Meni je sve glatko, cak mi se cini da je RAM manje opterecen
I ja sam jutros dobio update, moj s3 je iz svicarske ali ne swisscom koji je prije par dana dobio update nego je neka druga mreza u pitanju, uglavnom na nekim mjestima postoji lag, a cini mi se i da kad povucete notification bar, da se sad nekako sporije spusta nego prije, takodje i kod otkljucavanja, ono mreskanje je nekako usporeno, ne bas svaki put ali vecinom.
Nisam danas imao previse vremena da cackam, to je ovo sto sam primjetio na prvu, dopunicu ako jos sta primjetim. Vjerovatno ce nekim novim update-om rijesiti ove propuste.
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Zanima me da li se uopće isplati po vama da idem na update na JB? Inače imam BTU zadnja tri slova znači unbranded UK firmvare. ICS radi izvrsno. Nemam ni najmanje zamjerke.
Ostani na ics-u. osim laga, danas primjetio kako u vibro modu dolazni sms ne vibrira. izbacen je takodjer silent mod kad se do kraja stisne volume -. ostao je samo vibro mode. Nije bezveze sto je vec izasao 4.1.2, istina ne za S3 nego za Nexus ako se ne varam.islim da je 4.1.1 za S3 izasao zbog pritiska na samsung. Ja nisam zadovoljan jelly beanom. Vjerujem da ce sljedeci update ispraviti ove bug-ove. Vracam se danas na ICS. Mislim, vrijedi probati s 4.1.1. Mozda nije svaki room jednak u lagovima i bugovima iako cisto sumnjam.
Pa postoji onda nešto a da je bolje na JB od ICS-a? Jer iskreno, ne da mi se u neke polunapravljene softvere "ulaziti" i koristiti.
Iskreno, Samsung me čudi da na high end smartphoneu se nitko nije više posvetio nego da ljudi iznose ovakva iskustva gdje sve je ustvari lošije nego prije.
Ocito je da ovu nadogradnju treba preskociti i cekati sljedecu.. a i jb ne donosi nista posebno zbog cega bi trebao zamijeniti ics.. sa ics sam bas zadovoljan te nakon s2 i note napokon jedan odlican firmware na odlicnom mobu..
nevjerojatno kako na netu nema više govora o tome, uspio sam naci samo jednu temu na xda o tom problemu i to na S2 forumu > http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1858984
ima li koje samsungovo priopcenje u vezi ovog buga?
Sad čitam na sammobile da ce tijekom prosinca s3 dobiti update na 4.1.2 gdje će biti uključen i mutliview.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...27448643_n.jpg stigao i meni i imam samo rijeci hvale zasad jedino sto se vise ne mogu igrat sa onom vodom na lock screnu, nego odmah otkljuca mob![]()
ovo je odlican info za multiview!!!
Neo: tvoj telefon je iz Tele2 ili?
I ja sam našao samo nekoliko postova o ovom bugu te se ljudi čude kako to da ovaj bug nije razvikaniji. Inače, bug nije vezan uz uređaj (S3), već uz ICS te JB verzije OS-a, tj. pojavljuje se i na S2, na S3 te na Galaxy Noteu s ICS-om. Trebalo bi pisati u Samsung oko ovog buga, a mislim da je netko izvana već pisao te mu je Samsung odgovorio da će u idućoj nadogradnji bug biti ispravljen. Međutim, to se nije dogodilo. Treba ih zatrpati mailovima, ali na koju adresu?
Jel netko od vas primjetio da s JBom kada koristite neku aplikaciju koja koristi kameru mobitel se sam resetira, ali ne upali nego se treba napraviti hard reset dugim drzanjem power tipke ili vadenjem baterije (sto je ista stvar)??
Evo da komentiram vipov jb nakn 2 dana koristenja.
- performanse su poboljsane za oko 20% meni..na icsu nije bilo lagova kao niti sada ali sada malo brze otvara i zatvara programe, vidi se samo u tome najvise razlika
- dizajn i neke finese su dobre i dobrodosle..izgled foldera i animacija je puno ljepsi i originalniji
- rama zauzima kroz rad za oko 50MB manje nego ics
- vibra- da, vibra je izgleda po dilefaultu svugdje iskljucena osim na pozivima, znaci sms, mail, whatsup i sl morate u svakom programu upalit vibru
- baterija - po meni sa istim postavkama i programima kao prije trosi vise baterije..i to za oko 20% bar. To m je jedini recimo minus...
Toliko od mene ugrubo...zadovoljan sam ali batt je minus
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
germany t-mobile
Meni se cini sa baterija sad nesto duze traje, sam standby mi je uvjek najvise trosio bateriju a sad je tek treci na listi, trenutno stanje je od punjenja 1d5h, display time 2h, i baterija na 45%
Siemens MT50 -> Siemens M55 -> Siemens CXV65 -> Nokia 6233 -> Nokia E66 -> Nokia E5 -> Xperia X10i -> HTC 7 Pro -> iPhone 4 -> Galaxy S3 -> Galaxy A5 (2016) -> Galaxy A8+ (2018) -> Galaxy Note 10+
Treba vidjet nakon 5-10 dana pravo lice baterijeJa sam više lud...valjda bude sutra/presutra za unbranded uređaje...Čak razmišljam da ga ne prihvatim preko OTA nego da preko sammobilea skinem kompletan rom i zviznem ga unutra preko odin-a...
![]()
ja i dalje ne kužim svoj telefon... :-) kupljen je u VIP-u, vjerujem da je otključan, napravio sam jednom reset i novu instalaciju software-a preko KIES-a i prošli mjesec sam dobio update kad ga je dobila i Poljska, iako je u početku pisalo da je to update i za Hrvatsku bio. kada idem provjerit aktualizaciju software preko telefona, izbaci mi da je uredaj mijenjan i da aktualizacija nije moguca. iako je uredaj rootan, na ICS sam to mogao provjeravat...ima ko slična iskustva?
meni je cijelo jutro izbacivao da su serveri zauzeti i da moram cekat na svoj red ( kad sam preko mobao provjeravao update ) spojio na kies, napravio update, malo mob steko, touchwiz se crashao i bilo je bugova, sad sam napravio hard reset i mob je kao violina... nijedan crash, ocito je ''prevelika'' promjena ics na jb za aplikacije odredene ...
Dobri stari ICS. Upravo ga vratio. Čekat ću 4.1.2 update...
Bookmarks