Plava stiže u srijedu,četvrtak...
a nista. to sto sam i rekao. cijene su takve kako sam napisao, jos cekam ugovor da mi posalju. ako potvrdim do 13.06. uredaj mi stize do 20.06. al danas se nisu javljali...
u Arena centru imaju dva bijela za probati pa kome je usput...
moji utisci-sličan htc one x-u,ali lakši možda i previše lagan,ledica za obavjesti je smještena tako da njena svjetlost kad je u upotrebi prodire kroz bijelu boju na gornjem djelu ekrana(tako funkcionira)Rad s ekranom i menijem uobičajen...Moje mišljenje je da je htc one x mrvicu bolji(kućište,zadnja i prednja strana,izvedba blica,otvora za zvučnik pa čak i sam ekran) ali ukupno gledajući sgs3 pobjeđuje jer ima kvalitetniju kameru.
Jel su koga kontaktirali iz Vipa?
Zvali me iz Vipa. Produzenje ugovora Bez Limita 111 2999mogu reci odlicno
) 222 je 1800 ako se ne varam, i da malo me zbunila kada je rekla da je uredjaj od 16gb, jel nije Vip rekao 32? I ako se uzima u webshopu i placanje gotovinom nema popusta, tako da cu pricekati da stigne u trgovinu da dobijem popust.
da li znas mozda cijenu na tarifi bez limita 444? mene jos nisu zvali...nadam se da uskoro budu. iako su u t-mobile-u bolje tarife cini mi se da su ovdje bolje cijene. jer na extra total+ XL je 2598, na L je 3098...
hvala Bogu više, samo da dodje plavi i ja pičim po njega...![]()
@TomZG, bijeli ovaj tjedan. Plavi sljedeći tjedan. barem u Vipu.
@mdgrgic ne znam tocno, za tu nisam pitao. ali mislim da ne vise od 2.
..ja ga jucer napipavao u T-centru... sve leti, bez dileme, ekran epic, al preveliko... znam da dok sam uzel s2.. mi je bil mal prevelik, jos dan danas bi bil isto happy i da je 4'' ekran...
Al S3 dimenzijama nije toliko veci, ali ipak...
Na prvi dojam, konstrukcija ostavila bolji dojam malo od S2... srebrni bocni obod bolje i ljepse izgleda nego na S2..
cijene u VIP-u za model od 16gb :
Bez limita 669 9 kn
Bez limita 55 3499 kn
Bez limita 444 1099 kn
Vip Ideal 3499 kn
Bez limita 222 1999 kn
Start 25+ 4099 kn
Bez limita 111 2999 kn
Zadnji uredio TomZG : 14-06-2012 u 12:21
Od jucer ponosni vlasnik galaxya. Mogu samo reci da je zasad uredaj cudo...vidjet cemo samo kakva ce biti baterija nakon par ciklusa punjenja tj.dal ce izdrzat jedan dan koristenja bez problema...ekran odlican, reagira momentalno na svaki dodir, brz bez stekanja.
Super da netko na forumu konačno ima gs3. Koji mmob si imao prije?
Konkretno, zanima me ekran na mobitelu. Mislim da je sve ostalo top. Ima li ljubičasti ton, ili je kao nexusov "prljav, zrnat, itd."?
Zadnji uredio ce3hel : 15-06-2012 u 08:41
Look down at me and you see a fool; look up at me and you see a god; look straight at me and you see yourself. C.M.
A tesko mi je komentirat ekran kad sam prije ovog imao htc desire. To su dva razlicita svijeta. Meni je ekran odlican. Bolji mi je od ekrana na S2 jer mi boje na njemu djeluju preplasticno. Ovdje su malo realnije, zivahne. Al sto se tice ljubicastog tona ili zrnatosti nisam bas primijetio. Mozda sam previse odusevljen opcenito uredajem pa sitnice i ne primjecujem.
Ipak se dogodilo ono šta sam predviđao. Cijene u T-Mobileu za XXL, XL i L danas bitno smanjene:
EXTRA total+ L 2298,00
EXTRA total+ XL 1298,00
EXTRA total+ XXL 98,00
Danas sam se poduže igrao sa aparatom i moram priznat da sam oduševljen (dolazim sa Galaxy Nexusa i One X-a i mislim da nisam podlegao wow efektu -prilikom prvog susretanja sa takvim mobitelom)... Telefon uživo izgleda puno bolje nego na slikama,izrada je vrlo dobra, ergonimija odlična, za ekran imam same riječi hvale. Čak mi i u bijeloj boji izgleda super, no čekam plavu i onda kupujem......
Zadnji uredio TomZG : 15-06-2012 u 20:48
Gdje ste ga tocno isprobali, obisao sam cijelu arenu prije 3 dana i nigdje ga nema za isprobat?
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja jucer probao u Arena centru u Vip ducanu. Imaju dva bijela izlozena. Dojam na prvu i nije toliki wow. Mozda zbog bijele boje, mozda zbog same cijene... Cekat cu i vidjet iskustva nestrpljivih o eventualnim problemima s3.Tek nakon toga se odluciti na kupnju. Iako jos uvijek brijem na Galaxy Note.
Evo cisto par informacija nakon 2 dana koristenja.
Sto se baterija tice, iznenaden sam. Dakle nakon 2 punjenja mi izdrzi bez problema cijeli dan. Cijeli dan wifi i mobilni net ukljuceni, 30-ak sms-a i jedno 10 ak poziva. Dosta prckanja po njemu jer su znatizeljnici kopali po njemu. Okinuo sam nekih 50ak slika. Dosta toga sam jos namjestao i mijenjao. Skinuo sam ga sa punjaca u 10 h sada je na 37%. S tim da su mi svi senzori ukljuceni. Mogu rec da sam prilicno zadovoljan. Desire bi mi vec sad bio na punjacu sa custom romom, manjim ekranom i slabijim procesorom.
Jedini problem koji mi se javlja je sa odredenim aplikacijama koje jos nisu prilagodene ICS-u. One rade iskljucivo na wifi mrezi, na mobilnoj se forceclose-aju . Tako da treba pricekat update istih. Tapatalk, 24 sata i mbanking od Erste mi ne rade na mobilnoj mrezi...nadam se da ce to ubrzo bit rijeseno. Ostalo je vrhunski. Od ekrana, brzine rada do funkcija.
Mozda ovisi o operateru? Na cemu si?
Vip...ne bi trebao bit problem u operateru. Sve ostalo radi normalno. I dnevnik hr i viber i skype...samo te 3 aplikacije mi stekaju.
Bookmarks