICS dok se s JB sve ne sredi.
Meni se cini da se ovdje ponavlja ista stvar kao sa S2 dok nije presao sa 4.0.3 na 4.0.4....znaci do 4.1.2 smo nula bodova![]()
Kaj je fkt tako koma? Ja imam otkljucani, nebrandirani uredaj, jos nisam nista dobio. Kako to da je nekome odlican, nekome katastrofa?
Ja osobno zaista nemam zašto lagati. Očito je to na snazi da svako tržište ima svoj firmvare. Ja zaista nemam prigovara na JB.
Šta god taknem, bilo koju aplikaciju sve doslovno leti. Niš ne trza, ni zastakjuje.
Kažem još jednom nemam ništa od toga da lažem.
hehe, super su mi ova podijeljena iskustvaja nikako da dočekam nadogradnju, u nadi da će mi se riješiti problem sa nestankom tona pri uspostavi poziva, a ekipa javlja druge probleme
meni je ics odličan, samo da nema tog glupog problema..sve ostalo leti![]()
Pitanje je zašto postoji toliko verzija softvera ako ima samo jedna verzija tog telefona. Po meni nameće se to da zbog zahtjeva samog carriera iliti raznoraznih telekoma nešto se još instalira (bloatware)uz genericki firmvare pa da zbog toga firmvare i ne ponaša se najbolje.
Isto tako zanimalo bi me koji firmvare su dobili oni u HR koji imaju unbranded s3 a kupljen je u EU ili kod nas.
Zadnji uredio ravilov : 30-10-2012 u 10:16 Razlog: postoji gumb Uredi Post
Koristim engleski firmware, zasad sam prezadovoljan, uglavnom bolji je neg ICS.. Cak mi se malo wifi popravil, a cini mi se i da je nestalo ono gubljenje glasa prilikom razgovora, kaj se dost ljudi zalilo na to.
@Xanto,
Koristi gumb Uredi Post umjesto postanja zaredom, što se inače smatra spammanjem i nabijanjem postova.
Bio bih jako zahvalan ako netko može napraviti screen shot kernel verzije na Tele2. Znači zanima me ona stranica "about device" jer sam stavljao "UK" Jelly Bean no sada se želim vratiti na stock ICS od Tele2.
Kada skinem sa sammobile-a Tele2 "ICS" firmware čini mi se da to nije onaj na kojem sam bio.
Pozdrav, jucer sam uzeo S3, zadovoljan za sada. Trebam root radi navigacije (CoPilot + LuckyPatcher)... Je li ovaj alat dobar za root, ima li iskustava ? http://forum.xda-developers.com/show...03488&page=104 Radi se o GALAXY S3 TOOLKIT
Zadnji uredio ravilov : 01-11-2012 u 13:41
Forumaš godine :)
Ovaj ti je najbolji http://www.smartphonehrvatska.com/20...-s3-tutorijal/
Zadnji uredio ravilov : 01-11-2012 u 13:42
Ima li kakvih negativnih posljedica osim sto privremeno gubim garanciju? Tipa usporavanje telefona, leak baterije ili slicno?
Forumaš godine :)
Ne trebaš rootati telefon za imati besplatnu navigaciju. Skini si aplikaciju koja se zove APTOIDE, googlaj je......
Instaliraj i traži NAVIGON. To je najbolje trenutno za navigaciju. Karte su izrazito precizne.
To je inače proizvod Garmina. Nađi verziju NAVIGON EUROPE 4.6! Imaš cijelu Europu sa najnovijim kartama i radi bez da rootaš telefon.
Postoji cijeli odvojeni podforum posvećen navigaciji. Molim da se o navigaciji raspravlja tamo. Hvala.
Zanima me koji je CSC (Consumer software customisation code) za Tele2. Stavio sam gore "Poljaka" sa XEO oznakom CSC-a pa bi ga sada vratio na njegov pravi CSC tako da ubuduće mogu skidati update i da ga Kies prepozna. Hvala.![]()
Jel netko mozda primjetio da s novim (T-mobile) 4.11 softom, SGS III vise nema full screen slike u galeriji? Ovo je bug stoljecaMoze li mi netko preporuciti neki fix, ili mozda preporuciti tocnu verziju one Note 2 galerije koja provjereno radi na T-Mobile 4.11 SGS III mobacu?
Hvala!
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Nisam baš previše zadovoljan s englezom JB, malo se osjeti (dok povučem notification bar dole) trzanje, a i kod surfanja dolphins browserom. Selim se na ovaj ROM, ovaj bi kakti trebal bit pun pogodak, ekipa pjeva veselo..
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1797334
Jel jos neko primjetio bug vezan za galeriju, naime ako preuzmem neku sliku sa interneta, ona automatski ide u download folder, sto se vidi i u galeriji, ali ako skinem jos neku sliku, u galeriji je vise ne vidim, nego samo iz file menadzera, i onda ako neku tamo obrisem, ovamo u galeriji mi prikaze i ostale.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
kako ide otljucavanjem kodom, kad se jednom upise taj kod dali je uvijek otljucan ili? I kako za garanciju dali se gubi ili?
Bookmarks